no ja uz mam vypaleny cd s tema upravenejma souborama,takze to tam muzu hodit komplet predelavku
Printable View
no ja uz mam vypaleny cd s tema upravenejma souborama,takze to tam muzu hodit komplet predelavku
Tak jak ??? :)
Uz jste ty upraveny drivery hodili nekam na FTP ? FTP rulezzz pres eMule je to naprd ...
jj taky me to zajima,ma audigy se uz na nove ovladace tesi tak ji nezklamte 8-)Citace:
Původně odeslal Helos
jak uz sem rikal,velmi rad to poskytnu,ale nevim jak je to s mistem,sem na kolejich za firewallem,takze se sem nedostanete,mozna by to pres to ftp slo,ale jak to je pro me ve hvezdach :))
Tak ešte raz modnuté caby z Audigy2 ZS pre Audigy2:
http://www.f.bardi.szm.sk/download/Data_cab.part1.rar
http://www.f.bardi.szm.sk/download/Data_cab.part2.rar
Upozorňujem len pre Audigy2. Na Audigy1 to treba modnuť inak.
Bananalama a mejlo sem vam velice grejtfl .... ;D
TAKZE postup je jaky ??? upresnete pls
1. Sosnout, rozbalit ty 4 rary
2. Sosnout ty dva caby a jeden ten .hdr
3. Nakopirovat je kam ????? do jakeho adresare na tom stazenem CD ?
4. Instalovat normalne autorunem ? I drivery, nebo nainstaloavat ty UP-
CT-AX-382 drivery a pak jenom z toho stazeneho CD ty aplikace
5. ???
Fakt sem asi lama nebo nevim
Diky za radu
Dan
Tie štyri súbory rozpakuješ do nejakého dočasného adresára(temp?), a tam do adresára *:\temp\audio\setup\ rozbalíš tie caby a hdr (tým prepíšeš pôvodné). Potom to napáliš na CD(tak ako to je v tom tempe) a inštaluješ normálne...po vložení CD autorun. Alebo spustíš inštaláciu z HDD *:\temp\CTRun\start.exe.
BTW, a už idú znova stiahnuť tie štyri? Predtým to už nejak blblo.
vcera jsem to stahl a pohoda. uz si s tim ted jen pohrat. ja tedy osobne mam jen Live! 5.1, ale kamosovy se to bude hodit. dneska zkusim tu lajfku, stahnl jsem na ni ty dve verze a uvidim ktera se uchyti :-)Citace:
Původně odeslal bananalama
no mě se nedaří stáhnout ty 4 soubory :?
Tak sem to zkousel znova sosnout,ale proste to nejede,chvili to stahuje a pak slus,odpojeno,takze kdyz najdete nekdo misto kam to muzu soupnout,tak to tam hodim,ale to uz se akorat opakuji
potrebuju pomoooc, zkousel jsem LIVE-NewYear na moji SBLive 5.1 digital a po instalaci mi to vyhodi hlasku, ze bych mel preinstalovat aplikaci a taky preinstalovat ovladace. Tak nevim. Ridil jsem se podle navodu, odinstaloval stare drivery, smazal soubor wdma10k1.inf a nainstaloval tyto nove drivery i soft. Ale po rebootu mi to porad hlasi chyby. Nevite co delam spatne? :-(
Mam WinXP.
Ak sú to tie s čínskym počiatočným menu v prvom príspevku, tak asi si zvolil niečo nesprávne v tej čínskej časti. Mne sa to podarilo až na tretí krát. Už si ale bohužial nepamätám ktoré klikyhaky treba zaškrtnúť. Odinštaluj a skúšaj znova inak. :|
Zkousel jsem to jak s cinstinou, tak i rozbaleny s instalaci v anglictine a zadny pokrok :-(
No jedine cez tú čínštinu. Ten balík totiž obsahuje viaceré varianty optimalizácií (4.1, 5.1, atd), wdm aj vxd a originálnych ovládačov. Nestačí povedať že si to skúsil "s čínštinou aj bez nej". Ide LEN o tú čínštinu, či si zvolil správne "zaškrtávky".
dik, zkusim si s tim pohrat, mam prece jen 4 moznosti ;D
Tak sem taky stahnul ty 4 rary ... Ten download je totiz na silny nervy ... na koleji sem jeden vzdy tahal pres noc protoze me to furt odpojovalo a pripojovalo a stahovala se furt jedna cast ... ale nakonec se mi to podarilo stahnout .. I jsem je instalnul bez neceho abych je moddnul na Audigiy 1 a slapou uplne v pohode , i vsechny aplikace krome grafickyho equalizeru . Proto se chci zeptat k cemu to vubec je ( jestli je to jako equalizer u winampu ) a jestli to ma cenu vubec se snazit rozchodit (tedy pokud to tedy nejak jde)??? Diky moc ... jinak THX panel rulezzz :)
Ten graphic equalizer sa asi rozchodiť nedá, lebo sa zrejme viaže na nejaké hw zmeny v DSP. Má totiž máličko iné označenie ako na A2. Takisto niektoré funkcie z A2ZS nefungujú ale dôležitý je hlavne kvalitnejší zvuk. Najmä v EAX. Inak to že ti to išlo inštalovať znamená, že je to modnuté na A1(doteraz som si myslel, že je to v pôvodnom-nemodnutom stave). Na A2 som to musel upraviť.
JJ Taky sem koukal jako puk ze po rozbaleni nabehla instalace softu a driveru bez problemu ... Jinak zvuk pozoruji opravdu lepsi ... Zda se mi takovy vic prostorovejsi .. Celkove dost dobry :)
zvuk je subjektivne lepsi, ve far cry sem se docela cumel to dolby 5.1 hmmm.
BTW davate pres ty ovladace ZS jeste ten patch EAX 4.0 ???
Dan
Skúsil som to, a dokafralo sa mi dekodovanie DD5.1 pri DVD(pri dekodovaní kartou...nie ac3 filtrom!!!). To mi robilo aj pri origoš ovládačoch A2. Neviem čo to spôsobuje, ale vrátil som sa k inštalácii bez EAX4(vďaka ti Norton) ;D .Citace:
Původně odeslal danikd
Ak chcete orig CD Audigy2 ZS tak PM, nechcem ten server davat public.
tak ty makovci od creativu zase neco vydali .... jdem to zkusit
abych nebyl sfine tak ridlle byl prvni takze odkaz na jeho topic
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=52653
ale zkušenosti na modnutejch kartach piste sem pls.
Danca
Pochopitelne pár hodín po vydaní som to vyskúšal. Dobabrané prehrávanie ac3 zvuku pri nainštalovanom EAX4 to neopravilo. Takže to znovu letelo na smetisko mojho hdd. Iné veci som s týmto patchom netestoval, lebo bez korektného prehrávania DVD je to pre mňa nepoužitelné. :|
Keby niekto vedel prečo sa zadrháva zvuk ac3 pri naištalovanom EAX4, a ako to odstrániť, napíšte plz. Bol by som veeeeeelmy vďačný. Len nepíšte, že treba pozastaviť prehrávanie a potom pokračovať(to je blbé riešenie a navyše nedostatočné). :wink:
Díky za něj už i já jedu na novém :)) :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord