Už by to nebyla 3Dfx ale marketingoý klon nVidie něco jako Škoda se podřídila VW
Printable View
Už by to nebyla 3Dfx ale marketingoý klon nVidie něco jako Škoda se podřídila VW
koneckonců, težko by jsi sháněl lidi zase zpět dohromady. jedni makají v NVidii, jiní v ATI(tipuju to na ti co delají AA :) ) a nekdo zase v Quantumu a nekdo nedela v oboru vůbec...
Co se tyce tech pameti, tak tomu se nedivim, treba intelacky cipsety nepracovaly s vice jak 512MB RAM, takze ten problem muze byt i u tebeCitace:
Původně odeslal B@RT
no jedna byla IBM a prostě se nesnesla s ostatníma , naštěstí jsem jí mohl vrátit a nechal jsem tam 512 to mě stačí na pokusy s kartama a něaké starší gamesky
Už máš odemňe K7S5A Pro tak se čin ;DCitace:
Původně odeslal oblak
2woodoo: mysliš si že mám tolik času se věnovat novým hrám, sou v źivotě i důležitějśí věci než jenom hrát, nějakou hru jsem naposledy hrál tak před měsícem a jestli to byla hodina tak bych se hádal. prosté nezbývá čas a to źe si čas od ćasu zavzpomínám na dobu kdy jsem pařil GT1, NHL1998, NHL2000... neni prece nic spatneho.
Mě bohatě postačuje karta co ma velmi kavalitni 2D obraz obcas pouzitelna na novejsi hry v 3D, myslis si ze kdybych chtel tak si snad 6600GT nebo 9800ku nekoupim, muzu to udelat hned jen co vydrazim asi 10kusou sbirku SoundBlasteru, 2 V5ky jednu V4ku, nejaky V3ky, 3 V2ky a V1ky a k tomu mraky originalniho SW a par krabic ale stoji mi to zapotrebi? takhle to mam pekne ve vitrince a vim ze hodnotu to ma stale stejnou
možná pokud bys to vše prodal tak na tu V5 6000 by to dalo 8-)
já jenom vtipkoval nenervuju se kdyz to skupuju jenom proto abych to prodal ;DCitace:
Původně odeslal B@RT
plánuju V5 6000 asi za měsíc by byla doma
Aj ja chcem a potom si dam nanu vyhotovit ten velky chladic so 4 ventilatormi ;DCitace:
Původně odeslal B@RT
mě se to líbí jak je, nedávno jsem koupil V4 s jiným chladičem a hned jsem tam vrátil originál (majitel ho naštěstí nevyhodil), prostě se mi líbí od 3Dfx
-chceš tam dát toto: :-)
http://img317.imageshack.us/my.php?i...ov5fans4pz.jpg
http://img317.imageshack.us/my.php?i...k3700hs5nd.jpg
Prene tak aj stou rukovetou ak sa to da tak nazvatCitace:
Původně odeslal B@RT
Jediny hacik je ze kde zohnat tu velku zelenu vec
já na ni už pracuju déle, ve čtvrtek bych si pro ni měl jet
tak V5 6000 je doma, začnu s testama :-)
Barte, vítej v klubu V5 6k :)
Díky je to úplně jiný pocit :-)
tak už jí mam ve své kolekci pěkně nafocenou :-)