mno ved uz davnejsie vysiel oficial XP64 takze softy budu rychlo pribudat (dufam)
Printable View
mno ved uz davnejsie vysiel oficial XP64 takze softy budu rychlo pribudat (dufam)
cau budu kupovat notes s A64 a i kdybych nahodou sehnal ovladace tak jak tady ctu dost 32bit apps nechodi. A napriklad vzdat se daemona, total cmdra apod kdyby nesli to by bylo na pytel...
jo a jsou hry na xp64 aby byli nejak "urychleny" musej bejt jen na Xp64bit nebo i musej byt delany na 64bit procaky?
samotne wokna ti aplikacie neurychlia ... (nijak zavazne, alebo vobec)
muzete mi prosim rict pokud si nainstaluju 64bit XP a sezenu ovladace - budou mi pak chodit normalne 32bit programy (TCMD,nero,32-bit hry,mozilla,DC++,office apod.) nebo proste nektery nejdou a nejde s tim nic udelat?
niektore ti nepojdu, ale casom vyjdu aktualizacie, patche, new verzie a tak..... racej chvilku pockaj a mas to bez problemov
A tu ich máme WIN XP 64bit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31247
sorry, ale skladem je maji aspon 2 tydny, ne-li dylCitace:
Původně odeslal Bikermotyl
Môže byť. Naposledy som bol na tej stránke tak pred dvoma týždňami a skladom mali stále 0 a dodaciu lehotu neznámu.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Ma cenu je vubec instalovat? Je nekde nejake sumarizace jak je na tom vykon vs problemy - 64 vs 32?
Určite stojí za to ich nainštalovať, ale zrejme ešte nie ako sólo oper.systém. Napr. spolu s 32bit WIN, pretože nie všetky 32bit programy pracujú korektne na 64bit WIN.
Tu je kompatibilita programov vypísaná:
http://www.3dvelocity.com/articles/w...64softlist.htm
Problémov bude v začiatkoch mnoho, ale postupne budú 64bit programy rapídne pribúdať, takže bude znatelnejší aj nárast "výkonu".
=> Nestoji za to ich instalovat. Nie dnes.Citace:
Původně odeslal Bikermotyl
Why not try? Za skúšku nič nedáš a prečo ich neotestovať a zoznámiť sa s nimi? Ale ako som písal samozrejme nie ako sólo op.systém. Zatiaľ!Citace:
Původně odeslal PiT
co je na nich akoze na zozmanovanie? proste nefunguju poriadne ako maju, nic zasadne neprinasaju (len problemy) tak preco sa s tym vobec sr.at? ;)
Problémy boli aj s 32bit WIN (v podstate aj stále sú) a napriek tomu ich má inštalovaných ................. užívateľov. Niekde sa začať musí. ...si myslím.Citace:
Původně odeslal MadCap
Ja mám síce len oficial testovaciu beta verziu x64 asi necelého pól roka, ale občas do nich vleziem, niečo sprobujem a aj keď zistím, že kopa vecí ide s problémami (ak vôbec idú), aspoň som to (z pasie a zvedavosti) skúsil. Netreba byť skeptický. Aj tak idem na 90% na 32bit WIN. Ale určite príde (blízka) doba, keď budú 64bit op.sys samozrejmosť.
Musím však konštatovať (aj z vlastnej skúsenosti), že zatiaľ prevládajú problémy nad pozitívami.
ja nemam s wxp pro sp2 ziadny problem ;D a v pripade 64bit wxp sa nehodlam hrat na testovacieho kralika, na to nemam ani CAS ani CHUT :)
Ja mám (bohužiaľ) problém aj na XP SP2. Napr. s USB Bluetooth, čo ma moc neteší, lebo ho nutne (životne) potrebujem na pripojenie, ale (+ -) to ide. A v podstate ten istý problém mám aj v XP 64bit, ale tam som mimo, MSI zatiaľ nemá drivery na tento produkt, tak som nútený isť cez IrDA.Citace:
Původně odeslal MadCap
Ale ono to je vedľajšie... Ide o to, tak ako ty píšeš, že musí mať na to človek CHUŤ a hlavne ČAS, ktorého je (bohužiaľ strááášne málo). Naproti tomu, osobne sa novým veciam (už len zo zvedavosti) nebránim.
dokazal na x64 nekdo royjet plnohodnotne DC++???
me to porad neco blokuje, i kdyz firewall mam vypnutej
a podarilo se nekomu ,,rozbehat,, Daemon tools{najit verzi, ktera slape pod temato windows?}
na Win XP 64b potrebuju spešl SP2 nebo se pouziva stejny jako u 32b verze?
Je na ně už vlastně nějakej soft, kterej je pro 64bit optimalizovanej? Vim jenom o Cinema4D, a prej to frčí o dost líp.
Mam 64bit semprona a na tomhle sociálu bych stejně asi moc výkonu navíc nepoznal ;-)
Skoušel jsem zatim 64bit Mandrake, ale zdál se mi pomalejší než normální, tak nevim...
tak s tymto musim suhlasit, hlavne chybaju stale ovladace :(Citace:
Původně odeslal MadCap
Vacsina ovladacov uz je, ale horsie je to so starsim zelezom.
A da se sehnat nejakej ovladac na TV tuner? Aspon nejakej univerzalni? TEd nevim co mam za chip vubec, ale ta karta je AVER TV GO-007 nebo tak nejak. Chtel sem je zkusit, ale ten TV tuner mi v tom brani.
kdo jedete na techto windows?
kolik vam zerou ramky?