Taky rozhodne trvam na IDE RAID radici, preci jen mi kazdy pujcuje IDE disky a ne SATA .... :-))
Printable View
Taky rozhodne trvam na IDE RAID radici, preci jen mi kazdy pujcuje IDE disky a ne SATA .... :-))
tady je dalsi test KT880
http://techreport.com/reviews/2004q2...0/index.x?pg=1
a je snad ve vsem rychlejsi nez nForce, takze ty rozdily v testech na jinych serverech jsou asi BIOSem. takze kdyz se KT vyladi tak se snad dockame nejrychlejsiho chipsetu :wink:
uz se nekde [u nas] prodava KT880?? :?:
Ne.
vypadá výkonnější, i když u socket A nemůžeme čekat nějaký nárůst výkonu, docela mě v těch testech na techreportu překvapila větší zátěž CPU při práci s HDD nebo USB2
tak to asi nebude iba zalezitost biosu.. mozno ina revision
Tak se mi pomalu zacina zdat, ze se snad ani kt880-ky nedockame. Vypada to tak, ze se vsichni uz zacali zabejvat deskama pro A64. Socket A zacina bejt pro vyrobce death.... <:( :cry:
Tak jestli hodlaji ten chipset dal odkladat, tak at si ho nechaj :evil: Stejne premejslim, ze mi deska tedka vyhovuje, tak tam maximalne strcim rychlejsi proc a budu setrit na Athlona64. Na SocketA jsem vystridal uz pet desek, tak uz nemam naladu kupovat stale "totez" ;D, krom toho uz ze SocketuA asi vic nevyzdimou :roll:
no vyzera to dost dobre s via kt 880 tu je test na Asus A7V880 http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19710
celkom dobry overclock a konecne agp/pci lock ;D :idea:
Už aby se dala koupit :-)
Mozno bude za korunu :lol:
OT: Este moze prispiet s takymito odpovedami aj dalsich 500 uzivatelov - to bude sranda :roll:
Berte ako upozornenie (hlavne ty Guliver) ze Posthunting sa tu tresta. Tvoj prispevok je typickym prikladom :!:
Preber sa :o :!:
no takze na jednom nemeckom MSIckovom fore som sa docital ze po telefonate do MSI by mali byt KT880 dosky o 4-6 tyzdne ... horsie je ze neviem kedy bol ten post pridany :? no ale aj keby dnes tak to je v pohode.. (hlavne dufam ze sucasne s MSI vyjdu aj ostatne znacky... ak nie skor :wink: )
Proč ale omezili FSB na 227MHz? Je to škoda, nevyužít takový potenciál.Citace:
Původně odeslal oso
no tak to je dost naprd .. na co to ma pak pci/agp lock 225 to stabilne zvlada i u me. Ostatni vyrobci doufam neudelaj podobno krpuCitace:
Původně odeslal Cormack
v ceniku Fox PC se objevila MSI KT880 za cca 2600,-
http://market.foxpc.cz/main.php?id_m...d_product=2310
tak snad za chvili se objevi ;D
hmmm cena dobra at uz sou venku,se mne zda ze jine chipsety ktere vysli pozdejc se uz s nima desky prodavaj a tady porad nic
hmm to je sice prima, ale ani na strankach MSI jsem ji nenasel, tak buhvi kdy bude :-( Navic par desek od microstaru jsem mel a muzu rict jenom to, ze prvni verze desky je napytel ;D takova treti nebo pata revize uz byva OK 8-)Citace:
Původně odeslal Dzegr
EDIT tak ted na ni koukam na Tom's hardware a nema diry vedle socketu :-(
EDIT2: tak MSI maji i v Alzasoftu, ale kdoviproc ji maj pod Socket754 (asi chybka :wink: )
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=46419
Tak jsem se ptal v EPoXu a zatím se neví, kdy půjde na trh. Asi tam jsou nějaké problémy, nejspíš se předělával celý layout a VIA má teď problémy s PCI lock u K8T800 Pro.
No zrejme si pani pletou KT880 s KT800....Citace:
Původně odeslal MV
Dnes jsem znesl dotaz na tri hlavni dovozce MB a nic.... Nikdo nevi kdy budou.... Furt to odsunujou.
Chjo to je fakt super :evil: Co mam delat? Poridil sem si bartona, ale proste se nesnese s mym epoxem a nejde taktit tak, jak by mel :roll: KT880 teda v nedohlednu a s KT600 se uz skoro zadny poradny desky ani nevyrabej (a jeste se mi na ni taky musi vejit Zalman)Citace:
Původně odeslal Dawe
na MSI se nedivej tak jako tak, pac nema diry kolem socketu :?Citace:
Původně odeslal MV
Vsak ne nekoukam, ale nebudou ani jiny desky. Krom toho mi pripada ze je to ted pro vyrobce luxus udelat diry okolo socketu :roll: Zvlast kdyz jsem od MSI mel microATX desku a Zalman se na ni vejde...Citace:
Původně odeslal Mirectec
ja uz to asi nevydrzim ,cekam ze pres leto se to snad rozjede a jestli ne nak prdim na upgrad desky to by musela mit fakt hodne ficurek abych do toho sel ,uz ted je skoro pozde
v computeru byla na to MSI takova minirecenze a tam byla takova zminka ze v BIOSu ma FBS 280 .... Ale kolik zvladne to asi neskuseli... Jinak tam psali cenu 2915 Kč a že má ten specialni napajeci konektor ATX12... vic nic co by stálo za zmínku... Ty diry me nestvou ale ta deska se mi nijak extra nelibi spis bych sel do toho asuse ale asi si pockam na epoxe(uz aby to bylo)...
nForce2 ultra ma 300 MHz a co jako ?Citace:
Původně odeslal rehor1
Stejne nedas s modem vic jak 270 MHz ani kdyby ses rozkrajel.... To bys musel pul roku lezet v editovani instrukci....