No z dřevotřísky to chápu,ale z MDF ??? Dyt to deska 2mx2m stojí snad 1600,- ne ???
Printable View
No z dřevotřísky to chápu,ale z MDF ??? Dyt to deska 2mx2m stojí snad 1600,- ne ???
Tak jsem se konecne dostal ke kompletaci..
Brzo budu snad hotov..Jen se k tomu dostanu nahodim fota..
No to jsem fakt zvedavej na party... :lol:
Co postaví si k tomu ještě ještěrku a bude to vozit na paletě Transitem :mweheh:
jenom by se mi možná¨zdála divná ta černá+bílá barva na dřevě
Tak opet maly pokrok..
dneska jsem zacal tahat elektriku.. vetraky ( 4X ) , neon a diody ( 30x )..
Zapojeni regulatoru na vetraky.. jeden potak na vse..
Zaskleny okno.. na dno jsem dal zrcadlo.. :lol: :wink: ..
Supr kulata indikace cinnosti HDD.. ( optikal plast )..
Chytatko otevirani levych dveri - na prave nic davat nebudu.
Aretace zavreni obou dveri..
Zitra zacne stehovani komponent.. :wink: >:}
tak to chcu videt.jsem docela zvedavej jaky bude finale.Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
rozmejslim jak to osvetleni rozmistit..
mam takovou predstavu.. neon dolu na zrcadlo aby se to odrazelo nahoru a zaroven to svitilo i ven a diody nahoru do dveri ( mam tam vyfrezovanou drazku ) sikmo na desku...
No to chci fakt videt :-o
Dneska jsem byl za Burym a prej ze ma objednany nejaky "neony" ;D nevis o tom neco?
a_WerOOn: jen aby to nebylo jako u kolotoce. ono nekdy min znamena vic.
Tak jsem to dneska zhruba dokoncil..
Po startu okamzite BSOD.. svine.
Musel jsem stahnout vse na default.. postupne se umoudruje..ted FSB 200.
Teplota po startu az 63... ted leze postupne dolu.. NECHAPU..
Je to cely nejaky zhaluzeny...
Hm hmmm - to vypada, ze tam ten chladic vubec na to jadro neprileha - 63 po startu - to by mel ten CPU i skoro uplne bez chlazeni, ne??Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
BTW - ta drevena bedna - to budes mit ruseni do okoli jak swina..., nehlede na to, ze ty soucastky (deska, HDD...) jsou navrzeny na to, aby byly v kovove bedne (Faradayova klec)... Ale je to muj nazor...
LOL :lol:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak moc jsi chtel mit drevenou case a ted tohle...
Proc asi ? protoze je to drevo co si cekal ze se ti to podlchladi nebo co . Nemusis bejt az zas tak chytrej abys vedel ze chemicky i fyzikalni vlastnosti dreva nebo lepidla a pilin jsou jiny nez plechu . ja mam to samy ale me slo o estetiku hlavne a mam tam taky dost vetraku takze se to da a drevo je tepelnej izolator tak se ti to teplo kumuluje ve vnitr musis ho odvadet ale to taky zas tak nepomuze .Nebo co ti treba vychladne driv dyz to zahrejes na stejnou teplotu drevo nebo plech ? otazka mi pripada zbytecna dalo se to cekat
myslim ze by jsi mohl trochu brzdit.. nedelej tady kinga ..Citace:
Původně odeslal Lipo
to co tady placas vim taky... problem byl uplne jinde.. ukostril jsem desku proti zdroji e je to tam kde bylo..
jo a v bedne mam 3x 80 fan a 1x 92 fan.. tak asi takhle..
teplota v case 26 CPU idle 43..
Tak jsi mohl ten dotaz polozit lip ne ? A nevim co ma ukostreni desky nebo zdroje co delat se sniizenim teploty ?
fakt nevim... je to haluz ale az jsem to udelal padla teplota...Citace:
Původně odeslal Lipo
Hmm, a nepomuze mi to taky? Jdu to hnedka vyzkouset :arrow: sorry, ale pripada mi to jako uplna kravina :-)Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
hmmm.. tak to rekni tomu sraci... co tady stoji pod stolem... ja fakt nevim proc to delalo..Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak jsem toho meho drobecka vazil..
30 kg :lol: :lol:
hehe už si začal stavět tu ještěrku :lol:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Jinak mě ted napadlo,že by si z toho mohl udělat ještě subwoofer a bylo by to 2 in 1 ;D
30Kg ... to je dobrý, čekal jsem, že to bude dost přes 40. Asi jsem si udělal špatný odhad velikosti. Jo a s tou kostrou jsem se jednou tyky dost napekloval, ale je to už dost dlouho, až tvůj případ mi to vybavil. Taky jsem si do tý doby myslel, že vždycky stačí na kostření ty černý dráty v napájecích konektorech. Stálo mě to tenkrát pár bezesných nocí. Vyřešil to jeden jediný šroubek místo plastových sloupků k uchycení MB.
Tak tady se muzete mrknout..
http://www.volny.cz/beranzbynek/final/ ...
líbí se mi :D
já ale hodně cestuju a tohle bych sebou asi tahat nemoh :D jinak ale nice :wink:
30kg tak to je fakt zlo :) ikdyz je pravda ze ja jsem tu svou nevazil ale asi se taky bude blizit kteto hodnote .Jinak pekna bedyynka to to mas vystlany nejakou penou nebo co to je ?
a to ve spod je zrcadlo ?
A co pujdes jeste do nakyho wood modu ? jajakmile neco nasetrim tak jo docela me to chytlo :) akorat ze nemam moc velkou dilnu