to kyro sem nemyslel novy ;) , novy nema cenu kupovat
Printable View
to kyro sem nemyslel novy ;) , novy nema cenu kupovat
A vykonove je na tom jak? S jakou ATI je srovnatelny KYRO?
v 3D vykonu tak maximalen s Radeon 7500LELE a to kdo vi esi...Citace:
Původně odeslal Majkl
je to proste neco mezi GeForce2 GTS a GeForce 2 MX 400
No Kyro I je tak na urovni GeForce 2MX, Kyro II tak jako GeForce 2GTS, ale v nektrejch slozitejsich scenach je mozna i rychlejsi, ale zase nema T+L atd.. Ja bych ho dneska asi nekupoval, pokud chces hrat hry..
tady mas pekne test od Mirka http://www.fi.muni.cz/~xjahoda/hw/clanek2/
kterej ti to zodpovi
2gl_st0rm: tak hrozny to snad neni ;) ,ale je to dany procesorem a ten bude mit Majkl podobnej
ja si stojim za tim, co se rikal... :wink:
To je presne to, co jsem potreboval.Diky.Citace:
Původně odeslal Bruggi
2gl_storm: z mojich testov vysla KyroII uplne rovnako (+/-5fps) ako normalny Ati Radeon DDR 64MB full. Takze 7500 je vykonnejsi.
a ja snad tvrdim opak? :o ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Naskytla se mi prilezitost koupit SPARKLE GF4 MX440 PCI.Pokud bych pouzil tuto grafiku a taktoval Tualatina napr. FSB133x11 (140x11), jak na tom budou ostatni komponenty ?
Pokud se nemylim, tak by vse melo jet na standardni frekvenci nebo pouze lehce nad.Muzete mi mou domnenku potvrdit ci vyvratit?
Nevite taky,jaky by mohl byt vykonostni rozdil mezi GF4 MX440 PCI a GF4 MX440 AGP?
Myslim ,ze by to mohla byt alternativa ,abych nemusel hledat AGP grafiku, ktera zvladne AGP 90-100MHz.
myslim ze toto neni to nejlepsi reseni...Citace:
Původně odeslal Majkl
sice se vyhnes problemum s AGP, ale nevis nak moc bude stabilni/rychla/nebugova GeForce 4MX na PCI ...
kup si Radeona 8500/9000/9100 a mas po starostech... jednou na co je potreba...
Tu GF4 MX440 PCI bych mel mit za 2000Kc a na Radeona bych musel prihodit asi litr.
Myslis ,ze by me mohly potkat necekane problemy,i kdyz ji budu provozovat na 33-35MHz?
Mas na mysli nejake konkretni zkusenosti s GF4 PCI?
prave ze s tim nikdo zadne skusenosti nema ===> mohou byt problemy, ktere se taky nemusi vyresit! :|Citace:
Původně odeslal Majkl
Vzhledem k tomu ,ze jsem preci jenom s tou GF4 PCI zacal trochu vahat, tak mi prodejce slibil ,ze mi ji zapujci na odzkouseni.Tak ji otestuji a potom uvidim co a jak.V nejhorsim ji vratim.
tak to mas super, kde nakupujes? ;) zajimo by me esi mi na par mesicu zapucijou Radeon 9700 :o ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Majkl
Bohuzel, jedna se pouze o prilezitostnou koupi na inzerat.Natrefil jsem prave myslim ,ze na seriozniho prodejce.Karta je asi mesic stara a byla by i s dokladama a zarukou.
Tak jsem tam vcera nainstaloval GF4 MX440 PCI a zkousel jsem taktovat a zadna slava to nebyla.Pri FSB 120MHz (Vcore 1,65V) jsem prisel o data na disku.Jeste ,ze jsem neco takoveho predpokladal a data zazalohoval.Pripada mi to ,jako by byl pretaktovany radic IDE.PCI mela dle Sandry 30MHz.Myslel jsem ,ze se PCI grafikou problemum pri pretaktovani vyhnu a jak to tak vidim tak asi ne.Co myslite, proc to dela takove problemy?
co je tam za disky?Citace:
Původně odeslal Majkl
Tak uz jsem prisel na pravou pricinu.Sandra mi totiz zobrazovala ,ze tam mam na PCI 25MHz a delic 1/4 (pri fsb100MHz).Kdyz jsem se mrkl do BIOSu tak tam bylo 1/3.Takze mi to je uz jasny ,proc ten disk zkolaboval.Ted mam nastaveno v BIOSu PCI 1/4 a zatim jsem se dostal na FSB130MHz.Dal se tomu moc nechce.Napeti jsem mel na 1,75V.Vys se mi jit moc nechce.
130, mno...lepsi nez nic... ale chtelo byt to 133 ;DCitace:
Původně odeslal Majkl