mate nekdo zkusenost s obycejnou jetway 9550 (95LXAD 128C). Jak vysoko jde taktovat, jak jste resili chlazeni, atd. Jinak pameti jsou na ni 4ns samsung
Printable View
mate nekdo zkusenost s obycejnou jetway 9550 (95LXAD 128C). Jak vysoko jde taktovat, jak jste resili chlazeni, atd. Jinak pameti jsou na ni 4ns samsung
to bych asi resil trosku nekde jinde :) treba v dredu o ati 9550...
tak vcera se mi zase neco povedlo... puvodne jsem mel na karte bios s pomalejsimi takty a z janisovych stranek sem stahl ten rychlejsi a zkousel sem s nim oc...
vcera sem to chtel vratit zpatky protoze dokud nebudu mit pasivy na pametech tak na 300 nepojedu a taky kvuli tomu ze sem si myslel ze na tom pomalejsim ma pamet cl 3 (podle datasheetu samsungu)
tak sem flashnul stary a zacaly se dit zajimave veci... najednou se mi zacaly objevovat artefakty v obraze resp. cela rozsypana obrazovka i v 2d
nejdriv sem si myslel ze mozna zlobi ovladace po flashi tak sem je komplet pomoci driver cleaneru reinstaloval a vypadalo to ok jen do doby nez sem neco zacal delat s atitoolem... pak se to po chvilce zase po*ralo
zkusil sem novou verzi atitoolu dokonce i ati tray tools ale nepomaha... proste pokud mam ted pustene neco z toho tak je jen otazka casu nez se mi rozsype obraz
pritom bez tech softu jede vsecko v pohode a driv to normalne fungovalo a to sem tam mel ten samy bios
az budu mit naladu tak tam asi vratim ten rychlejsi a uvidime... navic u toho pomalejsiho je stejne u pameti cl 4... nechapu
kdo ma tuhle kartu muzete mi pls poslat bios pokud mate ten s pomalejsimy takty? rad bych se mu podival do strev i kdyz asi najdu to same co u me ale jistota je jistota :)
mailik: vojnarp (at) phoenix (dot) inf (dot) upol (dot) cz
Na webu jsou oba BIOSy origa, pomalejší i rychlejší a pak "zpomalený" origo rychlejší.Ty paměti maj TC 3,3ns a na 300 MHz musej jet i bez chladičů - je to jejich nominál, tak tam klidně můžeš nechat ten rychlejší BIOS.Já ho tam měl na 450/300 a má ho i kámoš, co ji ode mne kupoval.
uz me ta absence atitoolu stve takze to udelam a snad mi tech 300 mhz trosku pomuze v bf2 :)
a ty pasivy si stejne poridim... pro klid duse :)
EDIT:
tak sem stahl ten pomalejsi koukl na nej v rabitu a opravdu je tam cl 4 ackoliv by melo jit i cl 3... no to je jednoCitace:
Původně odeslal JANIS
tak sem tam vrazil zpatky rychlej bios a vsechny problemy sou fuc :) a bf2 je rychlejsi :)