naskladnovat ??Citace:
Původně odeslal .:Goodman:.
Printable View
naskladnovat ??Citace:
Původně odeslal .:Goodman:.
to by bylo super, kdyby je zrovna skladali - aspon bude vyber z prvni ruky 8-)
Myslis, ze kdyby k mani nebyli, menil by se jenom cas a nebo i den?Citace:
Původně odeslal Deny
Kdyby nebyli v to pondeli k mani, mohl bys mi dat vedet treba sms?
tak eizo prodane a auto domluvene,takze tomesika beru 8-)
akorat uz se sakra tesim na novy montak protoze cucim do 14" ci 15" aoc spectrum,rozliseni 1024*768/60Hz a je to des :evil:
edit:anvic je tak kulate ze mam starch ze se co chvili na me zacne valit :-)
Takze:
Deny + 2 jeho kamosi
ja(patka)
Goodman
Wolferine
tomesik
Staňour /kdyz mu to nekdo objedna/
at pocitam jak pocitam, vychazi to vic jak 5 slovy pet 8-)
tak to je super :D
uz se tesim az me bude pri hrani strategii bolet za krkem jak se budu rozhlizet :lol: :lol: :lol:
Clovek tu jeden den neni a to je novinek :D Furt nevim,jestli do toho jit nebo ne.Nejradsi bych pockal az to budete mit doma,ale pak to zas budu mit drazsi.Vyber si :?:
heh ... mozem sa pripojit k tejto misii? mam auto, chcem dell :drool: a mozem niekoho z prahy vziat ... pondelok mi vyhovuje uplne najviac ... hm?
to vis ze se muzes pripojit, kazdy je vitan...pokud nekdo nema dopravu - ja asi nemam jak vzit zpet monitor, tak se zneuzijes :wink:
Vzdyt treba Dawe uz ho doma ma,tak jestli potrebujes neco vedet tak se ho zkus optat.....Citace:
Původně odeslal Asmoo
;D ;D ;D :arrow: :? ??? :arrow: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal tomesik
Zdravim, napiste mi prosim adresu toho skladu v Melniku. Btw : jedeme tam s kamosem v pondeli rano ale nemame notesa. Nechcete se nekdo pridat s notasem ?
adresa je na www.importer.cz :oCitace:
Původně odeslal Ned
takze jedu autem s Deoxem, budem tam na tu druhou - a budu mit od kamose pujceny nootebook - ted jen 300stovku, ale aspon neco
takze cestu uz sme si ansel(i diky tomesikovy) a snad tam nejak dorazim,akorat nevim jak to v klladne najdu - pojedu po ceste na slany,z te odbocim vpravo na kladno,priejdu do kaldna a kam pak ???
ahojte
No dlouho jsem premyslel a jdu do toho tez,tedy jestli mi vyjde zejtra jeho odvoz,vlakem bych ho asi nedotahl.
Poradite mi kdyztak s vyberem a jeho otestovanim?Notebook bohuzel nevlastnim tak bych potreboval helpa.Budu mit takou vojenskou,tmave zelenou bundu.
to se najde - viz popis ode mne nahore, staci se zeptat par lidi...
aktualni zprava z Importeru - MONITORY JESTE NEDORAZILY, MAM ZAVOLAT VE DVANACT :? - jeste mi rekli, ze pripadny otestovani by se posunulo na treti. V poledne sem hodim aktualni stav, lidem s kteryma komunikuju pres mobil poslu sms nebo brnknu
ja doufam ze budou protoze monitor potrebuju neb ten svuj sem prodal :?Citace:
Původně odeslal Deny
posleni zprava z Importeru - od jedny se naskladnujou - ve 3 hodiny muzeme nastoupit my
takze ve tri sraz pred jejich obchodem? (at tam jdem naraz)?Citace:
Původně odeslal Deny
budem tam s Deoxem - tedy snad to najdem :))
Chlapi, drzim vam pesti!
Tak uz sem tu:-) sice sme to napred prejeli ale v poho sme se vratili.Jeste u toho obchodu stoji kamion,pred chvili jeste neco tahali ven.Tedka cekam u auta na smluvenou hodinu a pak pijdu k obchodu:-)
tak uz sem doma a hned prijemne prekvapeni - ten maly kontrast delal z casti ta grafarna,tam sem nevidel zadny prouzek a doma vidim az 4% - doufam ze mate taky takove stesti.Jiank teka jedu v rozliseni 1792*1344/85Hz a obraz krasne ostry 8-) ted jen musim dladit velikost obrazu a geometrii....
edit:tak po nastaveni sem se dostal s kontrastem jen na 6-7% ale i tak good
pro ty co tam nebyly:montaku spouta,oevclockeru se nas taky dost seslo a vybirali sme asi 10montaku.Zezacatku to celkem slo,snad jen ten uplne prvni nebyl moc dobry,dva kousky meli lepsi kontrat(ty sme bohuzel neobsadil) ale na konci se kvalita montaku rapidne zhorsila a kdyz uz se vybiralo jen pro mne a tusim pro detoxe ??? tak sme jich nanosili asi 8 a same spatne - vetsinou moc svetle.Ono obecne ty montaku sou moc svetle,jas je treba stahnout az na nulu - mu je lepsi vyjimka,jas mam na cca15 procentech 8-)