Tak: HT on a TV karta okamzite prestala chodit . Prehodil som na HT off a nepomohlo opať čistý reinstal a všetko funguje. A co tým myslíš samý kompromis. Ak myslíš to vypnutie HT nejak ma to moc netrápi pôvodne som chcel A 64 a ten HT ani nema cize HT bolo v podstate ako bonus a P4 som zobral hlavne kvoli tomu ze bolo na nový socket a teda v budúcnosti by nemal byť problém zohnať rýchlejší procesor do tejto patice aj ked architektura NetBurst sa pomaly ale iste dostáva na hranice svojich možností a do dalšieho socketu Intelu pôjdu zrejme už real dualcore procesory. Ale na 775 sa to snad dostane aspon po 4500 a to je tiež niečo a kým ho budem menit nebude zase asi ani tak drahý a možno prejdem potom tiež na dualcore riešenie ale to uvidi čas zatial neviem či samotný Microsoft vôbec pracuje na podpore dualcore procesorov vo Windousoch ale asi hej keďže táto technológie je už nejaký čas oznámena. Ale jej začiatky budú určite problematické ako to býva z skoro všetkými novými technológiami . A možno myslíš pod kompromisom ATI X800XT na PCI expres čo som rád že som zohnal kartu na PCI expres bez zbytočného hladania po nejakych on-line shopoch ale som proste prišiel do agemu a mali ju a bolo po probléme a keby som aj velmi chcel nVidiu 6800 Ultru tak by som asi doteraz novy komp nemal pretoze ich vela na slovensko nechodi a co pride je do par minut prec a ja nemam cas kempovať pred agemom a zastavovať každé nákladné auto ktoré vezie tovar a pýtať sa na 6800 Ultru a ci by mi ju nedali kým ju vyložia za peniaze na ruku lebo akonáhle by ju vyložili zbizla by nenávratne do útrob AGEMu a asi by som ju odtial nedostal lebo,,prišlo 5 kusov a objednaných je ich 250 takže smola". Takže tolko k tvojmu názoru o kompromisoch. Ja som zo svojou zostavou nanajvíš spokojný a okolo 5200 bodov 3d05 mi pripadá odpovedajúcich k hardwaru ktorý sa ,,pečie" v mojej Thermaltakee. :wink: