Původně odeslal hr
2 mISHA: ja sem nikdy k desce nedostal manual takej jakej tam mnel byt. kdyz sem kupoval na SVK abita vyfasoval som anglickej a tedka k tomu epoxu kteryho sem kupoval v cechach nemeckej a to nevim po nemecky ani dobry den. nezostalo mi nic jiniho nez stahnout z webu epoxu anglickej.
2 IntEx: mne to s tou ledkou taky dela a to ma 300 W zdroj s Aktivnym PFC takze zdrojem to asi fakt nebude.
2 All: mam takovej docela neprijemnej problem a sice ze pamati mi jedou na default voltazi na 2,7 V a co sem koukal tak default je 2,5 V. Pridavat muzu po 0,1 V az na 3,2 V takze celkovo muzu pridat 0,5 V. Podle manualu sou kroky taky po 0,1 V az na 3,2V teda celkovo +0,7 V takze toby sedelo. Muze to byt pametmi anebo je to doska. Pamati mam Kingstony a je nanich napsano ze default je pro ne 2,6 V.
Tak sem zrovnal bios s manualem a nasel sem dalsi nezrovnalosti v Power Bios mam navyse polozku System Performance, Cpu Timing, Dram Command Rate.
V Pnp/Pci Configuration chyba Reset Configuration Data. V Via Onchip Pci Device chyba Usb Device Support a v Cpu &Pci Bus Control PCI Delay Transaction. Bios sem flashnul posledni a nic se nezmenilo. Reviziu mam 1.0. Vim ze manual ne vzdy sedi s biosem (updaty a atd) ale byl bych rad kdyby se nekdo vyjadril ci to ma stejne jako ja.