hej stale tie iste
Printable View
hej stale tie iste
Tak něco děláš špatněCitace:
Původně odeslal WARLOCK
Musíš to flashovat tak že si bootneš přes boot dos disketu
Příkaz je .. pro příklad :
flash.exe -p -f nazevbiosu
a nebo
flash.exe -p -f 0 nazevbiosu
Něco z toho půjde určitě :-)
Sorry za pauzu,bolo par dalsich pokusov.Tak nakoniec sa mi to nepodarilo s tym Gygabyte biosom,ale s normalnym XT PLATINUM EDITION.Robil som aj chybu pri pisani jedna mala medzierka ;D Vdaka za ochotu pomoct
Není zač, pipek už máš 16? :-)Citace:
Původně odeslal WARLOCK
Takze bude aj zmena v profile x800pro na x800xt 16 pipelines activated -potvrdil ATITool.Hurraaa
Skoda zatial testujem na bratovom compe(2300MHz Barton).
Neviem,ci to tu niekde bolo:
X800PRO Default 9671 b 3D MARK
X800XT DEFAULT 11667 b 3D MARK
Rozdiel 1996 bodov
Vsetko na rovnakom nastaveni compu.
Takze hodnota 1b v 3D MARKU je cca 1.50-3.00 Sk ;D -tak povedalo ATI
lol ;DCitace:
Původně odeslal WARLOCK
kurna, tady to lita, to abych svoji obstarozni r9700pro (vlastne r9500), asi nejak vyhodne prodal a nekde sehnal 10kk na x800pro@xt!!!to me laka, to me laka ;D
Mas f p.i.č.i ..Na DOOM ti to zatial staci a tu kartu aj tak asi najblisi polrok nevyuzijes.. ked teraz kupis (kupis draho ) a o pol roka si budes buchat hlavu o stol ako ja ked som kupoval 9800NP za 14500 a teraz by som mohol mat za tie prachy pomali 800Pro .. :wink:Citace:
Původně odeslal paik
Zejtra me dorazi Toxic X800,tak uvidim jak budu uspesnej s dalsima 4pip.Mate ji nekdo?
no jo, jenze takto by sis to mohl rikat porad!!!!Citace:
Původně odeslal Champion
oni stejne zase za chvilu vylezou s necim ,,novym,,
Prinesl jsem si domu Saphire X800Pro ViVo, 3d Mark byl 10490. Dootevrel jsem si BIOSem dalsi 4 pipe a vratil puvodni BIOS a score mam 11124. Jen 600 bodu rozdil na 4 pipky ?
No, neviem co si cakal... mas 16 pipes na taktoch Pro verzie - skore je vcelku odpovedajuce. Ako to tu uz bolo x-krat omielane 3DM nie je vsetko.
Testoval som Sapphire X800PRO/XT TOXIK na mojej zostave co mam v popise a isla krasne na 560/1120Citace:
Původně odeslal konig
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=145
super karticka ;D
nic moc ja mel s 520*560 cca 12 500Citace:
Původně odeslal Champion
;D lenze aky mam ja CPu a aky ty ;DCitace:
Původně odeslal mr_sheen
tobe to jelo na 560? kua ja dam ma 520 a vytuh:( no cpu mam jasne lepci ale zase tam na tom tolik nezalezi,jen u prvniho testiku
No teda jak tu vidim ty vase score v 3DMarku03 s Pro@XT,tak verim, ze je vazne zbytecne ty 4 pipky otvirat.
Kdyz s moji pomerne slabou sestavou s 12 pipkama (viz podpis) mam 10850. tech 500-1000 bodu za zruseni zaruky teda nestoji.
no kdys si udelas pencil mode a das jadro na 600 a pameti taky na 600Citace:
Původně odeslal Haste
a mas poradne cpu aspon P4 3.6 nebo a64,tak das pres 14 000
Ja mám ten istý pocit...dal som niečo okolo 12 000 na 12 pipelines a nechcem moc riskovať :?Citace:
Původně odeslal Haste
Aj keď zas 3Dmark nie je vševraviaci a v hernych testoch je ten rozdiel troška väčší myslím...
chtel bych se zeptat-poradit jakej XT BIOS si mam hodit na Sapphire x800pro VIVO. Divel sem se po netu a nasel sem si jich tady vic. kdyztak me prosim poslite rovnou link-diky moc.
Jak psal mr_sheen, když to pořádně nataktíš, tak dáš v pohodě 14000, klidně i 14500 jako já :-) a věř mi že ve hrách rozdíl vidět je.Citace:
Původně odeslal Haste
Jo to verim.
Jeste by me DOST zajimalo jestli existuje X800XT (ne PE) BIOS bez RageTheatre chipu ?? Urcite by to bylo velmi dobry protoze by u nonPro karet odpadl problem s tim chipem a zaroven by ste meli vetsi prostor na manevrovani pri OC.
Jestli o nem nekdo vite PLS link.
tak nahod vic testu,aqua+mark01+doom3 od 1280*1024*high+2xAA a 4xAA a uvidis sam ten rozdilCitace:
Původně odeslal ICE29
Sapp. X800PRO VIVO / X800XT PE-530/560 stable. Kdo koupil Radeon at se pochvali.... :arrow: ;D ;D.