Ja ti dam shit 8-) Uz jsi videl v i-net kavarne namakane stroje? pockej az vrazime V56k do K6-III na 500MHz, to bude mazec :wink:Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Printable View
Ja ti dam shit 8-) Uz jsi videl v i-net kavarne namakane stroje? pockej az vrazime V56k do K6-III na 500MHz, to bude mazec :wink:Citace:
Původně odeslal K!ll3r
heh to bych chtel vazne videt :wink: , k6-3 rulez to si vyfotim a vytvorim si image procaku ;DCitace:
Původně odeslal vykupitel
:-)
k6-III 500 rulezz...
u otce stále fičí AMDčko 166 :-)Na práci a net stačí...a 15" LCD mu sluší :-)
K6 III? Vždyť to je sama o sobě vzácnost. Marně jsem to sháněl :-). Mám jen K6-2 500MHz :-). Ale třeba Banshee dělaj tyhle procesory náramně dobře (starý 3DNOW!) ;-)
ja ji taky nesehnal a tady na foru taky nikdo je to sakra rarita newim kde ji sloh :wink:Citace:
Původně odeslal no-X
Jeste vetsi vzacnost je K6-III+,ale tu nemam ani ja :wink:
Tak fotky predbezne muzete stahovat dneska z adresy >>censored<<
je to ke mne domu, takze je to relativne pomaly (UP 128kbps).
az budu mit pristup jinde tak nahodim info ;)
tak uz jsem te vysosal :)Citace:
Původně odeslal Marty
Skoda ze neni nikde zdokumentovana ta smrt Killerovejch 180 GB osobnich dat, zpusobena neodolnosti Hitachi k neumyslnym padum, to bylo nemile zpestreni.....
Jinak moc fajn, videt na zivo Rampage a raritni kousky.... Musim maknout abych tech vasich 45 karet prekonal :-) :wink:
Hrozne se mi libily ty barovy listecky, to byl zupa napad :-)
paradni fotka je ten yorkshirský teriér či co je to za rasu - nej 3dfx fanda :-)))))) čí je?
Vy se mi tam pánové ožíráte :o ,pozor pozor,ať nepříjde nějaké 3Dfx kartička k úrazu (tzv. žaludeční potah). ;D ;D
Děláte tam i nějaké testy ??? ,nezapomeňte na dokumentaci atd... :!:
Už se těším na první výsledky Dayton,V5 6000,Rampage (teda jestli to rochodíte v D3D).
Testy nebudou :-( . K!ll3r jaksi zrušil disk v testovacím počítači viz. Dawe víš :cry: .
To Dawe: Nás nikdy nepřekonáš ;D 8-) ,ale svou sbírku bys mohl blejsknout a zveřejnit :wink:
Citace:
Původně odeslal Katoo
Zkusili jsme jen velmi orientačně s Oblakem otestovat jeho V5 6k u mě doma, rozjeli jsme ji, ale v 3D MArku 2001 SE dala jen 1323 bodíků (pochopitelně), ale nepodařilo se nám ji zprovoznit pod Glide! Což je docela škoda, protože i obyč V3 to v Undying (Glide) krutě natřela R9100 (D3D).
tech 1300 bodiku je sakramencky malo ja mam na svoji v5 55oo nad 2500 a katoo mel tusim pres 3000
Podívej se na jaké sestavě to testovali a bude ti to jasné.Citace:
Původně odeslal Lipo
jj, natřela to radeonu nejen v3(agp powercolor) ale také voodoo2 :-)
btw. fillrate V56k je docela hustý....hrubý....nehorázný...zkrátka dožidleusazující :-))))))
příště musíme doladit ovladače a to bude maso...8x....joj
jo sry, ty fotky jsem zapomnel promaznout ;) to je nas pes :)
jinak diky za akcicku, dejvovi za svezeni :) bylo to moc fajn :)
čus - sem viděl fotky ze srazu u wizzyho + tu oblakovu v5tku - a můžu vám říct, že je to fakt maso - ta v5tka - to se jen tak nevidí .... ...... offtopic: - zdravím vás kucí .... w & o :wink:
Tak to jsi ty kterému se moc nechtělo ! Šak počkej příště :-)
škoda žes nedojel :-)
dotaz k fotkam..... co je to za model ta karta s tim socketem pro ruzny GPU??? (upgradovaci) :eek:
To je ona povestna Rampage :-)Citace:
Původně odeslal _Tomas
Vyvojove PCB :) povsimni si stitku ktery je tam pridelany, na nej se psaly v 3Dfx ruzne upravy a tak :)Citace:
Původně odeslal Dawe
Jsem rád ,že můj nápad se srazem má takovou odezvu a že to přispělo k bližšímu seznámení se s lidmi a s hardwarem ,který se jen tak pohromadě nevidí a asi už neuvidí. Ikdyž vše je možné :-)
Čau všichni. Moc se omlouvám že jsem nedorazil. Musel jsem nakonec odcestovat do Klatov. Doufám že ještě taková akcička někdy bude.
Už se těším na foto atd.
plis uz mi na ftp ted nelezte, nekam to kopnu na poradnou lajnu a udelam z toho galerii.