Alespoň z ní vytáhneš teplo když už ne ani 1Mhz.
Printable View
Alespoň z ní vytáhneš teplo když už ne ani 1Mhz.
pls jak mam v ATItool nastavit aby se mi to pretaktovalo jen v 3d modu ??
Takze, kto mal problem s aplikaciou typu kopa zltych bodov a Subsequential images differ (alebo tak nejak), tak som sa vratil k staremu osvedcenemu RTFM a zistil ze to robi, pokial je v nastaveniach grafarny zapnuty antialiasing alebo anisotropne filtrovanie (myslim zapnute ako forced, ze to mam napevno nastavene).
v leve casti programu nad tlacitkem SET Clock mas zalozky na nastaveni profilu pro 2D a 3DCitace:
Původně odeslal m4jty
tak se mi nastavilo GPU: 480mhz a paměti 764DDR, to de..... :-) :?
No to jsou moc pekny vysledky... ;D (ze bych udelal ten Vmod? :lol: )Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Tak jsem dneska otestoval timhle super programkem jednu vzpupnou R9500 (original chlazeni prestalo pred nekolika dny fungovat tak, ze karta vydrzela 5 minut a pak se vyzhavila tak, ze vytuhla). Namontoval jsem Arctic VGA Silencer, pustil ATi Tool a neveril svym ocim - jadro 436MHz, pameti 338MHz (tj. 676MHz DDR - na Hynixy 3.6ns IMHO slusny).
tak tenhle softik stoji uplne za prd. Nejde mi s tim nataktovat vubec nic. Je to uplne stejny, jako kdyz spustim RivaTuner bez antioverclocking patche (nebo jak se ta potvora jmenuje). Proste mi s tim nejde nataktovat vubec nic. Vracim se k Riva Tuneru, zatim se mi zdal nejlepsi, Omegy mi hazely na stejny frkvenci podivny veci.
no, a skusal to niekto na W98SE ? pyta to nejake nt kniznice :-(
Jo, v 98SE se mi to taky nepovedlo spustit. V XPčkách bez problému. Což je problém, protože je nemám rád ;DCitace:
Původně odeslal Crazy Horse
Me ten program nasel skoro ty frekvence, ktery jsem sam pouzival (odchylka tak +-5 Mhz). Slusny!
Citace:
Původně odeslal Tykoxo
To vubec neřeš mam je oba a jde to vpohode vsechno krome toho tyhle dva se vzájemně nevylučují takže pohoda!!! ;D
tak se zda, ze kdyz nainstaluju Riva Tuner a atiantioverclockingprotection patch, tak mi pak taktovani touhle utilitkou funguje ;D . Akorat se bojim, abych to tim nepretektil moc. Kdo ma Sapphire R9700 NPRO? a na kolik to dostal. Me to splha s pametma na 310 nad 380 jadro a to je uz asi dost ne :?:
tak jsem se koukal na diskuzi o taktovani novych R9700 a zda se, ze tech 380 je docela normalni hodnota :-) . No nechema to radsi na 330, az bude novej kejs s wodouchem, tak to pak vyzkousim vic ;D
Taky mi to nešlo. Ale stačí přepnout barvy na 32bit.Citace:
Původně odeslal Sadam.
Ve verzi 0.0.16 už to asi bude bez problému:
"fixed gpf when scanning in other than 32-bit color depth. Now 16-bit is also supported."
Skúšal už niekto tú novšiu verziu? (0.0.16)
Tu je link: http://download.softpedia.com:8080/T...ool_0.0.16.zip
01 February 2004 Version 0.0.16
added some icons to the application - any talented artists out there?
output numbers are now formatted
looking into continous dings while playing games - buggy hotkeys again - probably fixed
no more permission denied message when closing the program as non-administrator.
while running find max:
left-clicking in the rendering window starts a heatup-phase/makes it longer, right-clicking makes it shorter
fixed gpf when scanning in other than 32-bit color depth. Now 16-bit is also supported.
small bugfix for people who moved their directories around - .sys didn't start.
fixed small race condition where "scan for artifacts" would fail instantly
tweaked the find max algorithms, for example added heatup phases
application should work without directx9 now .. no dx9 - no rendering/scanning but still overclocking
http://atitool.ocfaq.com/ATITool_0.0.16.zip
tak uz to testuju, zatim se to zda byt v poho. Zkusim s tim odpoledne taktit.
Zatim to z toho threadu vypada, ze to funguje lip u novych Radeonu 95xx a vys (R300 az R360) nez u tech starych (R100-RV280).
Pridam svou trosku do mlyna. Zkusil jsem Sapphire Radeon 9600 XT Ultimate Edition (radsi s otevrenou case).
z 500/300 na 562/322
Zkusil jsem jen 3dmark03 a projel bez potizi, zadny spatny pixel ani zpomaleni.
no zatím mně to sopíš takty snižuje, jak dlouho to má jet??
no zajímavé, tak jsem si teď střihnul quaka a začínám to zkoušet od znova a sakra dostávám se vysoko, což se divím jelikož dříve se mi to kouslo a následoval restart, takže tomu moc nevěřím...:-(
Ted jsem zkusil HIS Radeon 9800 (3.0ns Infineon). 324/290 puvodne
ATITool: 423/325
3Dmark03: 411/325
takze to trochu precenil, pameti by pro zmenu mozna sly i vys
přesně tak, mně to hodilo maximální core asi o 15 míň než mívám,ale zase paměti o 17víc, tak nevím...zatím to tak nechám ale jestli mně to při UT2003 klekne tak se naseru....
Presne tak, me to hodilo core o 10MHz min, ale kdyz jsem to nastavil tak jak mivam, tak ho delalo chyby (jen v Atitool). No a pameti mi to hodilo o 10MHz vic, ale pri hrani to uz dela chyby, tak jsem to dal core dle Atitool a mem dle toho jak jsem to mel :-)Citace:
Původně odeslal MARA.T
A máme tu novú verziu (0.0.17): http://atitool.ocfaq.com/ATITool_0.0.17.exe