Původně odeslal Hurvajs
no, já jsem čerstvej majitel tý zmíněný 19 od View.. a musim říct, že je super. Když nemlluvim o hrách, tak v ostatních "režimech" paráda, černá není šedivá, plocha je prakticky celistvá, až na nepatrnosti žádné fleky, jen mírně na černém pozadí prosvítá u horního okraje. Bílá plocha mírně na okrajích žloutne, když změním úhel pozorování, ale to budou dělat ty LCD všechny podobně ( na monitor stejně čumim zpříma, ne? Našel jsem na něm jeden vadnej subpixel, ale najít ho poprvé dalo docela fušku a i teď, když ho hledám, chvíli to trvá.., - prostě není prakticky vidět. Hned jsem zkusil i něco rychlejšího ( UT2004) a žádný duchy, nic takovýho, plynulej obraz ( na CRT ale stejně byl lepší, to se nedá okecat, to je ale daný tou jinou technologií, ), stejně tak u DVD filmů - všechno naprosto plynulé. Komfort proti CRT nesrovnatelnej, text a práce ve 2D luxusní - na CRT jsem si bral brejle ( mám na dálku), na tenhle monitor stačím i bez nich - Halejujá!! :)) Design panelu ( podle mě) perfektní.. S výběrem jsem fakt spokojenej. No a kámoš se chystá na Samsunga 913N, jsem taky zvědavej, jak bude vypadat.
S VS912s nešlápnete vedle!