www.jarovnet.orgCitace:
Původně odeslal kořka
ale to uz bych si radsi nechal cable :roll:
jaky mas pingy? ja pohodka, dlouhodobej prumer kolem 30ms.. kdyz to zkousim 'nezatizeny' tak kolem 10ms
Printable View
www.jarovnet.orgCitace:
Původně odeslal kořka
ale to uz bych si radsi nechal cable :roll:
jaky mas pingy? ja pohodka, dlouhodobej prumer kolem 30ms.. kdyz to zkousim 'nezatizeny' tak kolem 10ms
Nám když zrychlili kabelovku, tak se taky o dost zhoršil ping, ale pak přidělaly víc proxyn a je to pohoda, máme ping 16ms průměrně :D
Já od včerejška neomezená 512/512 mikrovlna za 1059,- měsíčně (instalace za litr). Zatím si nestěžuju 8-) První den jsem stahoval 123,5 KB/s, druhý den, tj. dneska, už to jede jak má (nějakých 64 KB/s). Pingy 30-40 ms, pohoda.
Rychlost stahování dat:
6.3 MB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
50.1 Mbps
mereno na dsl.cz
Pres LAN-kolej :D
Doma neco strasny jako je modem... :evil:
EDIT:Ted sem to zkusil znovu...
Rychlost stahování dat:
8.4 MB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
67.3 Mbps
:-o :eek: Ty se mas, to je mazec! To bych mel za jedno odpoledne stazeny vsechno co potrebuju! Hm, uz vim proc mas 3 HDDCitace:
Původně odeslal mrnin
Jo s nedostatkem mista bojuju porad :DCitace:
Původně odeslal Baneshee2
Co to je? To je asi 8x rychlejsi, nez co maximalne zvladne ADSL pres normalni linky :eek:Citace:
Původně odeslal mrnin
Sedis snad nekde primo v centrale a tahas to rovnou z patere? Asi pred 2 rokama jsem delal u WorldComu, rychly to tam bylo, ale o takovymhle tempu se nam mohlo taky jen zdat :?
toto: http://www.kn.vutbr.cz/Citace:
Původně odeslal mikus
asi skoro vsechny vejsky maji slusny pripojeni,vsechno jede pres optiku...at zije akademicka sit :wink:
A to ti jdou skleneny draty az do kompu?
jasne ze ne,to je pres sitovku klasickou 100/1000Citace:
Původně odeslal mikus
Pevná pětimegová lajna za gratis doma i v práci :-)
Jeste dneska rano jsem tam byl taky a tedka jsem na GPRS. Bohuzel nejde byt na vejsce az do smrti :? ;DCitace:
Původně odeslal mrnin
A jak rychle (jestli tenhle vyraz neni trochu odvaznej :?) ti ten GPRS bezi?
Rychlost ala modem, ale ping je desnej. Na Mirandu a OCcko to ale staci :wink:Citace:
Původně odeslal mikus
15MB ovladac z nVidia stranek jsem stahoval rychlosti 5.6kB/s - ale to jsem krome Mirandy nebyl nikam pripojenej. Zobrazovani stranek dle ukazatele v Opere v rozmezi stovek bytu az k 4kB. Jako nahrada modemu je to solidni, ani jsem kvuli aktivaci nemusel nikam chodit 8-) a jine pripojeni u nas neexistuje.
Ja jen ze jsem mel moznost si tohle vyzkouset u dvou kamaradu v Praze, udajne by to melo bezet 128 kb/s, ale nebezelo to ani 10, skoro jsem u toho usnul. To je i muj nouzovej analogovej modem 14,4 kb/s rychlej.
To Ti nakecal kdo ? :lol:Citace:
Původně odeslal mikus
S telecomem jsem zkocil...
Hlas jsem dal na cislo 9 (Eurotel DataNonstop)
Doufam a cekam kdy mi nabidne internet kabelovka (UPC).........
Jeden z tech kamosu tvrdil, ze ten produkt takhle koupil. Jestli to byla nepresna informace, nemel jsem nejmensi pohnutku mu neverit.Citace:
Původně odeslal Dawe
Nejakych 50 kb/s to ale nebylo ani nahodou - tak nejvys 10, ne zridka i jenom 2. To uz je pomalu jak ty modemy z 80. let na principu akusticky vazby, do kterejch se strkalo telefonni sluchatko - ty behaly do 1200 baudu :roll: A bylo to v miste, kde s prijmemmobilu nejsou nejmensi problemy, navic v obou pripadech okolo pulnoci, kdy uz provoz brouzdalu uticha.Citace:
Původně odeslal oskar
U GPRS "trosick" zalezi na providerovi (a jak mam Oskara rad tak na tohle fakt neni dobrej a navic vubec zarizenej) a na telefonu a na signalu.... Jestli ma nakej 3+1 tak si to spocitej kdyz jeden slot = max 9.6 kb.....Citace:
Původně odeslal mikus
Ale uz toho OT nechame....
Microware 256/128, ale přejdu asi na ADSL, páč se nemůžem pořád nějak shodnou se sousedem se** ho, že chci stahovat a když já stahuju on nenačte ani prd...
Prece by nemel byt problem nastavit si nejakou maximalni rychlost na stahovani (download managery to bez problemu zvladnou: FlashGet, GetRight atd.), aby soused nebyl az tak omezenej... :?Citace:
Původně odeslal Hnoj
SORRY ZA OT......
Jenže zprávu sitě dělá muj soused a je to totální idi*** takže mě radši odpojí, než aby si stáhnul prográmek.... :evil:Citace:
Původně odeslal RedRose
Jenže on si nic stahovat ani nastavovat nemusí to ty můžeš omezit rychlost stahování u sebe v Dwnl manažeru RedRose má pravdu.Citace:
Původně odeslal Hnoj
zatim wifi ale za par tydnu budemem mit optickej kablik za do routru ;).. :p
http://tanner.wz.cz/dsl110804.jpg
wifi
15ms na seznam.
CS 15-30ms (podle serveru)
bohate me to staci ;D