Tak uz tu desku mam nejakou dobu a tvari se jako velice kvalitni deska za nizke penize :-) az bude cas tak ji zkusim co nejvice potrapit...
Printable View
Tak uz tu desku mam nejakou dobu a tvari se jako velice kvalitni deska za nizke penize :-) az bude cas tak ji zkusim co nejvice potrapit...
hmm nemam zadny takovy problem.Citace:
Původně odeslal Hawkey
Zvuk oproti Epox 8K3A+ je skvely....maly sum HDD ci CD rom pri vyssi hlasitosti dela temer kazda integrovana zvukovka...akorat nektera vic a nektera min...tahle deska je myslim u te lepsi pulky.
Mohu jedine doporucit tuto desku.
add. Dual chanell to myslim hlasi hned na zacatku pri startu...nejsem si ted jisty.
Pri bootu by ti mela deska hlasit DAUL CHANEL ENABLE..Citace:
Původně odeslal Peter5110
je to hned pod hodnotama CPU ..
jinak .. tuhle desku taky vrele doporucuju ..
stavel jsem na tom dve PC a hned po startu 10x200 a jedou obe v poho.
Zdar,
nevite jakej je rozdil mezi AN35N ULTRA a verzi 400.Mel jsem verzi Ultra dal jsem ji na reklamacku a dali me verzi 400.Uz jsem zjistil ze nepodporuje dual a ja mam 2x256mb ktery me predtim na dualu jeli.Jsou tam jeste nejake dalsi rozdily?
Myslim, ze ten dvoukanal je jediny rozdil...pak jeste mozna zvukovka..ale to si nejsem jisty.
Zvukovka je tam myslim stejna ale ja stejne pouzivam Audigy 2.Bude tam teda rozil jen v tom Dualu
Myslim, ze tam je jen ten rozdil DUALu :wink: jinak by tam mohly byt jeste nejake drobnosti, ale urcite nic podstatneho....