To ja vim ale moc se mi nezda ze by v takovejch pametech byly TCCD čipy jeslti je to pravda tak sou to good paměti a budou urcitě super šlapat ale moc tomu nevěřim . to si nekde videl nebo si to jen myslíš?
Printable View
To ja vim ale moc se mi nezda ze by v takovejch pametech byly TCCD čipy jeslti je to pravda tak sou to good paměti a budou urcitě super šlapat ale moc tomu nevěřim . to si nekde videl nebo si to jen myslíš?
Jasne ze sem si to nevycucal z prstu :)Citace:
Původně odeslal aless
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=43659
http://forums.pcper.com/showthread.php?t=357688
+ podpis P.Kuncla ( http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...=asc&start=270 )
Dobrá , sem rád že se TCCD dá koupit i u více firem a hlavně je A-data dostupná dobře i u nás. Ještě se rozhodnu jestli jít do těch OCZ za 11k nebo neco jinýho nevidel jsi náký testy tech A-data ? podle toho fora ma OCZ brainpower PCB takže budou 100% o pár MHz lepší ale jeslti se to vyplatí , mě by i 280Mhz HT stačilo což by snad a-data na 2.8V měli zvládnout a pokud budu mít štěstí tak 3200+ winchester pojede 2800Mhz ale to asi neni reálný no uvidim :-)
S 939 se mi zacina libit. :wink: Zatim prvni vlastovky vykonovych kvalit.
Cpu mark
A 64 3000+ + via 800 (191 b ) vs A 64 3000+ + Nf3 (218 b) fsb 200 synchro DDR
na 1,8 ghz cpu to neni spatny
Jeste kdyby se L 2 casem zvetsila na 1 mb.
mně už se líbí teď
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=761886#761886
0,09 mic. Athlon64 s SSE3
Ludia teraz som sa docital o tom ze tieto 0,09 mic. 939socket Athlon64ky budu mat o chvilocku slusneho nastupcu v revizii E, ktora prinesie podporu SSE3, ja by som sa na okamzitu a unahlenu kupu 0,09 mic. Athlona64 v svetle tychto faktov vykaslal, co vrele odporucam vsetkym zaujemcom o tento processor, preco nemat doma za tie iste peniaze aj ked o krocik technicky vyspelejsi processor, :wink:
P.S. ich dodavka zacne od velmi skoreho zaciatku roku 2005(do 3mesiacov) a samozrejme aj v odkaze co som tu postol sa docitate ze je tam kopu zrychleni a optimalizacii, aj v pametovom radici, a su tam odstranene dalsie chyby. Tak ja mam sampiona vybrateho, Intel to tentokrat schyta nemyle, bohuzial
Prosim Admina aby zmenil nazov threadu trebars aj v zatvorke, ze informuje aj o tejto skvelej a rychlo prichadzajucej novinke Amd 90mic. s SSE3.
Dakujem :wink:
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2264&p=3
dovtedy uz budem mat treti procak...
To by byl docela krok zpátky ne? :-) Spíš 90nm neboli 0.09um.Citace:
Původně odeslal MK2
Jinak tam píší, že máme příští rok očekávat smršť NF4 desek což ve spojení s A64 s revizí E bude nejspíš BOMBA. Jinak se snad objeví během 2005 i rychlejší kousky než proklamované 4200+ a FX57, protože se mi nezdá, že by za celý rok dokázali zvednout frekvenci jen na 2.8GHz. Spíš to bude 3GHz, možná i 3.2GHz.
Prosim ta bud tak dobry, zisti si ako sa veci maju a oprav si posty(alebo aspon neprodukuj nove). To kvantum totalnych bludov co si v tomto drede vypotil sa od jedneho usera v jednom drede len tak neuvidi.Citace:
Původně odeslal Petrik
A nepis mi ze nech ti poviem co sa mi nepaci, bo v skoro kazdom poste mas niaku hovadinu na pol strany vysvetlovania, a ja nemam pol dna na vyvracanie tvojich prispevkov.
mino
To Wuuduu> uz som to opravil, co clovek v rychlosti, teda ja :oops: nevypoti resp. nenapise, otazka je taka odo mna aky si myslite cca ze bude mat vplyv SSE3 plus optimalizacie v kanalovom radici na vykon ja typujem od 5-7percent, a stat to bude ten isty peniaz :wink:
Ako to bude s DDR2? Nebudu upravovat radic aj pre podporu DDR2? Alebo su to pren (architektura CPU) zatial zbytocne pamate?Citace:
Původně odeslal MK2
pre intel sa ti zdaju nejak potrebne?
ddr2ky su zatial najvacsim sklamanim v tejto dobe a na sucasnych chipsetoch, DDR2 maju dlhsie latencie oproti DDR1, co znamena ze na platforme Amd zatial ponukaju horsi vykon lebo profituje prave z nizsich latencii DDR1 a v hernych testoch DDR1 vedu zatial oproti DDR2 533mhz, vsetko mozu zmenit DDR2 667 a 800mhz atd. ale ta cena a dostupnost.Citace:
Původně odeslal Vlado
DDR2 su vyhodnejsie pre Intel kvoli vyssej priepustnosti, z ktorej tato platforma najviac profituje, a DDR1 su stale v pohode pre Amd, a da sa povedat ze aj pre Intel plne postacuju zatial, vsetko zmeni prichod Dualcore processorov, ktore bandwith DDR2 pameti vyuziju, a tam uz dialog DDR1 versus DDR2 nebude aktualny, lebo budu podporovat aj kvoli nastupujucemu trendu aj kvoli poziadavke na vyssiu priepustnost iba DDR2 pamete :wink:
P.S. najvacsia sranda je ze DDR1 uz sa daju kupit za pekny peniaz a aj take co idu cez 500mhz, takze DDR2 je zatial dost looser :?
Pital som sa preto, lebo Intelaci sa idu pototo s DDR2 a u AMD som nenasiel ani zmienku o DDR2...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
2MV: Pekne "uvedenie do obrazu". Diky moc.
Ja by povedal ze AMD sa uplne pototo na DDR 2, a supne sa rovno na DDR3.
Nu a k topicu, kde na slovensku maju A64 0.09 3000+ ?
nikde. :lol:
to fakt? :eek:
...zatial nie.
V BGS som videl nejake nove 939-ny 3000+. Len nepisu ci 0,09 alebo 0,13micro.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Pocujte v obchode kde kupujem komponenty, mi povedali ze jediny dvojkanalovy Athlon64 je athlonFX, ze Athlon64 do socket 939 je jednokanalovy, pokial viem tak ma len polovicnu cache, je to blbost jak mraky ze ???
este ma o tom presvedcovali 5 minut, a som sa na nich pozeral ze bzz, bzz, ci su neni, predsa socket 939 Athlon64 je dvojkanalovy, ved to tu je preberane na fore X-krat :lol:
posledny cennik z BGS - je tam len 3500+ na 939.
Ale poradim vam (odkial ho mam ja):
www.alzasoft.sk
to nie je reklama, kedze na Slovensku je obmedzeny vyber - t.j. zjadny...
Pozdravuj ich, moj 3000+@3500+ je potom nejaky dvojkanalovy "zmätok"... 8-)Citace:
Původně odeslal MK2
3000+ se 130NM nevyrábí! jenom 90NMCitace:
Původně odeslal Vlado
90NM OC Rulezzz a to mam zatim jen první revizi(asi)
Vcera som to kukal na e-shope.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
http://www.vhsystem.szm.sk/oc4um/A64.JPG
Hm ved sa tu stranu do zadu pisalo ze tie nove A64 na s939 budu vyrabane v novej revizii E ktora bude mat vychytane muchy napr. stym DVOJKANALOVYM radicom a bude podporovat aj SSE3. + je moznost ze budu aj lepsie kusky na OC a samozrejme lepsie doky s NF4. Ja osobne si uz na prechod na A64 pockam aby som nemusel menit 5 krat dosku a procak .. aj ked takto by som teoreticky mohol cakat do nekonecna ale na toto sa fakt oplati pockat (aspon podla mna). A64 s939 0.09nm -E + NF4 RULLEEZZ (akurat aj grafiku bude treba menit ale aj to ma svoje plus) :)