Tiez by som pristal uz aj na viav ako 5 TB :)
Printable View
Tiez by som pristal uz aj na viav ako 5 TB :)
Hodil som to na samostatny PC z novou doskou bez CD rom a voslo tam o 2 Disky viac CIZE 23 8-) .Mam vsak este jedno ID volne
:?: :?: :?: VIE TU NIEKTO PORADIT AKO UVOLNIM vo Win PISMENA A a B NA DISKY ? aspon jedno
Zapoj tie disky ako RAID 0 a nebudes mat problem pismenami :) + zvysi sa ti trocha aj ten vykon. Samozrejme s bezpecim to uz tak dobre nie je, ale ked mas disky nove, a mas ich 23, tak snat ti neodide ten co ho mas prave na RAID0 ;D
Stoho mam vazny strach to nie , takto ak ma niektory znich poruchu este ako tak data zachranim , ale v pripade ze som ich spojil by bolo po vsetkom co by tam bolo , RAdsej by som ziskal tie dve pismena ,
Pri kapacite 5TB 300 giga hore dole :D Inac ked chces pripojit naozaj este viac diskov, tak by som sa vykaslal na okna a radsej skusil nejaky Linux ;)Citace:
Původně odeslal Kinlley
tak tem diskum neprirazuj pismena, ale pri formatovani je prirad uz k nejakemu existujicimu adresar, Wokna 2k a XP by to mely umet, pokud mas NTFS, coz predpokladam
Tohle musim zkusit, jak se to dělá? :-)Citace:
Původně odeslal briketa
sprava pocitace -> sprava disku -> klikni pravym na nakej oddil a dej: zmenit pismeno jednotky a cestu
jj, hlavne ale disk musi byt prevedeny na dynamicky, inac tuto futurku nepodporuje. S tymto su ale spojene urcite vyhody aj nevyhody. Radseh si o tom najprv nieco precitaj ako to zacnes skusat.
Citace:
Původně odeslal NeO_01
Asi si to skusal ze ????
Vobec tieto pismena o ktorych pisem neponukne ako moznost .....
Citace:
Původně odeslal Kinlley
...k tomu niet čo dodať.Citace:
Původně odeslal Haldo
:?: TAKZE AK UROBIM DINAMICKY DISK A DAM MU V SPRAVE DISKOV PRIDELIT PISMENO A CESTU PONUKNE MI PISMENO A a B ????
Citace:
Původně odeslal Kinlley
Citace:
Původně odeslal briketa
pismena A,B se ti nikdy nenabidnou v diskmanageru,protoze jsou pro diskety,to je jasny,ale asi by to slo udelat upravou registru.
Ano konkretne toto riesenie ma zaujima , pocul uz niekto ako by sa tie registre dali upravit ? stacilo by mi jedno pismeno , mozno je to jesitnost , ale mam to editovane po diskoch, jeden id kabel zostal volny a ide mi len o to dostat tam dalsi disk ,Citace:
Původně odeslal OBR
Dakujem
Tak to asi nechapes ty :lol: Hladina zvuku roste zhruba logaritmicky >:}Citace:
Původně odeslal globalkiller
Na stadionu je taky 20 tisic lidi typove stejnych a nerekl bych,ze kdyz rvou tak zni jako jeden :roll:
tyvole proste blazon. :-) (v dobrom slovazmysle) a viem si zivo predstavit co urobit s 5tb dal by som tomu tak pol roka a bolo by to plne 8-)
:lol: :lol:
Skladiště na warez :lol:
posledni 2 mistri. vase prispevky jsou vskutku plne informacni hodnoty ( nerkuli, ze primo ciste smajlikove posty jsou zakazane ). narazim na vas podobny prispevek jeste jednou a dostanete pekne hodnoceni :evil: ( a toto se tyka i ostatnich vam podobnych )
jen do toho :arrow:Citace:
Původně odeslal mISHA