Takze momentalne mi bezi na 225 Fsb - 3,83 Ghz. Teplota je celkom slusna , 63 v Prime. :lol:
Printable View
Takze momentalne mi bezi na 225 Fsb - 3,83 Ghz. Teplota je celkom slusna , 63 v Prime. :lol:
imho likedi uz smazi duty, richardus na abite asi nie lebo ma bezne vyssiu teplotu ... inak pani 120W vzduchom .. ee
Ja uz planujem vodnika , takze vzduch len docasne. Inac skusal som vcera aj 250 Fsb default V a postol , ale Win uz nenabehli.Citace:
Původně odeslal MadCap
nevím co to je CPUMSR, nemám to...:)Citace:
Původně odeslal LookAS
2Richardus: 240 mi také naběhl, ale winy už ne...a teplota lol vysoko...:) holt aqcool rulezz
jinak těch 225 bude asi strop...:)
Stiahni tuCitace:
Původně odeslal Likedi
He he , ale mne pri 250 , a viac som neskusal. :lol:
Edit: Hosi kolko je prierazne napatie pri NW ?
1.75v ale to je zavysle aj od teploty, mozes to tam dat ked to udrzis cool mne to prezilo v pohode 1,75 set 1,7 real ale chladil som hoooodne kvalitne (asi tak na 42-5 stupnov asus teplot (54 abit is7))
Dik za info , mozem sa spytat cim si ho chladil ? Rozmyslal som aj nad kombinaciou Vodnik + Peltier.Citace:
Původně odeslal MadCap
cascade by radek-b eheim compact 1000 vtedy este a asi najlepsi dostupny rad na vodne chladenie a na tom iba 1x120 na 7v (vliezli dve) :) inak peltier .. by si potreboval tak 220W pelt a na to ti len tak voda nestaci tak na to radsej zabudni alebo uvazuj nad phase change resp TEC > viz XS fora
jj na vyšších frekvencích to hřeje gutovne :)
a když teplota překročí 55°C mohou nastávat problémy
na to by mohla být dobrá velmi poctivě udělaná voda, anebo rovnou nějakej Vapochill
kombinace vodník + peltiér je dost náročná
1. nejřív musíš použít dost výkonej peltiér - 220W
2. ten musíš ochladit - dost velkej trouble pro běžnou vodu
3. no a udělat to celý tichý vyžaduje nejmíň hlavní chladič vody z auta :)
BTW mluvim z vlastní zkušenosti :)
pelt sa oplati snad len na chillovanu vodu .. a to je uz dost drsne a v nasich krajoch dost drahe
Já ho zatim dostal na 3740MHz 2hodin Prime na defaultu a to je 1.6V v IDLE a 1.50-1.53V.
já taky...stejná voltáž, ale mocmocmoc hřeje => aqcool rulezzCitace:
Původně odeslal 3G@L
Kolik máš stupnů?
No vidim ze vam tiez ta voltaz lieta , mam v biose 1.6 , ale pod zatazov klesa na 1.50 - 1.53. :eek:Citace:
Původně odeslal 3G@L
Kokso 2,8 C mi lietala tak o 0.02 - 0.03. :lol:
Inac aj ja som klesol na 3,74 Ghz , na 3.83 po 30 minutach prime error. Holt chce to lepsie chladit.
tak si vezmi jakej je tam ampérovej odběr a potom je celkem jasný, že to musí kolísat...Citace:
Původně odeslal Richardus
jo chlazení je v tomhle případě fatální...
klesanie voltaze je normalne ale mne klesala pri 3.45 a 1.75set na 1.7 obcasne 1.68 a to mam 300Wku fortron (teda mal som no :? )
Cakal som ze to bude lietat , ale nie az tak.Citace:
Původně odeslal DC
s Prescottem to bylo to samý
a pozoroval jsem to i u pomalejších modelů tzn. 2,4C; 2,6C; 2,8C; 2,8E bylo to tam vždycky -> někdy o 0,04 někdy o 0,08...
Jasne , lieta to na kazdom o 0,0nieco , ale na ziadnom mi doteraz nelietal o 0.1.Citace:
Původně odeslal DC
Skratka je to lol. ;D
jj, nic vic se s tim stejne udelat neda...Citace:
Teraz som sa pozeral po webe , ale kua phase change a pod. je strasne narocne na miesto , jednoducho to do case nenarvem :evil: , a mat to mimo mi vobec nevyhovuje.Citace:
Původně odeslal MadCap
heh,proč řešítě snížení napětí při zátěži, když je tak P4 navržená? ...při vyžším proudovém odběru (v zátěži) se snižuje napětí, je to normální a tak to má být u P4 :)
do case nanarves nic co by ti malo uchladit veeelke mnozstvo watov, jedine vykonnu vodu, ktora ti to uchladi ale nie na nejake extra total nizke teplotyCitace:
2MadCap: Aku vykonnu "vodu" by si ty odporucil ?
tu je to trosku OT ale zakladnou potrebou je uchladit cca 150W a viac ktore vyprodukujes, k tomu potrebujes dobry blok a kvalitnu tepelnu vymenu medzi vodou a vzduchom cize kvalitny radiator .. blok? no ja som mal radkovu cascade ale myslim ze by dobre posluzil aj kp cool alebo niekotry z rozumnejsich blokov (asi kludne aj erty ale neviem na isto) .. a radiator? to je otazkou co ti vleze do case (ak to chces mat v case) najlepsie su opel kadet alebo ten co som mal ja >
http://i20.ebayimg.com/03/i/01/7b/5d/9f_3.JPG <
ale tenje trosku problem zohnat a je velky (ale vlezu nanho 2x120 co na kadet nie) .. cerpadlo je asi klasika 1048 ja somto slapal na ponornom :)
inak klasicka voda na peltier je nepouzitelna, musel by si chillovat