wuduu pod jakým nickem hraješ ET ?:o)
Printable View
wuduu pod jakým nickem hraješ ET ?:o)
Wuuduu... prekvapivo... ale server vyberam podla poctu hracov, cim viac, tym lepsie... tak aby pol ping do 60.
Takze sa pasujem za cerstveho majutela Logitech MX1000 Wireless Mouse, prvy dojem ergonomia je neskutocna oproti MX500/510 mal som pri kupe moznost porovnania, citlivost je nejaka cudna ale to bude tym ze je/ma to presnejsi senzor.
Kupena od RAYven-a cena bola nizia ako co pisal, ale nepoviem kolko super kupa za este uvidime aku dobru mys.
Keby ze je s kablom tak sa bucham o hlavu preco som si kupil mx510 ale bez kablu je to premna nevyhovujuce
inak som ju videl a je to delo len keby ....... :-(
NO inac to som si vravel aj ja ale mam ju od piatka mynuleho tyzdna denne v priemere ide ako hram sa a tak asi 5-6 hodin a ubudla mi len jeden dielikuvidime co dalej, akurat je dost tazka ale to az tak nevadi.
Hm, to mi zase pri 5-6 hodinach pouzivani vydrzi max. 9 dni, coz je oproti slibovanejm 21 docela malo.. Asi mam nejakyho zmetka.
ja to iste, to bude asi myslene pri "inom" pouzivani...
Mel jsem moznost ji chvilicku vyzkouset je to paradni kousek, ale je moc tezka mrska jedna :!: Takze zustanu u MX300 !
No zatial sa nestazujem tak priemer 4-5 uz drzi 6 dni co je pekne. Uvidime ako dalej ked to budem mat na nule zreferujem.
Nabite to mam od mynuleho piatka vecera.
nevite nekdo nahodou kde se da v CR sehnat v cerne berve?????
Docela o ní začínám uvažovat. Sice jsem spokojeným vlastníkem MX500, ale bezdrátovka by docela bodla. A pokud je asi tak stejně těžká jako právě 500ka, tak neni co řešit ;D
není co řešit až na optiku která mě oproti Mx500 prostě nesedla :D takže šla z domu hned MX 500 forever :D možná 510 koupím pro ten pocit :D
.... jak rychle sem si ji tenkrat koupil, tak skoro i tak rychle sla z domu :| .. pro mne MX510 rulezzz, ackoli se 1000ce nenecha uprit ergonomie ....
@kecinzer: .. rek bych, ze je vo dost tezsi nez 500ka (ac lionka inside, porad je to dost znat) ....
Bratranec si kupil MX 1000, dosiel som ju potestovat, uz vo windowse sa mi zdal pohyb nejaky divny a ked som zapol CS skoro som sa pogrcal :-o
MX500/510 + kvalitna podlozka /v mojom pripade Steelpad 4D/ je THE BEST. :!:
prid "potestovat" ku mne... alebo si mozeme skusit CSko. Uvidime, co so mnou narobis ked budem hrat s "ogrcanou" MX1000. :wink:
Co s tebou narobim v CSku? Ani nechci vediet :lol: , kedy a kde? :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
CS:Source myslim, ine nemam... dohodneme sa.
P.S. kua, strasne sa bojim, co so mnou narobis... :oops:
uz ju nekdo rozkuchnul ??? zajimalo by me jak to vypada vevnitr ;D
koukam ze jste tady nejaky akcni... :roll:
neco jsem nasel
http://www.sohuwuhan.com/sohu/htm/it...910105924.html
ale je to mx700 a navic te hatmatilce nerozumim... :?
No nieco sa tam zmienuju o MX1000 ke ale nenasiel som to dalej okrem toho ta stranka blbne a to kvalitne takze vela som toho tam nepozrel.
Ale zaujimalo by to aj mna ako to tam je, a este ked by bol navod na Prerobenie na kablik....
Ale zatial som spokojny ako to chodi a vobec nemam problem ale asi si pozhanam MX500 or 510ked bude tak za pod 1000 Sk
Muj rudy bratr mi cte myslenky... ;D ;D ;D
protoze kdyz to vezmes blokove tak by to melo byt:
signal ze snimace->modulator <- - - - - - ->demodulator->usb/ps2 konektor
to su chytrej co???to byla jen takova uvaha jestli mate nekdo nejaky pripominky sem s nima... :idea:
co se tu resi?...na hry je pro me best starej dobrej dual opt., nebo druha alternativa razor ...bez debat:-)
tak to se trosku pletes, prave z dualoptical jsem prechazel na 1000vku a ten rozdil je nezkutecny! je to jina a presnejsi technologie, proste se to neda ani srovnavat. Na hry absolutne v pohode... na nedavne LP jsem nepostrehl jediny okamzik, kde by nestihala a fragoval jsem jak o zavod :wink:Citace:
Původně odeslal Nakata
jenom bych mel jeden dotaz... jak v Opere nadefinovat postranni tlacitka?
ten SetPoint to prave v tomhle prohlizeci nepobira, IE je naopak v pohode
Zdravim a zaroven se omlouvam, ze oteviram toto stare tema, ale chtel bych znat zkusenost majitelu prave teto mysky. Mam problem takovej, ze kdyz pri nastartovanem systemu [Windows Vista x64 SP1] strcim mysku do kolebky proste jen, aby se mi nevalela na stole kdyz ji zrovna nepouzivam, povedeny software Logitechu mi hlasi, ze myska je vybita i kdyz je naprosto full. Da se nekde tato featura vypnout? Popravde jsem zkousel i google a proste asi zadavam spatne dotaz.
Edit: Dela mi to od prvniho dne co ji mam, akorat ted uz mi vyskocil nerv natolik, ze bych se toho rad zbavil.
Divny, tohle mi nedela rozhodne (mam ji v praci u notasu).
Nicmene myslim, ze v novejsich verzich setpointu jde tahle hlaska vypnout, takze bych prolezl nastaveni setpointu a kouknul na to.
Ale to, ze ti hlasi, ze je vybita, ikdyz jinak fuguje a je plne nabita - tam je urcite neco spatne - nic takovyho mi nikdy neudelala. (a mel jsem do nedavna 2 kusy MX1000)