Cca 6500 na certifikovanych ovladacichCitace:
Původně odeslal Exp
Printable View
Cca 6500 na certifikovanych ovladacichCitace:
Původně odeslal Exp
:-o Dobre vysledky, konecne mi niekto hovori z duse, za tie prachy to je super karta. :wink:
Presne tak! :DCitace:
Původně odeslal Reno
Kupuju 6600 a verim ze budu naprosto vysmatej! Prechod z GF4Ti (podpis) urcite poznam ;D
Nemáte někdo informace viz předmět? Někde jsem viděl výsledky ale asi to byla PCI-E a výkon "úžasný". Mám ale velké obavy, že to bude, konkurence do vlastních řad (6800GT, U) a tím pádem se na trh AGP verze nedostane.
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=72649
Ja by som to konkurenciou nenazyval... jednak pocet tychto kariet bude zanedbatelny oproti "klasickym" rieseniam a navyse kazdy kto sa aspon trochu vyzna vie, ze investicia do jednej 6800GT/Ultra je ovela rozumnejsia. (A na AGP sa to takmer urcite neobjavi z cisto technologickeho hladiska...)
tak jsem to docet a musim si taky prisadit... :-)
pred mesicem jsem stal pred rozhodnutim jestli novou 6600 nebo starsi a vyzkousenou 5900XT jelikoz 6600 je na def. slabsi a jelikoz jak je videt na kazdej kus jde dobre taktovat a kupoval bych zajice v pytli rozhod jsem se pro FX 5900XT stala me 4000kc
1) vykon ve 3D 03 = dnesni hry (mam nejlepsi vykon 6638b na XP 3200+ (2,3G)) to neda kazda 6600 a pokud jo tak jen s dobrym OC pres 500 na jadro
2) 256bit sbernice pameti... vetsi propustnost se casto hodi... (i kdyz to 6600 zachranuje dobrym GPU)
jedine minus je ze se ji budu za rok asi hur zbavovat nez kdybych mel 6600
tak to vidim ja... i kdyz nerikam ze jadro 6600ky je spatny myslim ze se Nvidii povedlo ale zarok prejdu na 6600GT PCI-E co ze podle me lepsi volba
MeTaN --> prosim te jak si pridal 1,4V do ty tvoji grafiky?? je to jen pres AGP nebo zmena biosu? a je to do jadra nebo pameti?
Takze kupil som v Libre SPARKLE Geforce 6600 / 128MB - 3.6ns
http://www.sparkle.com.tw/image/prod...pic_AG43DH.jpg
Pretaktovana na 530/670 - zatial ;D
3DMARK 2001SE - 15 315 bodov
3DMARK 2003 - 6 956 bodov
3DMARK 2005 - 3 023 bodov
Vysledky na zostave vid podpis + Force Ware 71.24
Za 4950,-SK aj s DPH maximalna spokojnost... ;D
vidis mas lepsie vysledky v 3dmark03 a 05 ako ja na 9800pro taktnutej na to co mam v popise teda na 432-733, to za tu cenu nema chybu :oCitace:
Původně odeslal DJSmart
nesmelo sa pytam, neradil som to tebe ?? ktoru kartu kupit?? vidi sa mi ze ano, hovoril som v nakupnej poradni ze to 9800pro v mnohych situaciah dobehne, a dokonca aj 9800Xt , a v doom3 sa nechytam sto percentne :-)
mne si neradil, aspon neviem o tom...ale to je jedno
ajtak som vysmiaty...
mam na nej chladic TITAN D3TB na 7V a pasiv je len teplo vlazny.
výsledky jsou takový jaký mám v podpisu
To máš nějak málo ???Citace:
Původně odeslal killerGBU
jasne, to sa pytal vtedy Anduril(uz som si to overil),Citace:
Původně odeslal DJSmart
inak si prvy clovek na fore, co 6600vku klasicku poriadne pretaktoval, a spustil si novy trend tuna.
Ta karta ak sa podari podobne taktnut viacerym, tak pre mnohych ludi bude za tu cenu bezkonkurencne najlepsou volbou ;D
to jo teeda!! s GT je to ubohe! vytahni to vejs slimejsi :lol:Citace:
Původně odeslal Exp
a ty volty 1.4! to je zaklad! nic sem nemenil!
voltage GPU-1.2 1.3 1.4..standart. 8-)
mam hold dobrej kousek a sem na nej pysnej :wink:
ty vysledky co ma DJSmart.kdyby tak sla kazda tak mozna jo ale
pETSaa ma pravdu a urcite zrobil dobre s tou 5900xt.za rok jinou a lepsi :wink:
:lol: 3DMARK 2001SE - 15 315 bodov :lol:Citace:
Původně odeslal DJSmart
mam 15500 :lol: heh v 01 se nechytate! :lol: v 03 mam sice 6090 ale sem spokojeny 8-)
ale zase za ty prachy co by ste chteli no :lol: :lol:
len stym ze karta ma stala 4900Sk aj s dph a teba aspon 7000 a tvoju posle do kytek v sucasnych hrach.... ;D
MeTaN: Clovece, uz s tym daj pokoj... v poslednej dobe je pomaly kazdy druhy Tvoj post porovnavanie Tvojej FX5900XT vs 6600(GT) inych ludi. Naozaj nie je potrebne vypisovat 10x to iste. Dakujem.
Díky,už sem myslel že to štve jenom mě.Metan pořád machruje se svojí kartou a přitom ho tady všichni kdo maj 6600 nebo GT strčej do pr.Je sice fajn že v 3dmarku z konce roku 2000 má víc bodů než my,ale to mi je docela ukradený jestli mam ve starejch hrách 300fps nebo 320.Citace:
Původně odeslal sisi
Metan ta tvoja karta ktora mna vtedy stala 8000 stoji za prd oproti GF 6600 nonGT, tak uz prosimta staci ... :roll:
...hmm vidim, ze viacero z nas ma rovnaky nazor na posty od MeTaNa...
sup sem s dalsima co maji uspesne OC na 6600 mozna prejdu na PCX a pak o ni realne uvazuju...
skoda ze se nevyrabi s lepsima pametma DDR3 nebo jo?
jak jse to s redukci mezi AGP a PCX da se to pouzit na vsechny karty??
Myslis asi PCIe... a kde si takuto "zazracnu" redukciu videl?Citace:
Původně odeslal pETSaa
EDIT: Ak myslis bridge cipy ako BR2 alebo Rialto, tak ano, vyrobcovia ich mozu pouzit v principe na lubovolne GPU (tomu je to v podstate jedno, problemy spocivaju zvacsa v zmene dizajnu PCBcka karty).
No, vlastne jo, treba MSI Diamond, jenze jelikoz je mezi non Gt a Gt prakticky rozdil v tech pametech............taky kdyz se podivas na tu cenu...Citace:
Původně odeslal pETSaa
Skoda jen ze ten bridge "tolik" stoji, ono tech cca 500kč je v tomhle segmentu karet dost znat, prece jen tech 3,5kč za PCI-e je mnohem hezči :-(
www.alfacomp.cz má značku POINT .. za 3970Kč AGP :-)
http://images.gfx.no/21/21335/pov_6600gt_agp.jpg
tak dnes se ke me konecne dostal Leadtek 6600TD. zatim jsem ho rozjel na 435/700 a vysledky v 3D03/05 - 6544/2720.
s taktem pameti jsem celkem spokojeny :-) ale to jadro me trochu stve. vypada to ze na vic zatim nepujde. nevite jestli by treba mirna zmena voltaze pomohla? rad bych se dostal aspon na 500 :-)