mit moznost si ted znova vybrat,tak je tam nedavam :) mimochodem sem ted nainstaloval novy omegy,behem nstalace hodili nejakou podivnou hlasku a koukam 1500 bodu v marku2003 misto 5000, potesi ;DCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Printable View
mit moznost si ted znova vybrat,tak je tam nedavam :) mimochodem sem ted nainstaloval novy omegy,behem nstalace hodili nejakou podivnou hlasku a koukam 1500 bodu v marku2003 misto 5000, potesi ;DCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
.... nechapu .. normalka sem vozkousel vobe verze .. good .. smazirna .. good (skoro bych rek, ze mi palicka smazi rychlejc ;D ;D ) .. marky sem nezkousel, copa dyby me to nahodou probralo ;D
u me vali v poho boot i logoff jdou rychle (ten logoff az moc rychle... ;D )
a s ide problem taky nemam ani pri paleni :wink:
Nero chodí, to víme všichni :idea: . Jenže nechodí jiné vypalovací programy.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Ty programátoři by potřebovali dostat jednu do nosu, aby se vzpamatovali. Za tu dobu snad nevyšli jediné vynikající a spolehlivé ovladače. Skoro vždy se točili problémy okolo IDE driverů.
Já mám nainstalovaný 3.13 akorát IDE driver jsem dal 2.45 a všechno zatím bez problému. Nějaký zrychlení bootu logoutu nebo práce win jsem nezpozoroval, to bude ale tím, že nemám na IDE žádnej pevnej disk.
dalsi mile prekvapeni, v nekterejch gamesach se mi chvilicku zastavi obraz a ceka se na disk... to me taky potesilo ;D
neco podobnyho se mi stalo pri prvnim pusteni woken po nainstal tehle ovl. - - asi na 10-15 s se system zpomalil (jako bych tam mel p 250 ;D )., ale pak vsechno (a vsechny starty) OK :-)
Xp ok ale win2000 ten ovladac pod IDE neprijali , musel som dat ten 1.1 co som mal.
Edit: Dal som radsej 2.45 verziu aj tam aj onam.
U mne jsem po instalaci 3.13 nabootoval normálně, až poté jsem se kouknul do systému, že mám stále standardní mrkvosoftí IDE driver. Tak jsem dal změnit ovladač a naistaloval nvidia IDE drivery a po restartu už nenabootoval. Po načtení ovladače Incd verze 4.60- BSOD - chyba incdfs.sys. Po dalším restartu totéž. Teď jedu opět na standardní IDE driver a vypalování i paketový zápis je OK. Možná (za cca 2 roky) vydá nvidia funkční IDE drivery, ovšem to už asi většina bude mít Opterony a nové desky. Mimochodem, známá čekala na IDE drivery pro desku P3SEP-ME (ECS) asi rok a půl, nyní ji již jede harddisk v DMA módu (asi si z ECS bere nvidia příklad :-(
U mě všechno v pohodě. I vypalování ( clone, nero, winoncd ). Akorát opravdu podle sandry klesla propustnost pamětí z 3320 na 3200.
Sakra chlapi, kdyz jsem tady prudil, tak jste na me nadavali, ale to opravdu mate takovehle silene problemy ?????? To mi ani nerikejte !
Ja jsem se zacinal stydet, jak jsem Vas napad a ted ctu tenhle Silenej Thread (precte te si ho cely znovu)
Ja se tedy nForcce vyhybam, ale kdyz uz to nejaky zakaznik chce, tak jaky ovladace radite ????
Ja pouzival dlouho 2.00, pak 2.45 (tam me zarazilo, ze pod Win2k neni IDE driver ..... Co radite ???
Co radite, kdyz stavim novy komp a Nainstaluju system (Win2k v pripade nouze WinXP), tak jake mam dat ovladace ??? Verzi ?
Vetsinou davam IDE1 HDD, CDRW a IDE2 DVD
Dik.
Mám jen WinME/WinXP a pod XP jsem měl 2.03 , 2.45 a rozdíly jsem nepozoroval, 3.13 pouze Ide driver NVIDIA NForce 2(tm) SPP/IGP ATA Controller způsobil nefunkčnost PlexTools a ClonyXXL, vše ostatní, co mám v kompu funguje bez problémůCitace:
Původně odeslal svaca
Mám přesně stejnou zkušenost s Win2k, ale kromě těch mírných problémů s IDE ovladačem žádný problémy s 3.13 nemám (používám W2K sp3 plus pár záplat).Citace:
Původně odeslal sid
mne zas rve DVD2DVD-R ze nema ASPI drivery, takze zpatky k 2.4x
dnes jsem dal 3.13 WHQL a zadny problem zatim nemam
palil jsem cd i dvd a v poho...
EDIT: tak jsem vyhorel jako dalsi na ASPI, nejde mi ClonyXXL, Nero pali dobre (ten pouziva vlastni knihovny ne?)
EDIT: tak sly pryc, zpatky jsem dal 2.45, pri kopirovani vypalenyho DVD BSOD... fuj! :arrow:
Tak prispejem aj ja. Naisntaloval som 3.13 drivre (aj IDE) a 2 dni v pohode. Potom restart a hlaska, ze subory odbcint.dll a msgine.dll su sahnute alebo nieco podobne. Tak som nabbotval s CD a podarilo sa mi refreshnut instalaciu. Ihned som odstranil nForce IDE driver a nahodil tam Microsoftacky driver. Opat 1 den v pohode a WinXP spadli definitivne. Ked som sal traceovat pri boote, tak dosiel po subor x:\Windows\System32\control\system (zvlastny to subor, pretoze sa ani pri funkccnom systeme neda ani citat...) a dost. Ani zatat. Tak som formatol particiu a nahodil WinXP nanovo. Nahodil som aj drivre 3.13, ale tentokrat bez IDE. Len neviem co si mam mysliet, pretoze tie IDE drivre by vysvetlovali prvy pad, ale pri druhom som tam uz mal IDE od MS. Mozno tam zostalo nieco zasvinene. Neviem, mozno to bude teraz OK.
Po precitani si prispevkov na fore
http://www.amdforums.com/showthread....hreadid=269313
som sa rozhodol vyskusat nove 3.13 drivre (dufal som hlavne ze mi bude fungovat nFORCE System Utility)
- problemy so zvukom som nezistil ziadne (ani system , ani hry )
- instaloval som to BEZ odinstalovania starych 2.03 drivrov
- vykon trochu stupol (Sandra,SuperPI,CPUmark) ALE az po nainstalovani stareho drivra pre Ethernet (2.03 verzia)
- stabilita systemu sa nezmenila
- RW na IDE mi funguje a HDD mam na SATA
- System Utility mi stale nefnguje ani zmena FSB
:-(
Mě tenhle driver pravděpodobně způsobil, že mi nejde zachytávat analogový video v aplikaci atv2000 (i v ostatních) přes kartu AverMedia EZ Capture. Rok zachytávam v pohodě, pak nainstaluju 3.13 na čistou instalaci winxp a zachytávání padá a padá.
jo zapomel jsem se pridat k tem co to znefunkcnilo paleni.
back to 2.03 :(
Lépe: back to v2.05 Soltek. :-)Citace:
Původně odeslal jedik
k tem jsem se po reinstalu vratil taky :wink:Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Po vašich zkušenostech jsem nainstaloval 3.13 a hned přeinstaloval IDE driver verzí 2.45 a jede to bez problémů.
no tak já jsem další štastný majitel desky s nforce 3.13 driverem, vse jede jak můj mobil :-)
proste sem vodebral resetil a nainstlaloval a fertik, ale musel sem tam prejet i vga driver mym oblibenym 40,72 .-)
mimochodem co vam to udelalo konkretne v Sandre s propustnosti pameti ? me se snizila... zatim z jadnejma jinejma ovladacema,co sem zkousel, to nedela...
Znizila sa ti pretoze si si nainstaloval aj ETHERNET ovladac (onboard sietovky) ....a ten sposobuje vyssie zatazenie CPU.Citace:
Původně odeslal Chihuri
Ja som dal komplet ovladace 3.13 ale driver sietovky som si nechal z verzie 2.03 a priepustnost sa mi ZVYSILA
tak jsem procetl vsech 5 stran, ale problem jako ja nema nikdo. po instalaci 3.13 mi nero i clone CD detekuji vypalovacku, ale nejsem schopny komp vypnout ani restartovat, kousne se to pri shuting down windows. delaji mi to ty IDE drivery, ale bez nich zase nedetekuju palirnu. He...co ted? ??? prave sosam 2.45 a zkusim IDE z tama.
takova perlicka: po instalaci 1.11 z original CD k desce jsem komp uz nerozjel ;D