Re: teplota a multiplikator
[quote="Petrt"]to Spoky:
No chladic mam presne ten isty ako ty. Este na nieco som prisiel. Uz ide aj mne ten 13 multiplikator. A ako som ho tam dostal? No s verziou biosu 3.5. Inac naozaj ide ako 12,5. Verzia 3.6 mi ho uz nepolila, teda povolila ale prehodila ho na 5 myslim. Este som skusal aj pamet CL2 a ked som ju nastavil na CL3 tak som to dokazal rozbehnut stabilône na 152*12,5. ta ramka bola ale pozicana, takze zase idem na 147*12,5. Ten idle stav mam so zapnut Idle vo VCOOL. Inac cez tych 54 som sa nedostal.
Re: teplota a multiplikator
[quote="spoky"]
Citace:
Původně odeslal Petrt
to Spoky:
No chladic mam presne ten isty ako ty. Este na nieco som prisiel. Uz ide aj mne ten 13 multiplikator. A ako som ho tam dostal? No s verziou biosu 3.5. Inac naozaj ide ako 12,5. Verzia 3.6 mi ho uz nepolila, teda povolila ale prehodila ho na 5 myslim. Este som skusal aj pamet CL2 a ked som ju nastavil na CL3 tak som to dokazal rozbehnut stabilône na 152*12,5. ta ramka bola ale pozicana, takze zase idem na 147*12,5. Ten idle stav mam so zapnut Idle vo VCOOL. Inac cez tych 54 som sa nedostal.
Bios v3.5 - nedetekuje spravne procesor, max. nasobic nezkousen
Bios v3.6 - spravna detekce CPU, nasobic nastavim na 13x a ve skutecnosti to jede 12,5. Pokud nastavim 14x, tak to je tusim neco kolem 5tky (+/-).
Nechci zvedat moc FSBcko kvuli kartam v PC, mam jich tam prece jen dost a byl bych nerad, kdyby nejaka zacala delat problemy. VCool nepouzivam, mam trvale spusteny UD agent, takze bych chladit stejne nemohl :-)