40C vklidu - tj. ve woknech pri netu, winampu atd.
48C po 5 hodinach P95 (v pokoji je asi 25C)
Printable View
40C vklidu - tj. ve woknech pri netu, winampu atd.
48C po 5 hodinach P95 (v pokoji je asi 25C)
26°C v idle a 40°C v load pri spustenom teste v prime 95 asi po 2hod.
Ses si jistej ze meris z jadra?? Fakt divny ja mam pri full load 52-53, a pri idle tak 45-46. Uz musim to Volcano 7+ vymenit za neco lepsiho :DCitace:
Původně odeslal Converge
merim z jadra, mam tam 2 8x8 vetraky a na FR2 mam taky jeden co ma 2900 otacek, navic mam z obou stran otevreny case... a v tom je ten vtip :)Citace:
Původně odeslal pulec7
56 stupnu na CPU - koukam po foru
:eek: Ja mám v klidu 64 a pri COD tak 67-68 :eek:
to by chtělo vylepšit :arrow:Citace:
Původně odeslal MustaF
...při startu po ránu 44, teď 52, po Prime95 57 =)
voda 27 cpu 38
RADEK
Oprava: teplota jádra CPU: 15°C/23°C a 1,8V.Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
vzduch přez CpuIdle Extreme 42st C ;D
CIm to chladis ????Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
RADEK
no ma vodnika ve sklepe kde je klendra jak v lednici :)
to je zajimave , ja mel hadici pres zed ve snehu na zahrade. ale i nemrznoci mi to zamrzalo... ten sklep je lepsi reseni...Citace:
Původně odeslal Voky
RADEK
Ted 39 Case, 57 CPU, pri full loadu 40-41 case, max. 64 CPU...
Přesně tak! Ve sklepě. :lol: :lol: :lol: Zřejmě jste se díval na moje internetové stránky že? Že bych sklízel první plody v návštěvnosti? Ne ne, ještě se mám co dosti učit!!! Je to jen začátek. :?Citace:
Původně odeslal Voky
Zima jako v lednici (nyní) je, v létě jako loni tam bylo jako ve "vinném sklípku" krásných 16°C! :eek: Co k tomu dodat...
Věděl bych i o jiném řešení (docela komické, snad) pro majitele kteří nemají možnost sklepu (ale nevím je to nápad mého kamaráda, nechtěl bych se chlubit cizím peřím). :wink:
doma mam pri idle normalne tak 32-33 (vzduchem:-)), hluk zanedbatelnej (tzn, kdybych mel kvalitnejsi vetracky, tak skoro zadnej, mam tam nejaky no name smejdy, full load nepreleze myslim 45 stupnu, uz je to dlouho, pc v podpise, ted prechazim na chiefteca, tak to mozna trochu stoupne, protoze nebude mit tunnel (nez se naseru a vyrezu ho do bocnice:-)), water zatim fakt suxx, kdyz ty teploty porovnam s tema vodnikama, tak sem na tom nekdy i lip:-)))je to jen o tom, jak si udelate
myslim ze to je trochu silne kafe porovnavat vodu so vzduchom, a okrem toho kazda doska ako tu uz bolo 100x spominane meria inak a rozdiely vedia byt poriadne. Ja mam takych 10°C na cpu viac oproti teplote vody pri full load pri tom co mam v podpise (merane doskou cez cidlo silno pritlacene na spodnu cast cpu+teplovodiva pasta)
CPU: 51 /full load - UD/
moje first PC má teplotu cca 33° v klidu a cca 42° full load...aokrát když taktuju nad 2GHz tak je nestabilní a CPUBurnem se dostava k 50°...:)
Likedi wilik na 42 pri full loade ? myslim si ze skor ta doska hlasi bludy .. mne moj MB nepriklad ukazuje o 10 stupnov menej ..
žádný bludy, 40° a 50° rukou poznáš:) a to těch 40° při 480FSB:) jinak když to přetočím na 500FSB tak cpuburnem vyleze teplota k 60° a pak to spadne:) jinak při full loadu mam lehce přes 40° rozhodně ne víc než 50° a když otevřu okno tak se přes 45° nedostanu
nooo tak willamete ked sa blizi k 2ghz pri tvojej voltazi este dosahuje uz hodne slusne Waty .. takze tej teplote na vzduchu neverim ani nahodou, vyskusaj si cez cpuMSR test kedy ti zacnu duty cycles a verim ze budes mat tak +-15stupnov menej ako je real ;)
MC
tož to se pojď juknout sem ke mě, mám to na 1.8V což není moc, min je 1.75 a mám tu právě teď idle 35°:) chceš nějak nakombinovat screenshot?
btw: co je CPUmsr?
a pasiv mám na dotek neznatelně teplej. větší teplotu má pasiv na NB a hdd 180gxp IBM má vyšší teplotu
jinak willamette má vyšší voltáž než NW, protože NW má lepší výrobní technologii
EDIT: madcap nas*at není to vodník a přece chladí:) http://www.kseft.com/temperature.jpg
Zajimave, ale skusil bych si koupit nejaky jednoduchy digital (treba na mereni venkovni teploty ma dve cidla stoji cca.300,-) zmeril bych to a pak jestli se ti to potvrdi , tak mas nabeh na rekord s pasivem ....
RADEK
Citace:
Původně odeslal Likedi