No tam se jenom zaregistruješ rychle a pak se ti to hodí na jejich web, takže stačí pak sem hodit jenom odkaz, ještě že to bylo s 3.85, už jsem si říkal kde je problém ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Printable View
No tam se jenom zaregistruješ rychle a pak se ti to hodí na jejich web, takže stačí pak sem hodit jenom odkaz, ještě že to bylo s 3.85, už jsem si říkal kde je problém ;DCitace:
Původně odeslal jan555
lepsi nez CC je computershop.cz, maji to tam o par korun levnejsi a zbozi je VZDY druhy den na stole kuryrem.
To je pěkné, nicméně Abita tam nemají :-)Citace:
Původně odeslal OBR
pánové tak sem tam napálil 280FSB, 3d01 spadne do černé smrtě po 30min, to není špatné :wink: :wink:
To špatné rozhodně není ;D Těch 30 minut vypadá, že už mají asi paměti dost? :idea:Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Spíš čipset už to nedává :-)Citace:
Původně odeslal jan555
To těžko, maximálně pokud se přehřívá, pokud je schopnej na tom naběhnout a běžet 5 minut, tak pravděpodobnost, že by to "nezvládl" je dost malá ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
akorád slyším, že mě asi začínaj pískat cívky, teplota ta se zvýšila na CPU o 2st, na pamětech mám stále 2.65V s větráčkem, no až je ochladím thermatakema s keramikou + 2x50mm fany a zvednu voltage tak se uvidí jestli paměti nebo CPU, čipset bych řekl že to ukope....ono taky ty paměti mají každá napepku na jednom čipu.... :-) :-) tak že asi možná příčina
když to resetnu tak 3d01 spadne dřív to je jasné, cca. 15min...něco se hřeje
Psali to v recenzích :-) mě to tak dělalo, pravda u jiného čipsetu.Citace:
Původně odeslal jan555
Pavel : tak hoď pamětím více né? ;D
Každopádně 2.65 na pamětech je málo, ale tyhle konkrétní neznám (chápu, že dost pečou) ...
To musí jet, já do nich hulil 2.9V při 260FSB na DFI prkně ještě a jenom jemně ofukoval a byly teplé, ale ještě nic šíleného :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
to jo, ale na P4 při takovem taktu se pečou jak svině a 2.8 do nich sem už pouštěl a vydrželi, s fufronem zatím drží 2.65V, jde o to že voltage do nich chci pouštět co nejmín
Kolik máš při těch 272FSB vlastně teplotu při zátěži max na CPU?Citace:
max 58-59st, ale mám to trochu blbe nandaný(na rychlo) a pasta AS5 se ještě nezapekla, stejně budu měnit trubky za větší, pak to dám dohromadyl...
( na Asus to ukazuje o 10st min to čidlo )
Ufff, mám takový divný pocit že těch 3.8Ghz prostě nedám, protože to neuchladím, ani vodníkem, ani tím CM Hyper6.
Pro srovnání - to jsou max moje teploty při těch horkách co teď byly @3,85GHz. Takže asi ten Prescott peče trošku víc :roll:Citace:
Co myslíte, uchladí to ten cooler master hyper 6 nebo né? když se podíváte na recenzi na PCT.
Díky patří tomu to: Watercool HTF2 Standard Rev. 2.0 - Dual + 2x120mm RED FAN Revoltec, s tím měnším výměníkem bych to neuchladil ani smykem, pač, na 2.4 na 3.4 mě to házelo 70st při pařbě ;D ;D ;D
To já při 3.4Ghz nemám více než 62C při zátěži v prime po 20 minutách s tím BOX chladičem ???Citace:
Ty voe :eek: A to jsem si říkal, jak ta moje mrcha peče ;D Teď se spokojeně při full-loadu fláká kolem 52 8-)Citace:
Spajdr: těžko říct, asi se pasuješ do role beta-testera ;D
rozdíl ve výměníkach na 2.4 na 3.47 1.535V byl 16st :-) :-) :-)
dívejte na Cooler Master Hyper 6 v akci!
http://www.tweakup.dk/article/367/dk/
Vypadá to že to chladí dost dobře! ;D
Lool, to je ale monstrum. :-o Chladi to asi dobre, kdyz je deska venku z bedny, ale je to uz pomalu vetsi nez ATX zdroj. Ale mam k tomu znacnou pripominku - ma to ventilator umisteny primo nad spinacimi prvky stabilizace Vcore, takze si bude nasavat ohratej vzduch. Otoceni o 90 stupnu by tomuto MONSTRU nezaskodilo. Kdyz si spocitam 120-160W CPU, 50-80W VGA 25W board + odhadem 50W ostatni komponenty tak neverim, ze to jde bez hluku jako celek uchladit vzduchem.Citace:
Původně odeslal Spajdr
popravdě, toto monstrum je pí...... fakt, na vzduch nic jiného 7000CU, jde taky o to aby člověk u toho kompu vydžel a stjně vzduchem to neuchladíš...
Spajdr: máš přece vodu ne.....v čom máš problém????