no hele a neni to proste tim ze moja asus deska je ohleduplnejsi a spomaluje uz pri 70, btw myslim ze sem uz neco takoveho na asus.com cetl !!!!!Citace:
Původně odeslal Eagle
Printable View
no hele a neni to proste tim ze moja asus deska je ohleduplnejsi a spomaluje uz pri 70, btw myslim ze sem uz neco takoveho na asus.com cetl !!!!!Citace:
Původně odeslal Eagle
omg pochop ja nemam iddle 35-40 !!!!Citace:
Původně odeslal MadCap
Používám čtení z MSR registrů procesoru. Ty nastavuje vnitřní okruh tepelné ochrany Thermal Monitor (duty-cycle mechanismus) podle interního teplotního čidla přítomného v místě nejvyšší koncentrace tepla. Jakmile toto čidlo sepne, procesor začne zpomalovat a nastaví MSR. Toto čidlo není vyvedeno na piny procesoru a není nijak dostupné zvenčí. Co ukazuje deska, je z jiného čidla uvnitř procesoru. A už vůbec je vyloučené, aby deska nějak manipulovala s MSR registry.Citace:
Původně odeslal eraser
ok, ale ty más zvýšené napätie na 1,63V ale on nie!
a idle sme neskúšali, stále sme uňho parili hry - ja Underground a Colin3 /volantom 8-) / a druhý kamarát Generals /myšou ;D :lol: /
takže sa nám nechcelo čakať na idle - tých 51-52st to malo na default.
chcem mu dať 8x8cm fan, aby malo okolo tých 48st full load.
a potom mu to kopnem na takých 2660MHZ.
vďaka za skúsenosti
no ta teplota .. aka je to doska? to ze pece chladic uz ukazuje ze to asi ukazuje dobre, a je to fcelku hodne, nema teplo va case? aky tam ma ten BOX? ono je totiz vela druhov, zmeraj u priemer vetraku, ja mam totiz novsi typ a orig k tomu pivu co mam doma bol taky horsi ... na default sa mi to davat nechce kvoli skusaniu ale ako som povedal 52-4 full load 1.63/125fsb .. tvoj kamos toma zjavne dost vysmahle .. predpokladam ze ma ten horsi box ..
MadCap
no, on má dosku myslím že MSI alebo Asus, zajtra sa ho spýtam ale čipset má Intel 845, to viem naisto. Box neviem aký má, ale v case má riadne teplo - keď položím nohu /ale nesmejte sa :lol: / na case, tak je to dosť horúce, chudák, akurát si kupoval volant, teraz musí šetriť na vrtule :wink: