Asi nějak tak to bude.
Pokusím někde sehnat informace o datové propustnosti
TNT a Voodoo.GF2MX a Voodoo.
Printable View
Asi nějak tak to bude.
Pokusím někde sehnat informace o datové propustnosti
TNT a Voodoo.GF2MX a Voodoo.
Na tých ktorí rozbehli 3d revolúciu na PC.
Ja som mal 4 grafky od kedy mám pc, z toho 3 niesli to magické Voodoo a medzi nimi bola aj V3 3000. Používal som ju až do nedávna, a teraz mi naozaj chýba. V UT bola aj tak najlepšia, či už gf2mx r8500 alebo r9000 jej môžu len závidieť.
To Pápež
Čo sa týka výkonnostného vrcholu to sa nedá presne povedať. Ide o to, že sytetický benchmark má od hry daleko. tým sa dá porovnať len výkon karty, ale pri takom drvení ut2003 s 10 botmi je to skôr závisle od procesoru, a to ti môže byť jedno či vie karta vyrenderovať 10fps alebo 100fps, keď procesorje zaťažený výpočtom inteligencie a karte sa už nemôže toľko venovať.
Čo som tým chcel povedať? V 3dmarku je možno strop 900-1000Mhz, ale v UT je 1500-2000Mhz (to je len odhad).
Bola to super karta, taká TNT2M64 bola oproti nej poriadny megashit.
Nepotrebovala toľko ramky ako tnt2 a obraz bol v 16bit bol jednička.
PS: neviete kde sa dá zohnať V5 do pci?
No jo, ale M64 byla orezana verze. porovnavej to s TNT2 full.
Btw: a jakej mela V3 obraz v 32 bitu? :lol:
2d uplne super!!!
3d (16bit) slusny a dal sa porovnavat aj s 32bit -> nvidia ma zly obraz vzdy a nepomoze ani 32b colors,zhe??
2 XanFX: máš pravdu,voodoočka jsou fakt super.
A tu V5 PCI jedině na ebay ;)
Zkuste si zahrat UT na v5 s plnyma detajlama ve hre i v ovladacich v 1024*768 2xAA a v glide!!! Naprosto plynule. To byla neuveritelna nadhera, v jakekoliv hre s ut enginem to bylo proste fantasticky a 32bit nebyl potreba!!
Uplne sem z toho zvlhnul :oops: :oops: ;D
Uz aby nejaka v5 byla v kompu ;D
Stejně jako Q3 arena a 4xAA,prostě nádhera.
ja si pamatuju, ze na duronu 750 mi V3 2000 behala skorem lepe, nez geforce 2MX a hlavne mela podle me fakt hezkej obraz a voodoo 4 co mam doma taky krasne poslouzi a zahraju si s ni skoro vsechno...
Taky bych chtěl V4 4500 AGP TV-Out,ale nejde sehnat.
S tou kvalitou obrazu nevim. Asi ped rokem a pul jsem mel jeste K6 s V3 2000, ten jsem pak prodal a pouzival takovej zalozni komp s Banshee. Ted jsem to vymenil za novej s GF3 a prijde mi to furt stejny.
Měl jsem STB V3 3000 a obraz byl proti GF3 Leadtek
takový rozmazaný.
Mohlo to být přímo tím kusem grafiky.
to asi bylo, V3 byly ve sve dobe jedny z nejlepsich 2D karet na svete...
Presne,ak bola karta original (V3 a vyssie uz boli len origos) tak 2d obraz bol spickovy.
Ale videl som Manli Banshee...a to bol des ;D
manli je bes sam o sobe, to nemuzes brat v potaz...
Nicmene musim uznat, ze co se tyce problemovosti, nejhur na tom byla Riva 128 (od STB). Uf, je to uz 5 let...
I kdyz nainstalovat drivery k Banshee chtelo taky kumst. Muselo se nainstalovat, restartnout, odinstalovat, nainstalovat, restartnout a pak uz to bylo v pohode.
Zato V3 2000 byla pohodova a bezproblemova.
Nicmene nejvetsi narust vykonu oproti predchozi karte mi pripadal pri prechodu z Rivy 128 na Banshee. A samozrejme z Banshee na GF3 (nebo spise z GF2 MX na GF3 - mel jsem moznost zaparit i na kompu s GF2 MX).
Moje poradi karet: S3 Virge (1997), Riva 128 (1998), V2 Banshee (1999), V3 2000 (2000), znovu starej komp s Banshee (2001), GF3 Ti200 (2002).