si precti prispevky nazpetCitace:
Původně odeslal Neller
Printable View
si precti prispevky nazpetCitace:
Původně odeslal Neller
Samozřejmě, že je...Citace:
Původně odeslal RedRose
No prave ze bydli v ty prd***, tak mu to asi pojede lip nez nekde na sidlisti, kde se pripojuje 100 lidi najednou, on tam na to bude treba sam ;-), je to podobny jako u ADSL.Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
tak a ještě par nových skutecnosti s DE
1) po přidaní antény v místech kde jsem jel jen na antenku / na antenku download cca 40 - 45 KB / sec / se stal maličko zázrak - download s externi antenou vyndanou za oknou a nasmerovanou na BTS se download zvysil na 100 KB / sec - zkoušeno cca 4 x po sobe řadove po 5-ti minutach a vždy se objevili +- 5 KB stejna cisla, takze na sile signalu zalezi SETSAKRAMENTSKY :-)
2) upload - tam mi zůstalo v obou případech 20KB / sec
3) dalo se čekat a taky se dostavilo zamrzani připojení a padání spojení, což kdo měl data nonstop tak ví co si zpočátku se spojením vytrpěl
4) a občas je problém se připojet, takže to někdy vychází až na 3 i 7 pokus :-(
5) jinak ale absolutní spokojenost :-)
Tak to bych měl mít ještě větší výhodu bo ja bydlím v ř.t. světaCitace:
Původně odeslal Hanta
hmmm, tak sem dneska projel pronic zanic 250Km abych si půjčil sadu a následovně abych zjistil že nejbližší signál je cca 0.5Km od baráku :-(
hold je se z těch pomalejch linek nedostanu.
muááá, tak to je nádhera, to už je lepší než netbox, že by se u nás konečně začal rozjíždět nějaký pořádný internet :oCitace:
Původně odeslal dort
No mě dneska volala ta pi... z erotelu, bohužel jsem byl v práci a na 1/2 hodiny mimo dosah mobilu, hned jsem volal z5 a ona mi řekla.. no my jsme se nemohli sváma spojit, tak jsem to už pujčila dalšimu zájemci.... no to je teda přístup, kdyby to aspoň zkusila 2x... sakra zas mě vypruli...Citace:
Původně odeslal herma
a co zkusit směrovou antenu?Citace:
Původně odeslal herma
hmm, no tu nemám kde ted vzít. a jezdit si půjčovat sadu eurotel do 60km vzdáleného šumperku se mi rozhodně znovu nechce. Prostě sem v prcině jako vždy.
Nevíte jestli neni nějaký zvýhodnění, když bych chtěl přejít z ET Tip na tohle? Mam doma totiž dva NMT telefony a tak bych to chtěl nějak využít.
Jinak zatim podle ohlasů to vypadá moc dobře. S velkym pingem sem se smířil už u ETDN. Takže tohle by byla příjemná změna v rychlosti.
bohužel pro DE je zcela nová edice "telofoních čísel", takže se domnívám, že neuspeješ :-( - číslo s přiřazuje přímo k modemu, ale jak píšu z jiné řady než telefony NMTCitace:
Původně odeslal Navi
velký ping? cca 145 ms - to není zas tak hrozné
To je škoda. Sice zaty dva telefony platim dohromady 0,0Kč Takže chleba to nejí, ale doufal sem, že aspoň jeden nějak využiju.
Ale v každém případě díky za info.
Nekecej ;-) zas v takove "r.t." nebydlis! Havirov mas za rohem a v tomhle pripade bych to spis videl na nevyhodu - zalezi kde je ten vysilac umisteny... :DCitace:
Původně odeslal Kamil Raška
OT: Při uterku nějakej chytrej ;DCitace:
Původně odeslal RedRose
no každý jeden vysílač / BTS / v síti NMT pokrývá poměrně rozlehlou oblast, například na Praha 8 - jsou 3 nebo 4 a na 15 - ti tisícové město ležící v údolíčku stačil dokonce jeden a jeden se teď dodělává na druhém úbočí s tím, že pokrývají ještě územé cca 15 km směrem od města :-)Citace:
Původně odeslal RedRose
Já sem někde čet, že když budete mít k tomu NMT telefonu externí anténu, tak se dá od kraje Berlína volat za vnitrostátní tarif.
To je docela slušný :-)
MOhli by ste mi nekdo prosim hodit link BTS vysilacu, podivam se, kterej mam nejbliz, ponevadz na te mapce EUROTELU jsou v centru brna nejaky bily fleky-coz je oblast bez signalu a ja z te mapy nejak nemuzu zjistit, kde se zrovna nachazim ja....diky
taky by mě to zajímalo, pravděpodobně to bude z Hád a z Gity, na oboje mám přímou viditelnost ;DCitace:
Původně odeslal Neller
Jak jsem to tu pročítal nevím jestli se dá v pohodě sosat i z bittorentu nebo dc++?? Jde to v pohodě????(jestli nemaj nějak zakázaný porty)
v passivuCitace:
Původně odeslal Kulda
zkoušel na tom už někdo hrát CSko, jaký máte Ping ??
no sice to nemam ale co jsem cetl tady a i jinde tak se ping pohybuje 150-200 :!: A to na CS rozhodne nebude.Sice si ho asi zaparis protoze i na modemu ho nekteri hrajou ale ten pozitek ze hry neni moc velkej :wink:Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
nemate nekdo link na ty vysilace? moc by me to pomohloCitace:
Původně odeslal Neller
něco je tady ale nejsou tam doplněny stanice s ? např u nás už to šlape (jeseník)
http://www.gsmweb.cz/mrb/cdma.htm