:-( Po šesti stranách se dospělo k jednoznačnému závěru, co?
MSI 6800LE -> Vadná série -> vyhození peněz oknem :?
Printable View
:-( Po šesti stranách se dospělo k jednoznačnému závěru, co?
MSI 6800LE -> Vadná série -> vyhození peněz oknem :?
Bol som v Ageme a zevraj ich hned posielaju do MSI lebo je to :arrow: neopravitelne :!: nepomoze nic ani bios :!:
takze komu to pada hnet reklamacia necakat :!:
Hele a co ti řekli? Dají nový kus nebo peníze? Nebo to nechají na tobě? ???
Aspoň nějaká dobrá zpráva! Bál jsem se že od toho dají všichni ruce pryč.... :evil:
no takze mi daju dnes druhu kartu :arrow: VGA ManLi GeForce 6800 :!:
ze tie su bez problemov :!:
co poviete ???
Ak dostanes zelenu man-li 6800, tak by si mal byt v pohode. Tieto karty manli nevyraba, kupuje ich od niekoho. Kazdopadne som zvedavy, ak bude dobra tak ju mozno aj kupim.
Ja som chcel aj manli ... ale ten kto to plati manli nechce!
Tak budem asi brat X800SE :roll:
Manli? Co to je? Máte někde nějaké testy, odkazy, recenze? :?
Obycejna 6800Citace:
Původně odeslal Makay
http://www.manli.com.hk/index.asp?fi...uct2.asp&id=76
nic se nevyresilo tak to vzdavam a za tu MSI co mam vezmu Leadtek 6800LE snad pujde unlock aspon 1 vertex ;D nerad bych byl v tom 1% (nebo kolik to je)co odemknout nejde vubec :?
;D no mam ManLi ide lepsie vymena na pockanie ide default 325@700
3Dmark03 da :arrow: 10117 b
bez problemu unlok ;D
je zelena :!:
Takze vyreseno, MSI se zase jednou vyznamenalo....
Zajtra pre nu letim !!Citace:
Původně odeslal cluzoe
ja som ostal u MSI 6800 NU 12/6 ale skusal som odoknut pipky a ignoruje ich? zeby tie drivery...mam 66.81 WHQL
Citace:
Původně odeslal cluzoe
caf a taktovanie si skusal ? nakolko si dal a kolko ti dala v 03 ale hlavne v 05 ?:)
no takze ja mam tu slavnu posratu manli 6800 a tuhne v halflife2 jedna radost...takze asi je jedno aka znacka treba mat proste stastie... :-(
Mám půjčenou gainward 6800 LE a rivatuner si na ní vylámal zuby. Prostě zaboha nejde odemknout. Vidím to špatně. :-(
uz ju mas ako ti ide ???Citace:
Původně odeslal cernobil
Mel sem ted v testu Gainward 6800 LE a RivaTunerem sla odemknout naprosto v pohode. Dokonce 16x1, 6vp na 300/700 bez chyby, ale pri pretaktovani uz ne, musel bych hledat kompromis, ale na to sem uz nemel cas.Citace:
Původně odeslal Meridius
6800 LE 8x1, 4vp -> 16x1, 6vp
3DMark05: 2 419 - > 3 422 bodu
3DMark03: 6 945 - > 9 501 bodu
Aquamark3: 43 922 - > 54 660 bodu
Splinter Cell: 56,6 - > 72,0 fps
Jeste sem mel Gainward 6800 a tam taky 16x1, 6vp ok.
Hmm, jenže záleží kdy jsi ji koupil. Tahle je z várky dovezené před týdnem. Nejdou odemknout už ani 6800 NU. Něco tam změnili.Citace:
Původně odeslal Mirek
Grafiku sem nekupoval, mel jsem ji v testu ...Citace:
Původně odeslal Meridius
A dostal sem ji z ProCA pred 14 dnama zhruba ....
EDIT: Doufam, ze jsi spatny prorok :-) docela by tak ta karta ztratila na zajimavosti, protoze to spojovani ze zadni strany a flash uz pro moc lidi nebude ...
Myslím, že neztratila. Nataktovaná 6800 LE dělá v 3D marku 2003 8200 bodů na 2500+ Barton. Ale zajímalo by mne, jestli někdo nemá nápad, jak ji odemknout? jak se to dělalo před rivatunerem?Citace:
Původně odeslal Mirek
normalne, spojil si spravne mustky na druhe strane karty (kousek od nalepky caroveho kodu), to spojeni se lisilo podle karty a nakonec jsi nahral upraveny BIOS z 6800 GT (se znizenymi takty) ...
navod treba tady:
http://www.pcunleash.com/bbs/zboard....emReview&no=39
a je o tom tady thread prece:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=66629
Tak do toho nejdu. Absolutně nevím, kde ty můstky hledat. Je jich tam totiž hafo.Citace:
Původně odeslal Mirek
jasne hafo ale presne oznacene :!: :-)Citace:
Původně odeslal Meridius
Už jsem je našel, ale i tak do toho nejdu...zaprvé nevím, jestli to pomůže a ikdyby ano škrábat se mi v kartě moc nechce.Citace:
Původně odeslal cluzoe