btw napisal som blbost, uz automaticky pisem ze vsetko kupujem v TSB, ale teraz sa mi nechcelo cakat a tak som to kupil u nas v NZ v malom onbchodiku, zdroj je asi AgemCitace:
Původně odeslal Vlado
Printable View
btw napisal som blbost, uz automaticky pisem ze vsetko kupujem v TSB, ale teraz sa mi nechcelo cakat a tak som to kupil u nas v NZ v malom onbchodiku, zdroj je asi AgemCitace:
Původně odeslal Vlado
Je to na frekvenci 2,21 GHz pri 1,65V a FSB 138 (138x16) ...
Verim tomu,ze v jiny desce by to mohlo byt i vic ... moje K7S5A neni na takovy frekvence stavena ;-)
JE stavěná na ještě vyšší frekvence!
Jasne,ten procesor tam samozrejme bez problemu bezi,ale s jinym chipsetem by mel urcite o neco vyssi vykon ... asi jsem nezvolil tu spravnou formulaci ;-)
Jinak proti K7S5A samo nic nemam ... bezi mi v pocitaci asi rok naprosto bez problemu :-)
Tak muj Duron 1400 je asi jeden z mala, ktery ma vadnou zbylou cast L2, protoze kdyz jsem konecne pomoci noze a tuzky L2 odemknul, comp nenabehl. Kdyz jsem tuhu vygumoval, funguje normalne. Zkousel jsem to asi 10x, daval jsem pozor, jestli jsem nespojil i ostatni piny mezi sebou, ale ne. Ach jo. Navic se standardni voltazi je nestabilni uz pri 1600MHz. Desku mam PCchips 848ALU, SIS748, ma umet FSB200. Nepomohlo ani vypnuti externi (L2) cache v BIOSu, protoze to se nastavi az po rozbaleni BIOSu do pameti a to ten CPU zrejmne nezvladne. Navic jsem tim nozem odstranil ten plast kolem toho mustku, takze nepujde ani vratit nebo vymenit. Super. Jeste se kouknu, jestli to neni A0.
UPDATED: Ma oznaceniFHD1400DLV1C MIUGA, takze to asi bude A0, ze? Jeste lepsi! Divim se, ze mi rovnou nedali Spitfira premalovanyho na 1400 :-)))
Skutočne to nejde :?: Tak to ti nezávidím. :-o Ten mostík nešiel premalovať bez odstránenia toho debi.lného plastu??? Maloval si len jeden mostík, alebo oba dva?
Tolik smuly naraz :?Citace:
Původně odeslal Petrik
Tak to vypada,ze se potvrdilo,ze nektery kousky tu cache maji opravdu vadnou ... nastesti nektery ne :-)
Bez ostrabneni toho "plastu" nebo z ceho to je mi to neslo, spojil jsem samozrejmne pouze ten laserem prepaleny L2 mostik. Byl prepalenej jedinej.
Citace:
Původně odeslal Vlado
kupil jsem si taky Durona 1,6GHz jde mi max na 1,9GHz pri 1,6V vic nechce je zelenej a taky A0 na 2GHz nechce ani pri 1,8V :?
Pro otevreni L2 cache staci propojit posleni L1 mustek?
Pujde po zahoreni jeste vyse?
Takze to jsou vsechny s jadrem Applebred??
mohl byste nekdo sem hodit obrazek toho zeleneho durona? Ktery ma odemcene L2 cache
Vsechny urcite ne ... ja mam A-Breda "B",ktery jde pri 1,65V na 2,2GHz a ma stabilni L2 cache ... ale vse je jiz napsano vyseCitace:
Původně odeslal Neo
Durony nemaji odemcenou L2 cache ... to by pak byly XPcka :-)Citace:
Původně odeslal Deimos
Staci mala uprava a jde to,ale nektere kousky maji plnou L2 cache vadnou,jak je jiz taky popsano vyse
ja vim ze ji nemaj odemncenou prave proro chci abys tam hodil obrazek nebo nekdo jinej upraveneho procesoru s odemcenou L2 cache
No zkus neco najit na netu ... tady jsem zadnej takovej obrazek nevidel.Citace:
Původně odeslal Deimos
Ale kazdopadne navodu,jak to udelat tu bude urcite dost ...
Spoustu toho bylo napsano i v tomhle threadu ... ;-)
Tak jsem taky jeden z smolaru, ma L2 se ukazala jako vadna, jedu opet na 64KB. Navic jsem majitel TB-"A".
Jo a odpozoroval jsem jak pri koupi poznat esli jde o "A" nebo "B" v druhem radku vetsinou zacina MIXIB,MIXHB,MIUGA a to je ono, koncove pismenko oznaci o co jde. smula je ze to vim az ted kdyz mam "A" :wink:
Tak hodne stesti pri vyberu...........
vik.
Tak ti tolik nestěžuj, já mám jádro B0 a jedu na 2000 MHz při 1,55 V (Prime stable), protože při vyšší frekvenci bych musel zvedat napětí a pak to peče přes 70°C při zátěži :? No, ale mě to brzdí stejně grafická karta, takže si nestěžuju, je to pěknej výkon za pár šlupek :DCitace:
Původně odeslal vik
a zkousel si ten SL-65?? kapku do te diry? moc se mi nozikam do nej nechce, jak to slo a co si presne pouzil? ziletku? nebo britvu?Citace:
Původně odeslal Petrik
Koukám, že do procíku cpeš 1,8V, kolik ti to topí?Citace:
Původně odeslal UFo
eee :-( ty me nutis abych prubnul Burn :-(, no moc ....Citace:
Původně odeslal Hybee
pri 1.84V to peklo vic jak Spitfire na 2.2V, tak sem sel dolu, nejak se to ted seklo na 57 a nechce se mu uz vyse :-(, takze asi tak... musim otevrit okno jinak v tom paraku chcipnu ;D
nj uz to leze dolu, jinak pri tech 1.84V nejak pres 60 (nebo 62???) uz presne nevim
Kdyz uz se do toho das (i za cenu,ze se zarukou se muzes rozloucit),tak doporucuju pouzit neco,co ma hodne ostrou a tvrdou spicku,protoze jinak se budes asi pekne vztekat ;-)Citace:
Původně odeslal UFo
Ja pouzil velice ostrej a spicatej kuchynskej nozik a slo to :-)
a jak hluboko asi musim? co to je vubec za material? lak nebo plast?
V zadnym pripade nesmis moc hluboko! Je to takova tenoulinka vrstva plastu a pri trose sikovnosti to jde dolu opravdu dobre ... ze to je dole poznas podle toho,ze se Ti zacnou lesknout Ty spoje pod tim :-)Citace:
Původně odeslal UFo
Hodne stesti a pak napis,jestli se Ti to podarilo ... (a taky rekni sbohem zaruce ;-) )
nj moc se mi do toho nechce takze zatim jen sbiram informace :-)Citace:
Původně odeslal Honza001
tak druhy kousek duronu 1600 (prvni sme s flashem oddedali) se mi prave podarilo dobloknout a jede jako 2200+ (fsb150mhz,default vcore)
sem max.happy :-) jedine co mi kali moji radost je ten spatny duron takze 1100 v haji :-(
jo ten prvni byl zelenej,tenhle je hnedej takze tuzka rulezz :-)
jo a je to Acko
Si delas legraci, ne? Ta karta ma strop o dost vyse, ale zalezi na rozliseni. Na 1600x1200 urcite nestiha grafika, v 800x600 urcite i CPU
Citace:
Původně odeslal Hybee