Citace:
Původně odeslal flash
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
divis se ?
Budes se ted divit i ty!Chello ma neco spolecne s BIS??Kouknul jsem na jejich FTP,a vydesil jsem se.Maji tam na kazdeho z nas
VEREJNOU SLOZKU!!
Tady je tvoje -
ftp://ftp.chello.cz/pub/mpegy+video/By%20Fox!MURDER/ Na tebe maj ty previti dokonce natoce intimni pracovni video.... :eek:
A tady moje :oops: -
ftp://ftp.chello.cz/pub/mpegy+video/Flashovy%20animace/
Pobavilo me to,sorry za OT
Tady je vse,a z oficialnich zdroju -
http://home.ces.chello.cz/faq.php
Společnost se současně rozhodla využít článek 4.12 Všeobecných podmínek pro poskytování veřejné telekomunikační služby přístupu k síti Internet a přijala následující omezení: Těm uživatelům, u nichž objem přenesených dat během měsíce přesáhne množství 5 GB (chello classic), resp. 15 GB (chello plus), je společnost oprávněna snížit s okamžitou účinností přenosovou rychlost. Rychlost může být snížena vždy od data překročení objemu v příslušném měsíci, a to do konce měsíce
COZE?? Toto myslis vazne?? Tak to je LOOOL - Flash animace jsou animace ve Flashi - pozn. to je PROGRAM od Macromedie na tvorbu inetovych dynamickych prezentaci - no a proste tam nekdo vytvoril slozku, ve ktere je Flash - *.swf soubory...
No a Fox tam proste vytvoril slozku se svym jmenem, kam nahral pres FTP nejaky veci...
TAK TO JE SILA... Sry za OT, ale fakt nemuzu..... LLOOOOOOOOOOOOOOOOLL