Skúsil som to aj ja, hoci 8RDA neni podporovaná a dopadol som rovnako ako vy všetci čo máte podporované dosky. Takže tipujem, podľa skúseností s IDE ovládačmi nforce, že tak verzia 2.0 bude snáď ok.(alebo 2.1?) :wink:
Printable View
Skúsil som to aj ja, hoci 8RDA neni podporovaná a dopadol som rovnako ako vy všetci čo máte podporované dosky. Takže tipujem, podľa skúseností s IDE ovládačmi nforce, že tak verzia 2.0 bude snáď ok.(alebo 2.1?) :wink:
By som povedal ze to tak skoro nebude :?Citace:
Původně odeslal bananalama
Nejspíš to výrobci desek berou jako konkurenci svých utilit, tak to nepodporují. Tak jsem zvědav, kdo s koho...
Veru, po prečítaní tohoto: http://www.nvnews.net/reviews/nvidia...ty/index.shtml je jasné že rozsah funkčnosti je závislý na BIOSe. Takže EPOX nes*r ma!Citace:
Původně odeslal jagoro
Mne to bezi tak skvelo az mi to nebeha. Ani som necakal ze to pojde kuaa. nVidia je pekne v <> !! Ani ovladace poriadne nespravila a toto je jej vysmech na nu !! Hambil by som sa !
Celej nedočkavej jsem flashnul nový bios ze 17.10.03, že uvidím to advanced. ;D Jaké milé překvapení, zatímco včera šly ty grafy, dneska už nejdou! Tak jsem to odinstaloval a hotovo. K čemu mi to asi je?? 8-)
ASUS A7N8X Dlx rev2.0 + BIOS C1007 a nefunguje mi skoro nic. Skoda :-(
jj ;DCitace:
Původně odeslal cox
Ale chlapci chlapci sak ste na to tak tesili a teraz z toho robite vedu.
Ktory soft ci utilita ked vyjde je dokonala, mne to osobne tiez IDE len AGP a FSB a casovanie pamati, ako tu uz postol niekto obr.
Ale to sa casom spravy, sa mi vidi ze potrebujete vsetci schladit. Nieze by som zastaval NVIDI-u (uz to treba pisat takto viz clanok na Tiscali) ale mna to tiez nastvalo ale co uz, my tym aj tak mic nezmenime, len nam staci dufat aby bola co najskor new version. ;D ;D
PEACE 8-) Be COOOOOl Man. :wink:
Tak este nechcem zase provokovat alebo srat na NVIDIU ale tu je stranka ktore dosky su podporovane.
Hmmm ja som si akosi toho nevsimol ze uz je aj NEW bios ja mam z 27/08/03 a uz je 17/10/03 tak to idem nakopnut a ak sa to neposerie tak dam vediet ci sa daco zmenilo. V NVsysutil's
http://www.nvidia.com/object/motherboards.html
P.S> Mozno bude od EPoX-u nejaky NEW bios...... :idea:
Výtah z tabulky:
"nForce2 Ultra400 Ultra400 EPoX EP-8RDA3+ ATX Yes"
Hlavně, že nechceš provokovat...
tak to je v pr.de.li - ja se na to tesil a oni to podporujou jen na par MB - to sou ale kr.teni :evil: :? >:E
Shit. Stahovat 5MB a pak jen vidět změnu FSB, to moc nepotěší. Jsem na tom hoši stejně. Můžu jen měnit FSB nebo kouknout na info o pamětech. Ať si nVidia sere dál ostudu na hlavu.
Nic se nezmnenilo zhe :arrow: taky sem zkousel :evil:Citace:
Původně odeslal ManDark
Ja by som hlavne vyčkal na nasledujúce biosy. To sa týka všetkých výrobcov. 17.10. je asi ešte stále neupravený pre NFutilitu. Trebalo by bombardovať výrobcov dosiek emailami. Lenže neviem english.
2 Banana ...:
O to bombardovanie sa bat nemusis - nVidia podla mna sama tlaci vyrobcov aby updatovali svoje Biosy ....
Nehovoriac o tych 'krasnych' recenziach co vysli na temu tejto utilitky , ktore tiez Abitu , Epoxu .... velmi nepridavaju na dovere
Veď hej, ale bolo by zaujmavé vedieť kedy nvidia odoslala výrobcom upravené referenčné biosy.
Tak tak som stiahol ten bios z 17/10 a nic teda vlastne sa nic nezmenilo FSB/AGP a casovania ostali to bude asi chciet este novsi BIOS origo aby v nom bolo napisane "Added Support for NVIDIA (ja si budem aj tak pisat nVidia sa mi to viac paci) SystemUtility" ;D ;D :idea:
Inac to asi nevidim alebo pockat na novsiu rev. softu... :?
Neviem, neviem... V popise mas uvedene 8RDA3+. Lenze bios z 17.10.03 je pre 8RDA+...Citace:
Původně odeslal jagoro
přesně tak čekat, v novejch Biosech to určitě bude podporovaný všechno. Já mam ted jako všichni, změna AGP FSB a časováni pamětí + info. ale aspon to nepadá jako někomu...
přesně tak čekat, v novejch Biosech to určitě bude podporovaný všechno. Já mam ted jako všichni, změna AGP FSB a časováni pamětí + info. ale aspon to nepadá jako někomu...
taky to mam naky oklesteny , ale co treba pride i rozsireni i na nase desky a ne na tech par (7-8) u kterych to zatim podporuje
btw- SKODA :-( kdyby to udelali poradne a na vsechny desky s nforce tak mohl byt klid :|
...hehe a co by potom robili softwar_developers v nVidii ??? :wink:Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
Není, je verze i pro 8RDA3+ ale stejně to nepovolí advanced nastavení.Citace:
Původně odeslal Quake
upgradovavali by to , stejne jako u ovladacu na grafuli :eek:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...no sak oni to mozno budu upgradovat pridavanim dalsich modelov a revizii MoBosCitace:
Původně odeslal WAR-TIN
...pozri thread "uGURU bla bla" v tejto sekcii + ten odkaz co som tam dal
:wink: