ale on to myslel dobre, ze jo Reno , vo taky mluvil o taktech , jen doplnil , ze mu sla odemknout i pipky , vidCitace:
Původně odeslal joXerus
Printable View
ale on to myslel dobre, ze jo Reno , vo taky mluvil o taktech , jen doplnil , ze mu sla odemknout i pipky , vidCitace:
Původně odeslal joXerus
mě připadne že spíš mluvil o odemčení pipek než biosu ale to je jedno
jj, 0.1 fps to isti.... ale na 1024 LOW sa to hybe v pohode,,:)Citace:
Původně odeslal eraser
zahral jeste neznamena plynule :idea: tak 10fps ??? :lol:
Musim sem neco napsat, aby se na tenhle thread nezapomelo. A jentak mimochodem mam taky skveliho Radeona
Taky mám Radeona,už třetího a nedám na něj dopustit - špicová karta
!!! ATI Rulezzz 4ever !!!
P.D. má recht, ATI je nejlepší, jen ty ovladače :?
Také se musím pochválit :-) všech 16 pipeline běží - huráá ;D :lol: ;D
A co se ti jako na ovladačích nelíbí co? ???Citace:
Původně odeslal blackgray
nic neni dokonaly ani oladace od ATI ani od niceho jinyho
PRAVDA je ze nvidiacke su prepracovanejsie a daju sa lepsie nastavovat, na co si pri atinackych musis instalovat milion somarin (RadLinker a spol.Citace:
Původně odeslal Daniik
Chces na nvidia kartach taktovat - ide to priamo z driverov. Chcees pouzivat rozne nastvenia na kazdu hru - profily? Nie je problem, priamo v driveroch. Pripojenie TV? Tam to zvladne aj George Bush jr... atd. a stale netreba nic doinstalovavat.
... a stale robia take <>viny ze som neraz skoro osedivel, musis ich idinstalovat pred vybratim karty z kompu, a a dalsie "features" ktore ti tie ubohe catalysty neposkytnu.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Bez urazky, ale detonatory/Forceware, ci jak sa to vola od zac. roku 2003 stoja za velke .. nech si kazdy doplni.
Z tohto dovodu by som nvidiu nekupil ani keby bola o 50% rychlejsia v danej cene.
NOFLAME
BTW vga driver ma byt vga driver, a nie niaky AllInOne Codecs pack ktory pri kazdej tretej instalacii nieco v systeme dojebe :-(
Jedine moje stastie je, ze nikde v mojom okruhu nie su novsie karty ako NV18 => mozno vyuzit stare drivery.
z ktere si planety???Citace:
Původně odeslal Demoniac
Jaj, já se zapomněl pochválit :oops: , činím tak opožděně - hned je mi líp ;D :lol:
zlatá ATI a to jsem v době GeForce 2 na ni ani nepomyslel,teď si to bez ní nedokážu představit....ta kvalita a výkon ;D ;D
ATI rueeeez 8-)
Musim len suhlasit to co sa da spravit s Ati kartou (taktovanie odomykanie a veci podobne )je naozaj len s Ati mozne 8-)
A TO ZE SOM VYVALIL 14 LITROV ZA 9800NP VOBEC NELUTUJEM ..
Neda mi sem nenapisat, aj ked nemam ATI kartu!
Takze, zdravim zaslepenych ATInakov. Je sranda citat forum na nVidia a tu na ATI. Kazdy tu ospevuje ATI a chvali ju az do nebies, len aby to kazdy videl a udrelo mu to riadne do oci, ze aka je ATI len uuuuuzasna karta a nie je nad nu! :D Pripada mi to ako ked si niekto lieci komplex menej cennosti a kazdym moznym sposobom si dokazuje, ze je ten naj, aj ked podvedome vie, ze to nie je pravda. Na nVidia forume nikto takymto sposobom karty nevychvaluje, skor sa debati o pretaktovani a podobnych somarinkach. :-) Nikto si asi nemusi dokazovat, ze nVidia je super. Proste to tak je uz velmi dlho a ked si zoberieme novu 6800, tak to tak aj zostane. A cena/vykon? Nedajte sa vysmiat, ved 6800 je stale o 120USD lacnejsia!!!! 5900XT uz ani radsej nehovorim. Viem, ze 5900 je menej vykonna, nez 9800, ale na hrach ten rozdiel aj tak neuvidite (mozno tak o pol roka), no v penazenke veru ano!
Tak teda kartam zdar, no taketo forum by som hned na zaciatku ZAMKOL! Kazdy predsaj vie, ze ta jeho karta je NAJ!!! :wink:
Myslim ze komplex mas asi ty ked si nedas ani podpis svojho PC...Citace:
Původně odeslal janko_2004
Vobec si nepochopil zmysel tohto tematu !
Precitaj si ho cely od 1vety!
Myslis, ze komplex sa riesi tym, ze nic neuvedies? :lol: To by som si tam mohol navymyslat veciiiiiiii!!!!!
OKi. Mam GeForce 5950 Ultra, ktora je o nieco vykonnejsia, nez Radeon 9800XT, mozno aj preto, ze nVidia v nej pouziva modernejsi 0.13 mikronovy proces a to ATI zatial nema.
Myslim, ze som vsetko vysvetlil v mojom clanku presne. Tu je to podla mna o radach pre uzivatelov a nie o tom, kto ma aku kartu. Ved si to nakoniec kazdy precita aj v popise. (ktory ja vsak nemam) :wink: P.S.: Radsej ho ani neuvediem, este by si trpel komplexom. :lol: :lol: :lol:
Vykonnejsia v 3DMarkoch, ze? Este pred mesiacom som mal 5800Ultra, tak bud v klude... to je taka ista karta, ako mas ty, ale ma mensie score v markoch, vid:Citace:
http://www.pretaktovanie.sk/modules....ticle&sid=1296
Ale hovori ti nieco FSAA a AA v hrach? Tam vykonnejsia nie je - je to totiz vyrovnane a prekvapivo ma dokonca vacsinou R9800XT navrch...
OMG ty si blazon :roll:Citace:
ja jsem si naky ten rok z5 koupil taky radeona... ;D 8500LE od Herculese ;D ;D se musim pochvalit jeste dodatecne... dokonce mu jeste ani nechrci chladic :)
Pekny flame ;D
Ale zbytocny .... kazdy moze predsa mat svoju "FAVORITE" znacku. Napriklad ja mam mrdne rad tenisky od Nike ;D (a adiddas ci Puma inde by som si nekupil...vec stylu) Preto je samozrejme ze ludia maju radi Ati, ked im za prijatelnu cenu dava taky vykon. Netreba za to nikoho kamenovat je to prirodzene....
Nvidiu napr. uprednostnoujem aj ja, niezeby som ju mal rad, len ma bavy ju mat v PC, viem co odnej ocakavam, viem ako nanu. (Ale nemame spolu vztah :wink: ... je to len priatelstvo) /seco myslene poeticky hej :-) /
Pravda je, ze ked budu v dobrej cene 6800vky Ultra, okamzite si ju kupim aj ja, pretoze z nejakeho divneho dovodu uprednostnujem nvidiu (o com moje sucasne karty moc nesvedcia), tak isto ako radsej mam tenisky od adidasu a veci od Mustangu... (Levis a Nike nikdy !!!) :wink:
Mno ale je to idealne, fandis svojej oblubenej znacke pricom kupujes prave pre teba najvyhodnejsie riesenie na trhu :wink: To je spravny pristup ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
/flame/ (ked fandim ferari tiez nemusim nutne mat doma ferari 8-) , vystacim si aj z BMW) / flame end / (prirovnanie Nvidie k Ati :lol: )