A ako ju mas pretaktovanu?? alebo mas ju taktnutu vobec? sa len pytam :-)Citace:
Původně odeslal Kostihouse
Printable View
A ako ju mas pretaktovanu?? alebo mas ju taktnutu vobec? sa len pytam :-)Citace:
Kdysi jsem ji taktoval, uz presne nevim na kolik, ale myslim ze to bylo asi o 100 mhz, a dal jsem asi 3100 bodu v 03 maximalne..
No vec sa ma tak ze v 3dmark03 keby mas ine cpu tak das v prvom cpu zavislom teste o 700bodov kludne viacej takze tych 4000 by sa dalo dat cca na tom cpu co mam v podpise, lebo Fsbcka okolo 200mhz, a frekvencia 2,5ghz, taky Wings of Fury rozhybe o poznanie viac.Citace:
To mas naozaj 128bit, :wink: vsak ako hovoris :!:
Leadtek
gpu 425@470
pameti 550@670
3Dmark2oo3 3619
:-)
jaky pouzivate drivery na tuhle kartu? mam 56.72 a vsechno fpohode, ale zajimalo by me, zda jiny ovladace tuhle kartu vytahnou vejs...
Sparkle
na pamatiach pasivy, na jadre primecooler ale len 485/535 :((( 01-12500,03-3410,05-680,Aqua 31500
ako tak pozeram na tie vysledky tak som trochu znechuteny, lebo som momentalne skladal kompik pre kamosa a 5700 od gigabajtu (default) hodila v 3DM2003 na CPU 2400+(Sempron) iba nejakych 2400 bodikov.. som cakal trosku viac.. ale pocitam, ze by sa to dalo vylepsit ak by sa popohlal trosku procik a grafika..
Cau mam ASUS V9570 TD a chcel by som to nejak taktnut, ale bohuzial nemam s tym skusenosti :-(Citace:
Původně odeslal Tomasx
Poradil by si mi ako na to? A co k tomu vsetko treba? THX
Ja osobně jsem použil PowerStrip a namísto toho malýho aktivu na GPu jsem tam dal Artic 8cm (regulovaného poťákem). TEplota se drží max na 40°C.Citace:
Původně odeslal lukasko25
A ako merias aktualnu teplotu? Vsak tam nie je senzor pokial dobre viem...Citace:
Původně odeslal Tomasx
Na te ASUS co mám senzor je na GPU i pamětech akorát je potřeba SmartDoctor :wink:Citace:
Původně odeslal lukasko25