Kdyz uz se tak vztekas.. :wink: ... tak jsem tenhle thread zakladal ja a ja mam Epox desku... :idea: jenze to tady pochopil snad jen jeden.. :DCitace:
Původně odeslal cox
ale konec offtopicu.. reste si tu klidne problem nasobku i vasich desek..
Printable View
Kdyz uz se tak vztekas.. :wink: ... tak jsem tenhle thread zakladal ja a ja mam Epox desku... :idea: jenze to tady pochopil snad jen jeden.. :DCitace:
Původně odeslal cox
ale konec offtopicu.. reste si tu klidne problem nasobku i vasich desek..
Ten Bios ma dobry SATA Bios - skusal som to ale u mna ziadne zmeny - CPU INTERFACE funguje aj pri nasobici 10 a 10.5 ale max FSB stabilna sa u mna nezmenila - stale 225 .Je pravda ze som ziaden L12mod nerobil - kedze mam aj tak Bartona ktory ma 166 default ....Citace:
Původně odeslal cox
Mozno sa s tym este pohram v kazdom pripade to vyzera ze ten D10beta SKUTOCNE RIESI problem 10 a 10.5 nasobicov ...
No tak prave ten D10 beta je asi najlepsi BIOS na ABITa.Mam ho odskusany a zatial facha v poho.Akurat mam problem chyba mi tam nastavenie FSB na 226 mam iba 225 alebo potom 227.Robi to aj vam?
...je to tak aj v oficialnych biosoch
Opps :oops: tak to som nevedel ale aj tak mam max stabl. 235 pri 10x a CPU interface enabled.
NO tak to sa nedivim ze bez L12MODu si sa vysie nedostal. Tak si sprav L12MOD 166->200 a mas to. Hlavne by si vyuzil potencial tvojich pameti. Akurat ma stve ze ukazuje ten bios vyssie teploty a su uz fakt nerealne :( Zajtra by som moholo mat viac casu tak pocusam maximum vlastne mojich pameti.Citace:
Původně odeslal Deviant
2 a_WerOOn : ja som bol aj som uplne kludny takze klud :wink:
No ja som sa riadil podla Topicu a nie podla toho ze na akej doske to clovek riesi kedze som mal rovnaky problem.
tak dost abitaci! :) vyresil uz nekdo tenhle problem i na EPoxu? Mam ho sice teprve druhej den, ale uz me to brutalne stve
A jak je to u Solteka? Jedu s 1.8 OC biosem a mam ten problem taky.
Hmmm Epox 8rdae rev. 2.1 a problem mam tiez, na 10,5 skusane, ale vyzera to aj na pamete a procik, na nasobici 11x 203 a vyssie uz nieje stabilita tiez :roll:
Doska presne ako MK2
8RDAE rev 2.1
nasobic 10,5 (*200) / 1.85 mi v nabehne do win, ale po spusteni prime 95 total zatuh. Po tom resetnem, pc nenabehne.- > clear cmos, a pri poste nahodi CPU bla, bla FAIL.
Uz som myslel,ze to robi procak, ale ked ho drbnem na 11*197, v pohode.
Navyse ma s.e.r.i.e ze v biose vobec nemam nasobitel 9x.
Asi to nahodim cele na 10*205, tam este stiha aj ram na synchro 6-3-3-2/def voltaz (2.8V)
je nejaky reseni tohoto problemu? narazil jsem na ten samy problem od nasobice 9 do 10.5 vcetne :evil:
:-) me zas nejde 12 a 12.5 :!: