Bylo to ono. Už mi to jede. DíkyCitace:
Původně odeslal susman
Printable View
Bylo to ono. Už mi to jede. DíkyCitace:
Původně odeslal susman
Takze dalsi zkusenost s jejich FW. Kdyz ho vypnete tim de.bilnim nastavovatkem, tak to na vas vesele prdi a blokuje si to provoz dal. Nefunguje s tim DHCP, maily se mi sosaj cca 1B/s, Ping po LAN tak 100 a vic ms, takze vysledek je, ze sem FW odstrelil uplne a definitivne (zakazal sem spousteni tej sluzby).
Tak sem si naistaloval SP2 a ten FW mi nedela zadne problemy vse jede jak ma 8-)
Tak co chlapi. Zatím bez problémů? :-)
Dá se případně SP2 bez komplikací odistalovat (zpět k SP1) ?
Pokud si nevymazal žádný soubory ze složky Windows, pak by to mělo bejt možný. Normálně přidat/odebrat programy a tam ho najdeš a odinstaluješ.Citace:
Původně odeslal vahy
Jo, celkem to šlo, ani to nevyžaduje CD.Citace:
Původně odeslal vahy
Zatim v pohode akorat me sere ze nelze pouzivat uxtheme.dll ani po patchi z neowin.net. Nevite nekdo jak pouzivat vlastni styly??
Stahni si novej StyleXP, ten uz je delanej i pro SP2. Alespon me to fungovalo.Citace:
Původně odeslal Geeker
nevite nekdo, jestli muzu integrovat SP2CZ kdyz mam winxp sp1a integrated na cd ? :)
docela by me to zajimalo, jako teoreticky kdyz se to prepise (integrace do puv. winxp) a sp2 obsahuje i sp1 a predesle aktualizace, tak by to melo byt jedno ne ? :)
diky
nemas link ? thxCitace:
Původně odeslal Magus
Můžeš. Tak jsem to udělal. Integroval SP2 do CD, kde už byli SP1 a vše proběhlo/běží naprosto bezproblému. :-)Citace:
Původně odeslal Conflict
Já sem uxtheme.dll normálně pomocí googlu našel pro SP2 a styly fungujou v pohodičce.Citace:
Původně odeslal Magus
Otázka:
V čem sou balený jednotlivý soubory instalačky XPček? Chtěl bych si ten uxtheme.dll integrovat rovnou do instalačky.
S tou integraci jste fakt uz docala dobri blazni. ;D Nebudete za chvili chtit aby se pri instalaci Win istalovali i Offici, ICQ, TotalCommander apod :D :lol:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tož to by nebylo špatný čoveče :DCitace:
Původně odeslal Dominator
Já přemejšlel o možnosti integrovat si do instalačky Windows všechny potřebný ovladače, ale jelikož např ForceWare je novej každou chvíli, tak by se to nevyplatilo.
Heh, tak mam zvlastni pocit, ze stim SP zkurvili jeste i IPv6. Ma to zajimavy (pro me naprosto nepochopitelny) chovani. Ping (a podobne mozilla/IE) mi na soustu jmen (podle mnou nepochopenyho principu) resolvujou IPv6 myho routeru => ze vidim kulovy. Nektery zase naopak fungujou zcela normalne. Pro jistotu sem sestrelil na moment DNS na tom routeru, ale chova se to uplne stejne i po restartu. Po Linuxem samo vse chodi jak ma => v DNS urcite problem neni.
Vrcholem toho je, ze widlowsi nslookup funguje vcelku normalne => vraci IPv4 adresy.
EDIT: malem bych zapomel, kdyz sestrelite sluzbu automatickyho update, tak pro jistotu nejde ani manualni - pry vyzaduje tu sluzbu. Takze to vidim na nejaky to snifovani po discich navrch proti predchozi verzi.
[quote="kecinzer"]Já sem uxtheme.dll normálně pomocí googlu našel pro SP2 a styly fungujou v pohodičce.Citace:
Původně odeslal Magus
Kde jsi ho sehnal ?? nejak mi to porad nejede
Pro všechny co chtějí skiny do SP2:
http://bordel.xdecin.net/6.0.2900.2180_en.rar
www.tgtsoft.comCitace:
Původně odeslal Conflict
No tak mam takovej pocit ze se lidem od MS zas neco ohromne povedlo, celej natesenej (ani nevim proc proboha :o ) sem dneska nainstalil. SP2 , na megabytu to slo nehoraznych 2h, nu coz. ALe ze to pok****o co se dalo to fakt nezkousnu, zatim deah jenom omegy. Odinstalit ten sp asi pude tezko co?
2Kazdic: pokud jsi pri instalaci nechal povolenou zalohu stavajicich souboru, tak to pujde odinstalovat
Mam SP2 hned od te doby co byl ke stazeni a zatim zadny problem, mozna by to chtelo zaklepat na drevo.
Tak uz sem to jakz takz rozjel, pomohlo tvrdy prepsani starsi verzi ovladacu (asi funguje proste prepsani jakoukoli jinou verzi) Tak je ot vyresino, ale nastval sem se no pffuj.Citace:
Původně odeslal Masster
Já jsem SP2 nainstaloval hned jak vyšel, a ještě jsem nepřišel na žádný problém.