Spis by na to potreboval nejakej Tokamak ;D :o
Printable View
Spis by na to potreboval nejakej Tokamak ;D :o
Jo jo tokamak by se hodil. Nemate nejaky mensi doma :-)))
A co ta prace nemate nekdo pro mne neco doma?
Vede se hadka mezi USA, Franci a Ruskem, kde se bude stavet nejvetsi tokamak na svete. Muzes jim navrhnout, ze u Tebe na koleji by bylo nejlepsi misto :DCitace:
Původně odeslal Neo2199
Mam dotaz. Vima ze to sem nepatri, je tu hodne napsano o tom co je mrazik.
Nema nekdo zjaem ho koupit?
Jdu na vysku a potrebuju neco mobilnejsiho.
Ty si Kutil Tim :wink: :eek: :eek: :eek: klobouk dolu... :arrow: tohle muzeme oznacit only jako hardcore :!:
Ale ten celkovy efekt cena / vykon / cas neni asi moc priznivy...ale ta laska k moddingu ;D
Zkus to dat tady na bazar :wink:Citace:
Původně odeslal Neo2199
Aj by som to okomentoval, ale to by som sa musel najskor spamatat a dostat k sebe...
Tak tohle me fakt posadilo na prd*l. :eek: :eek: Este ted se mi o tom zda :o :o :o :o
Tak kdy budou fotky? Zatim to muzes hodit na www.webzdarma.cz
Mno, tenhle thread jsem nejak uplne prehlid ...
:-o
zatim se teda nemuzu vzpamatovat, ..
kazdopadne, co se tyce elektriky, tak celkem pekna pracicka (galvanicky oddeleni, cidla, atd.), ale ten zbytek, trosku prasarna ;)
co se tyce prace pro tebe tak pochybuju ze se ti TADY neco najde, zkus treba jobs.cz a pokud narazis na potencialne zajimave misto posli jim tyhle fotky.. ;)
a co se tyce koupe tveho stroje, myslim, ze taky moc neuspejes. Na kolik si to cenis, resp. za kolik bys to chtel prodat?
Kazdopadne - obdivuju tvoje zapaleni a silu jit za svym cilem. Fakt good. :wink:
Zkus to udat VUT treba budou mit o takovou silenost zajem, nebo treba technickymu muzeu. Takovahle vec by se mela ukazovat mladejm OCckarum at maj motivaci. Jako bych to uz videl, skolni exkurze vramci hodin Informatiky a prof vysvetluje zaklady extremniho coolingu. 8-) 8-) 8-)
No zasnil sem si... a ted zas do normalu :?
teda chlape je to zajímavé........doma bych to asi mít nechtěl, není místa nazbyt :-) Ale jinak ty jsi jeden z těch mozků který v budoucnu potáhnou tenhle národ :-)
tedy alespoň v chlazení:-)
No ku...
nechceš to vyrábět na zakázku?
myslím,že by si to někdo koupil-já bych do toho šel,kdybych měl dost místa.
Tak lidicky, projekt byl oficialne ukoncen. Pokud mate zajem ho koupit nebo nejakou cast dejte vedet. Byl to zajimavy experiment. Uz se tesim az dokoncim dalsi projekt co se mi rodi v hlave. Borci v IBM uz nad mym novym projektem zacali kutit. Skoda ze jsem si to nedal patentovat driv.
Presne tak a dokumentaci k tomuto veledílu bych zaradil do povinné četby. Chlape seš KINGCitace:
Původně odeslal Kazdic
Tohle fakt neni normalni...chlape, ty patris na FEL nebo MFF
Voe, nemam slov. Aj ked nechapem ako mozes investovat tolko proztriedkov a sil do veci, ktora akosi postrada zmysel. Nech mi nikto netvrdi, ze ak chcem mat v MBM teplotu 5 - 10 stupnov Celzia musim staviat monstrum s prikonom 1kW. Sam sa v poslednej dobe chystam dokazat opak, ze nieco podobne je mozne aj s obycajnym vodnym chladenim. Ale to ma este cas.
Ale musim uznat si nadsenes a mas talent. Ludia ako ty by mali pracovat ako vyvojary v technologickej oblasti. Tiez sa priklanam k zmene tvojho ranku.
Pokud nekdo ma zajem tak mu muzu dat nejake blizssi info. Jinak projket byl ukoncen, musi byt rozprodan. Pokud ma nekdo zajem o nejaky dil nebo neco dejte vedet. Jdu totiz do Brna na VUT a tam na kolejich moc mista neni. Byl bych rad kdyby nekdo pokracoval.
PS: Zmene ranku se nebranim 8-)