hmmm, to je fakt dobrej pristup :evil:Citace:
Původně odeslal Might
2jafido&multi: nechci se vam do toho motat, panove, je to jen vase vec, ale osobne bych pokladal za rozumne jit pul na pul (vim ze uz to tu padlo)
Printable View
hmmm, to je fakt dobrej pristup :evil:Citace:
Původně odeslal Might
2jafido&multi: nechci se vam do toho motat, panove, je to jen vase vec, ale osobne bych pokladal za rozumne jit pul na pul (vim ze uz to tu padlo)
To jsem mohl udělat, prostě přidělat origoš chladič a předat ji tak kupci - ale tohle bych si nelajz.. To už raději budu existovat s tím, že o ty prachy příjdu.. Ale pravda, že mě to dost s.ere..Citace:
Původně odeslal Might
Hm hm, kazdopadne nechapu jak by se ten kond sam pri prevozu nafoukl - ten je teda fest. A za druhe - kdyz se zjistilo, ze nejede jadro, tak to ocividne bylo pos*rany uz predtim.
BTW ja nevim, co tady vlastne resite - je to kua zbozi jako kazdy jiny - ty by sis nechal prodat treba vadnou lednicku?? TY jsi zaplatil, ON ti dal nefunkcni vec... NENI CO RESIT... vzdyt je to jedno, cim to je , ta karta proste NEJEDE a prepravou to nebylo...
P.S. Jafido podle meho taktil, taktil az ji utaktil xsmrti...;)
Přesně tohle (o tom taktování až do smrti) mi řekli v servisu..Citace:
Původně odeslal Hardman
Ja uz se nebudu vyjadrovat k Jafidovi. Ale ty mas prece stejnou grafiku? Jestli je jeste v zaruce, tak by stacilo co nejlepe opticky pripravit tu "tuhou grafiku" k reklamaci (hlavne co nejlepe ty pajene spoje, dobre je prohrat a ocistit od pajedla). Prehodis jenom tu nalepku s carovym kodem (za pomoci fenu).
Vim, ze radim spekulativni vec, ale za funkcni grafiku by to stalo.
ty s nim jedes na pul nebo co?Citace:
Původně odeslal Might
To mě taky napadlo, jenže mě tu grafiku onehdá reklamovali a měnili kondíky - takže jsou tam jiný, tak nevím, jestli by mi to vzali.. Navíc nemám fén (jsem na koleji), a nevím, jestli bych to zvládl přendat.. Taky mi to přijde jako docela sviňárna.. :roll:Citace:
Původně odeslal Shox
Sfinarna to je, jenomze ojebany jsi byl i ty. Takhle je to sice cestne, ale prachy jsou prachy ze (nekdy clovek musi hodit i kamenem). Skoda ze ta tvoje fukcni uz byla na reklamacce. Jak jsem psal, za funkcni grafiku by to stalo i kdybys tam mel soupnout stejne kondiky, jake jsou na te tve. Urcite je kupovali nekde pobliz (a kdyz se posrala jednou, tak proc ne podruhe). A fen urcite nejaka baba na koleji ma.
Jasně, jenže já neumím sám ty kondíky vyměnit a na to sloupávání a přelepování samolepky si netroufnu - nechci přijít o záruku aspoň u té své.. Navíc mám ten obchod ;D dost z ruky (zhruba hodina cesty) a prostě se tam nestihnu dostat (mám prac. dobu od 9 do cca pul sedmy). A už jsem s tím strávil takovýho času, že už na to fakt nemám nervy. Jdu napsat adminům, co s Jafidem - aspoň varování pro ostatní, že jeho chování rozhodně není férový.. I když mě to štve tak, že bych mu dal doživotní ban :evil:
smaz ten nazev kseftu kdes to koupil ze sveho posledniho prispevku, prelep ty seriove cisla, ocisti kondiky a odnes to tam. nikdo nic nepozna :wink:
proc myslis, ze si nekdo bude pamatovat, jake na zrovna "tuhle" kartu pred pul rokem pajel kondiky ???
No, tak název obchodu jsem smazal, je pravda, že ho uvádět nemusím, ale s těma kondíkama - z reklamace se to vrátilo asi před 14 dny. Navíc to uvidí na reklamačním protokolu z minule, že se měnili kondíky..Citace:
Původně odeslal Warlord
No pokud tam do protokolu nepsali typ a pocet menenych kondiku tak za pokus respektive za 2500,- to stoji preci jen to neni mala castka zrovna :roll:
tak tam bez a rekni neco ve smyslu: co ste mi to tam napajeli, podivejte se na to :o)Citace:
Původně odeslal multitalented
Poctive jsem si celej thread precet a vyslovim par poznamek:
1. samy od sebe ty kondiky kvuli zime nemohly vytect - ne takhle. takhle nevypada zmrzlej elektrolyt.
2. jestlize tam byl vmod a ty si ho odstranil, je mozne, ze karta uz nechce jet ne default - takovy pripady jsou znamy, kdy soucast provozovana na zvysenem napeti nechce fachat na defaultu.
3. k jednani - at tak nebo tak, posta za to nemuze. s multi jsem uz parkrat osobne jednal a myslim ze to je fer clovek a kdyby si myslel ze neco zrusil, urcite by takhle nejdednal. dle meho nazoru je chyba na strane jafida, ktery tu kartu proste odvaril (bylo vubec nejak mereno napeti po vmodu??)
multi kdyz s tim budes potrebovat neco pomoct muzes se obratit na me, pokud budu mit cas tak pomuzu, a bydlim za humny ;D takze noprob
Marty: Thx, jestli chceš tu kartou okouknout, tak se můžu večer stavit - ale moc věcí na vidění na tom asi nebude - ta karta nevypadá na první pohled vůbec poškozeně - s tím proměřením nevím, jak přesně to myslíš, nevím, kolik do toho Jafido pouštěl s tím modem, ale mně to přišlo už částečně oddělený, takže jsem to raději odendal celý.. Na tom proměření mi řekli, že je v háji jádro, tak nevím, jestli ještě měrili paměti nebo ne..
Teďka mám tu kartu před sebou - při reklamačcce se asi dívají pod chladič, co? Má totiž obroušený jádro (není na něm vidět ten nápis o jakou grafiku jde).. Možná nejede kvůli tomu :?:
coze obrouseny jadro :o no tak co jafido na to ??? ty jo a von nic von muzikant si myslim ze uz ta nabidka pul/pul je vic nez ferova a on na to ser* a jeste obrouseny na co ?? duvod ?
asi zabrušoval tu známej ďolík na Gf4Ti.. Ale nepřikládal jsem tomu váhu.
Tohle by se dalo resit prilepenim natvrdo, oni to pacit nebudou, potom by to nevymenili ani jim.
tro obroušení(pokud neni na kost) by němělo vadit, spíš typuju na uvařenou kartu vysokou voltáží, ty kondy měli taky dost.
FYI: Tak jsme to nakonec s Jafidem vyřešili tak, že jsem mu to poslal zpátky za polovinu peněz :?
Poucenie:
Nic nekupovat bez zaruky...
...hlavne ak ide o citlive komponenty...
Ja osobne by som kupoval daco bez zaruky, len keby to malo kurva nizku cenu..
Ona ta zaruka nekdy nepomuze viz http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=53041Citace:
Původně odeslal RAYven
No hezkej thread :) cely sem si ho procetl :) no ja uz radeji kupuju jenom nove veci (i kdyz budou drazsi) nebo si prijedu osobne a necham si to predvest...abychom se pak nehadali...jinak chyba muze byt na obou stranach..kolikrat uz sem slozil PC a na druhy den mi dotycny majitel vola ze mu to nejede..blbne..a ze on s tim nic nedelal..samozrejme ze se v tom hrabal...a lze jako male decko...
No ale v tomhle pripade to skutecne vypada na grafiku odpalenou vysokym napetim a teplotou...presne tuhle mam doma a pece jako prase...tuhle bych rozhodne na modding nedoporucoval..sem rad ze jede stabilne na 300/580 (musim na ni fucet 80mm fanem a 120ka taha teply vzduch ven z case)...apropo do modding komponentu nedelam...zaruka je v haji...Nak
Jak se da tim merenim zjistit, jestli je spaleny jadro? Popripade, co je potreba k tomu, aby se to dalo promerit (hadam, ze normalni merak asi nestaci)???
Nijak..proste to nejede :) mozna by to slo pres nejaky POST cody...ale to ja nevim...NakCitace:
Původně odeslal Ragnarok