AMD Athlon 64 3000+ (Winchester, skt.939) Box
Cena 3 902,00 Kč Skladem Ano
Cena s DPH 4 643,00 Kč Datum příští dodávky: 12.11.2004
Printable View
AMD Athlon 64 3000+ (Winchester, skt.939) Box
Cena 3 902,00 Kč Skladem Ano
Cena s DPH 4 643,00 Kč Datum příští dodávky: 12.11.2004
Pekna teoria...Citace:
Původně odeslal MarekG
kde to maju? na czechcomputer majuCitace:
Původně odeslal MarekG
AMD Athlon 64 3000+ BOX 2 dny 0
4 481,- 5 332,-
64-bitový procesor, 1.8GHz / 1GHz HyperTransport FSB, 512KB L2 cache, 90nm SOI výrobní proces, Socket 939, SSE2, 3DNow!, x86-64, dual-channel paměťový řadič.
Opet totalni KRAVOVINA od "chytraka" mel jsem to doma a zkousel jsem to,rozdil jsou jak jsem psal ale i kdyby byl 10% - ha to je teda narust, kvuli 10% bych se ani neuprd.nema to cenu.Citace:
Původně odeslal Petrik
cpu sly dost doluCitace:
Původně odeslal Wuuduu
www.levi.cz, ovsem musite mit zivnostak na nakup a prodej :-))
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
na www.obchudecek.cz je taky prizniva cena :D
4 596,-
Zapomněl jsem dopsat prodejce :
AWOR.cz
TO ceny tam nemaj vubec spatny uz jste tam nekdo nakupoval?Jaky jsou tam na rma ?DikCitace:
Původně odeslal Mirectec
mno MSI K8T NEO2-FIR tam maju cez 4litre, dnes as mi do dveri dostal letak z Alfa Computer cZ (alfacomp.cz) a tam ju maju za 3890,-...Citace:
Původně odeslal MarekG
inak co vravite na tuto?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29608
rozdiel je akurat v RAID a nejakych tych integrovanych veciach, alebo?
a oplati sa viac nForce3 (prip. pockat na 4) alebo VIA?
na webe je dost testov, ci to alebo to, ne?
Tak jsem koupil desku ABIT a zatim to jede exklusivne! 2600Mhz pri 220FSB je bez Vapochillu strop,uz aby dosel. Na 600/600 grafiku davam 14 600 bodu v 3dmark03!!!
dobra doska, tiez rikam... ja som este strop nenasiel...
Skus si hodit RAMky na asynchro, ci to nepomoze, alebo ci to ublizi vykonu - vyssie FSB, nizsie RAMky.
P.S. predpokldam, ze si nezabudol drzat HT na 1000MHz...
No to by odpovídalo, víc jak tohle, max. 2.7 z toho prostě už nevytáhneš, je to 130nm procák pokud se nepletu. Vapochill to dost ochladí a mohlo by to jít dál, ale spíš by to chtělo něoo typu FX-55 nebo pozdější 2. revizi 90nm kousků, tam limit zatím nebude.Citace:
Původně odeslal OBR
Pocitac nabehne i klidne na FSB 230 ale teplota je moc vysoka a neuchladim to takze s chlazenim mam strop 220FSB,jinak na 230FSB furt stabilni ale musim uz otvirat skrin a okno.S RAM neni problem jsou to fakt kvalitni DDR500 HTT jedu na 1200Mhz a je to STABLE! A hlavne mam odemcenej nasobic nahoru i dolu,takze si s tim fakt muzu vyhrat.
By me zajimalo, cemu pomuze vetsi "FSB", kdyz nic jako FSB u A64 vpodstate neexistuje. Leda ze by uz jel na nejvetsi dovoleny nasobic a nemohl tak zvysit max, frekvenci CPU, ale jinak to nema zadny smysl. Jedine, co ma U A64 smysl, je frekvence pameti a frekvence CPU, rychlejsi HTT nicemu nepomuze..mozna v quad serverech
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
jinak bez jedineho problemu ta Abit jede 260FSB! s nasobicem na 10.
Ked myslis, ale neviem co potom menim v kolonke z 200 na 250MHz... co to je?Citace:
Původně odeslal Petrik
Ziaden extra specialny nazov neexistuje... nieco ako base frequency, od ktorej sa odvodzuje frekvencia HT interconnectu a CPU (cez prislusne nasobice) - odtial potom nepriamo aj frekvencia RAM. Vtip je v tom, ze sa tam uz ziaden bus nenachadza. HT je point-to-point link.
2Wuuduu:Ty asi nemas new silencer co?Protoze ja mam Toxic,tak me zajima,jestli by mu nevadila ta rada kondiku pod AGP :?:
http://www.pcperspective.com/images/...4/ide_sata.jpg
Si tomu říkej třeba frekvence desky, ale i na mé desce mohu měnit násobič HT vůči této frekvenci od 1 do 5...... Samozřejmě, jak ti vysvětlili výše, od této frekvence se odvíjí ty ostatní.Citace:
Původně odeslal Petrik
Pokud ti někdo napíše FSB o AMD64, jistě tím nemyslí "sběrnici", ale "frekvenci desky"!
Ja mam rev. 1, ale nemozu zavadziat. Myslis, ze by isiel tak nizko k doske?Citace:
Původně odeslal nex
Nevim..nedokazu to odhadnout....snad ne...ty kondiky vypadaji hodne nizky.U MSI se vetrak toxicu dotyka temer pidivetraku na chipsetu.Sem to moc neosefoval.Zalman na chipset holt asi nebude.. :?
Tady je to videt..
http://www.gamers-depot.com/hardware..._via/k8n/3.jpg
Ale bude, jenom doma budu pilovat. ;DCitace:
Původně odeslal nex
TAky sem to skoumal mám MSI FX5900xt a ta má v místech toho chladiče kondenzátory tak nevim jestli se mi tam vejde NB water block .. bude to o milimetry.