330W dle specifikace výrobce Chieftec. Jede mi to vpoho nemám problémCitace:
Původně odeslal Wolloda
Printable View
330W dle specifikace výrobce Chieftec. Jede mi to vpoho nemám problémCitace:
Původně odeslal Wolloda
po dlhsom testovani som prisiel na to ze moja msi 5900 sp ala xt nie je na tom az tak dobre co sa pamati tyka a to ze pri 780 ide v pohode bez artefaktov ale ked tam hodim 4 x AA a 8x Aniso tak robi to dost artefaktov Cim to asi bude ? no ked som iba tak skusal prst na pamatiach tak vidim to na vysoku teplotu (neda sa udrzat prst) tak mam s toho dojem ze asi pasivy by mohli dost pomoct myslim tych 800 by asi slo tak zatim tolko
Tak jsem si prave taky koupil MSI 5900SP, ale moc spokojen nejsem. ;( na 2200+ dava karta 11500b a na 2600+ 12500b. (53.03, CL2 pameti). Navic nekdy pri ukonceni lib. hry nebo i dem od nvidie se karta velmi zpomali - i okna se prekresluji pomalu. dxdiag nekdy selze pri testech 3D s nedostatkem pameti :(. -Nepretaktovana karta, ale moc se nehreje
člověče chyba bude ale někde jinde, karta může být výkoná jak chce, ale záleží také na desce, CPU a pamětech (ty máš dobré). Ted bych radil nainstalovat nové WIN a pak uvidíš..dále by tě čekal upgrade desky a CPU abys tu zabodoval...škoda mě ta karta zatím nedorazila :-(
Neviem ako to moze na 2600+ robit iba 12500, na Bartonne 3200+ na takte 450\820 pri ramke na cl2, to davalo skoro 16 000 takze ta karta nieje pomala ;D
Potrebuje procak poriadny, a Kt600 doska sa na vykone podpisala asi taktiez, :wink:
hm, muze tu nekdo rict jaky procik tato karta musi mit aby se dal pouzit 100% vykon teto karty ???Citace:
Původně odeslal Horyna
...no to tazko povedat ale podla mna to chce mat XPcko aspon 2200Mhz a viac, inak sa CPU stane dost brzdou pre kartuCitace:
Původně odeslal CODY_2
Moja FX5800Ultra nema dost ani pri PIVku 3400MHz... takze vase SPcky, mozno Bartik 3200+ potesi...
přesně tak čím víc, tím líp (dle tvé peněženky :? ) :idea:
no ne, premyslim nad tim zda nekdy v budoucnu bude mit smysl upradovat grafiku-only, nebo zda bude vyhodnejsi to cele prodat a koupit novy komplet.Citace:
Původně odeslal sofokless
ideme uz hodne do OT: ale v pripade tvojho PC v podpise asi najlepsie cele PC vymenit /samozrejme jak sam pises "nekdy v budoucnu"Citace:
Původně odeslal CODY_2
přesně tak ;D
ok, a sorry za ot
to je dobré 8-) ale na kartu se už těším ;D
Mam taky problem,mam MSI 5900SP default 400/700 nainstaloval som 53,03 a vobec som netaktoval a deju sa zahadne veci : 3D Marku 03 dochadza k divnemu sekaniu raz tam je 50 fps a hned na to len 20. Proste to seka. A takto to seka aj v 3D hrach. Neviete nahodov cim to moze byt ? zeby zdrojom ???
no a jakej zdroj máš? To by ale chtělo i nový systém při výměně karty.. a u starších det. to nedělá? :arrow: dej tam starší ;D
Potreboval bych od nekoho original bios z MSI 5900SP pro kamose ;D
EDIT: Sem nejak zapomnel ze je to nutny, kamos je totiz jaksi bez grafiky, tak se kdyz tak ozvete na icq nebo pres SZ. Dik
takze uz ji mam taky a trochu jsem ji otestoval!
takt 400/700@485/800
3D mark 2003 :5916
2001:15260
Aquamark :44900
jinak ty vysledky rozhodne nejsou konecny protoze nemam jeste mov vychytany chlazeni a CPU jsem mel nataktovany jen na 2150 MHz takze si myslim ze tech 6000 bodu v 3D marku 2003 presahnu ;D
Takze finalne bez uprav BIOSu a chladenia:
GPU: 505MHz !!!
RAM: 901MHz !!!
3DMark 2003 (Build 330) - 5980 3DMarkov (Vsetko - Drivere aj 3DMark na DEFAULTE)
3DMark pri vypnuti vsetkych filteringov: 6200 3DMarkov !!!
ty voe to je dost dobry ty pameti!!Toa tam mas obyc 2.8 ns ???Jinak ten vysledek je taky velice slusnej!Citace:
Původně odeslal PCnity
Jaky ovladace jsou pro tuhle kartu nejlepsi??Ja jsem zkousel zatim jen detonatory 53,03 a jsem zpokojenej.Ty ovladace co jsem k tomu dostal jsem tam ani nedaval protoze jsem slysel ze jsou spatny!
5980 3d marks pri tvojom takte sa mi zda dost malo ja mam pri 460 / 820 5800 3D marks takze tam mas asi nejaku chybuCitace:
Původně odeslal PCnity
jo taky se mi to zda celkem malo ja mam skoro taky tolik a to se slabsim CPU a min oc grafikyCitace:
Původně odeslal b3nco
ono to pak už moc nenarůstá, co? Pak by t chtělo mít aspoň 3,6Ghz ;D
Ale výsledek si myslim že je dobrej a dle sestavy ani lepší bych nečekal... :idea: (né že by nebyla cool)
prave ze ne me to teda celkem narustalo a to taktuju po 5 MHz.Jinak v 3D marku 2003 nezalezi tak moc na CPU!Nejdriv jsem to testoval na 2000 MHz a pka jsem to taktnul na 2150 a moc se to nezvedloCitace:
Původně odeslal sofokless
ale záleží na CPu vždyť jsou tam testy založené jen na CPU... Ale 150mhz není už takový rozdíl proto malá změna... ;D A na druhou stranu zkus dát tuto kartu k duronu 800mhz to by sme se zasmáli :lol: