Je to na tebe ako sa rozhodnes ..Citace:
Původně odeslal Pribina
Nainstaluj si AIDU , vyskusaj rozne kombinacie a uvidis ktora ti padne naj :-)
Hovorim mne sadla najlepsie 9 ..
Printable View
Je to na tebe ako sa rozhodnes ..Citace:
Původně odeslal Pribina
Nainstaluj si AIDU , vyskusaj rozne kombinacie a uvidis ktora ti padne naj :-)
Hovorim mne sadla najlepsie 9 ..
Tak som vcera skusil nastavit tRAS 11, a v AIDA32 rozdiel pri zapise a citani cca. 110MB, celkom slusny rozdiel.
V Aide a v Sandre se to mozna zvedlo, ale ve vypocetnich vykonech mam jiny nazor. Radeji 5.
Ono totiz zalezi na daleko vic faktorech nez jen na hodnote tRAS. Ja souhlasim s tebou a preferuji take tRAS na 5 (Cl2 2-2-2-5) :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Ono vubec vetsina nastaveni na nForce2 je strasne individualni a odviji se od spousty jinejch veci... :?:
Nechapem len jednemu. V aide mam 2810 a Sandre mam 2753. Ked zdvihnem FSB z 200 na 205(skusal som ja 204,203) tak mi v aide poklesne pritok ale v Sandre sa zdvihne tak comu mam verit ???
je to zaujimave myslel som ze cim mensie tym lepsie moze mi niekto este odporucit nieaku fintu na Nforce 2 ultra doske?
a je lepsie ked mam write a read vysie?
to myslis jako ty dve hodnoty, co ti vypise pri testovani Sandra nebo Aida?Citace:
Původně odeslal Taung
Ja som spravil nejake tie testiky ohladom nastavenia T(RAS)11, vysledky si mozete pozriet tuna:
http://www.pcweek.sk/forum/viewtopic.php?t=1823
No ja to mam na 11-3-3-2 a priepustnost sa mi celkom pekne zvysila z povodnych 5-3-3-2:
--------| 5-3-3-2 | 11-3-3-2
---------------------------------------
read | 2862MB/s | 3065MB/s
write | 1126MB/s | 1189MB/s
latency | 93.6ns | 84.4ns
Bolo to testovane v EVERESTe a pri poriadne zapratanom hdd a rozbytych widliach. Dnes idem poupratovat hdd a reinstalovat widle takze zajtra, alebo pozajtra hodim novsie vysledky. Takty boli ako je to v podpise.
Jo a este to je haluz este vecsia v tom ze tie GoodRamy su cl3 a idu na 2. :o
Pozeral som, tak to bolo pri FSB 205Mhz
Pri 200Mhz, 11-3-3-2 a po reinstal:
read: 2884MB/s
write: 1156MB/s
latency: 86.5ns
Ja mam nejvetsi propustnost pri 2.5-3-4-9, kdyz misto te 9 dam 11, tak mam propustnost horsi nez pri 3.0-4-4-8.
Pameti mam A-Data DDR 400, deska MSI K7N2 Delta2-LSR
no, ono to dost zalezi aj od pameti (pouzitych cipov). toto:
vyzera na Hynix.. mozno.. ;DCitace:
Původně odeslal EfineSS