Ked mi neveris mozem ti poslat nejake vysledky alebo obrazky na mail :-)Citace:
Původně odeslal homeworld
Printable View
Ked mi neveris mozem ti poslat nejake vysledky alebo obrazky na mail :-)Citace:
Původně odeslal homeworld
mne sa s touto kartou objavila zaujimava vec, pocitac mi prestal zobrazovat uvodnu obrazovku (procesor, pamat, verzia biosu...), mam proste ciernu obrazovku, objavi sa mi az sata radic ked checkuje disky, nie je to nic kriticke, ale musim naslepo stlacat del, ked chcem ist do biosu :-)
no to sa nestalo len tebe. ja mam pocit, ze to vdaka tomu asi o 2 sekundy rychlejsie bootuje. ???Citace:
Původně odeslal ripptor
to je fakt, vdaka rýchlím kartám, niektoré bootujú rýchlejšie, aj mne a mal som "len" 5900SP...
tak konecne som vlastnikom MSI 9800 PRO... ale vo Windows sa mi hlasi ako 9800XT ;D
je to normalne ?
AnoCitace:
Původně odeslal DJSmart
takze facha ako 9800XT - 412/730 ;D
Ano, ale jen pokud ji něčím na tuhle frekvenci nataktuješ, jinak je to totiž Radeon9800XT na frekvencích 380 jádro a 340(680) paměti :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
Pokud ti už na 412/730 jede, tak gratuluju, jsi šťastným majitelem méně zmetkového GPU (já bohužel ne :roll: ) ale už dneska bych chtěl na zkoušku nahodit BIOS pro Sapphire 9800XT 128Mb Hynix... uvidíme jestli si nějak pomůžu, respektive jestli se k tomu rozhoupu... (budu si muset jeden disk převést z NTFS na FAT, abych měl kam uložit v DOSu originální bios z MSIčka :| )
Stabilne ide na 412/730 ...odskusane 3DMARK 2003 + 2001...
Ked das bios z 9800XT nezdvihne sa tym aj voltaz jadra a pamati ? ;D
Voláž myslím nee, ale určitě se změní časování pamětí, protože je prokázán nárůst výkon při stejných frekvencích s BIOSem PRO vs. XT... třeba 3DMark03 vyleze na té stejné kartě při stejných frekvencích za použití různých BIOSů z 6200 na 6500 bodíků... což je docela zajímavý rozdíl :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
btw.: stabilní hodnoty nezkoušej v 3DMarku... tam artefakty přehlídneš... ale zkus ATItool, kolik ti napíše na GPU a MEM :idea:
ktery ten bios je rychlejsi? XT?Citace:
Původně odeslal Vykuk
Jo, v XT biosu je zřejmě nastaveno lepší časování pamětí (něco jak místo CL 3.0 je tam CL 2.5), takže to prostě dává lepší výsledky...
Mohol by si mi ten bios poslat ??? Lebo ja som nasiel iba XT bios na 256 MB verziu :-)Citace:
Původně odeslal Vykuk
No ja mam zmetkove pamete v niecom robia chyby aj nad 700mhz,ale teraz vo vsetkom error free na 725 , vo vsetkom com hram aj doom3, a jadro vacsinou 428mhz ok na dooma zase bolo treba 410mhz, inak aj toto nieje zrovna podarene Gpu ci hej ???Citace:
Původně odeslal Vykuk
Aj ja som Dooma musel mat na 410 MHz GPU ale vsetko ostatne vcetne 3d marku mi ide bez artefaktov na 425 MHzCitace:
Původně odeslal MK2
flash v threadu o BIOSech pro ATI postnul tenhle odkaz:Citace:
Původně odeslal Benco
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=7&var1=22
a tam jsem ten BIOS našel (Sapphire Radeon 9800 XT 128 MB DDR Hynix)
Zatím jsem ho ale nezkoušel na tu kartu napálit, tak jestli to někdo zkusíte předemnou :wink:
Dik za odkaz.Citace:
Původně odeslal Vykuk
Ale ja to skusat nebudem ty to skus prvy :wink: 8-)
no neviem kto bude prvy, mne sa tiez nechce :lol:
No skusal som ATI TOOL 0.0.20
MAX CORE 407.08
MAX MEM 363.46 (726.92)
No errors for 326 MIN... ;D
no skusal som flashovat a jediny bios co mi siel bol Medion Radeon 9800 XXL
MSI 9800PRO:
http://www.rojakpot.com/default.aspx...var1=91&var2=0
This non-reference design card will not work with any BIOS images above. So far, only MSI and Medion cards share this PCB design.
BIOS:
http://www.rojakpot.com/files/bios/v...onR9800XXL.bin
Sakra pozdě...
já tam včera večer napálil flashromem ten Sapphire XT Bios a hádejte co...
NIC! :evil:
Deska se při postu zastaví na kódu 26h (search for valid VGA Bios) a nothing magnana :evil:
No ještě že jsem zálohoval originální BIOS...
JDU SHÁNĚT PCI GRAFIKU NA OPRAVNEJ FLASH :roll:
EDIT:
když pálím flashromem bios na grafiku normálně, tak je to adaptér 0
ale když budu mít v komplu PCI i AGP kartu, bude to AGPčko furt adaptér 0 nebo 1 ??? (respektive jakej je na to příkaz ve flashromu, abych zjistil, kterej VGA adapter je 0 a kterej 1)
EDIT2:
tak už mi kolega dovalil jednu stařičkou S3Trio64V+ na PCI... budu se modlit :arrow:
Budem sa modlit aj ja :-oCitace:
Původně odeslal Vykuk
flashrom-om som to aj ja obnovoval cez PCI VGA, ked nenabehla... ;D
klasika
flashrom -f -p 0 bios.bin
pouzival som v2.23
2 DJSmart:
Jak ti to chodí s tím Medion Radeon 9800 XXL Biosem ???
Pomohlo to nějak ?
EDIT: 19:30 - Tak originální Bios je z5 a už zase funguju UFF :D
nemohol by mi niekto poradit ci mam kupit 9800pro atlantis z alzasoft.sk za 8338sk,ale zase sa hovori ze niesu 256bitove, alebo his excalibur 9800pro zo silencerom za 8800sk???
ide mi najskor o znacku..dik