tak uz ho mam doma, koupil sem to na invexu...uvidim co z toho vyleze ;D
Printable View
tak uz ho mam doma, koupil sem to na invexu...uvidim co z toho vyleze ;D
A zkoušel jsi zavolat do toho DXTčka? Říkali, že jich mají NA SKLADĚ mraky! Jinak když zavoláš do CCčka, tak Ti řeknou do kdy bude, pravděpodobně ho do pátku budou mít taky...Citace:
Původně odeslal Zilla
šel sem se na to podivat
omg -věděl sem že to bude velkz ale toto bzlo MOC - uplně boží
kdzbzch neměl v jinačim pořadi dvi tvout a crt tak je to u mě doma
Je to fakt moc našláplý? Chci si to koupit taky.
Vypadá super, chladí super, stojí málo, nejlepší kombinace, jakou znám ;D
Uz ho mam doma a vypada vazne bombasticky, tesim se az ho budu moct nainstalovat. Jen me tak napadlo, myslis, ze mi pomuze, kdyz nepouziju tu dodavanou pastu od Arctic Cooling, ale misto ni tam maznu Ceramique? 8-)Citace:
Původně odeslal jan555
Koukal jsem na popis montáže a zdá se mi to docela složitý :-o
Myslím, že jo, ale porovnávat se mi to fakt nechtělo, dal jsem tam Ceramique rovnou 8-)Citace:
Původně odeslal Zilla
Jinak montáž by těžko mohla být jednodušší - sundá se starej chladič a čelíčko, našroubuje nový čelíčko, namaže pasta, připojí fan a 2 šroubama skrz se přišroubuje novej... Co je na tom složitýho ???
Nevim, já měl představu že se prostě ten starej odšroubuje a přišroubuje se novej, takže me tech 10 kroku vyvedlo z miry :)Citace:
Původně odeslal jan555
Ale je to fakt primitiv, na pár minut a jediný trošku obtížný je právě to našroubování, kterýmu se vyhnout nedá... Když jsem to zvládnul já, zvládne to i kdokoliv jinej v pohodě ;D
to je na pytel, budu muset nak vodendat ten shim kolem gpu, nebo dat mezi gpu a chladak nakej malej plisek :roll:
Ten se neodendává...Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
jasne ze se nesundava, ale chladic sedi na tom zmetkovi kolem a ne na gpu, takze to budu muset nak resit ;D
Bylo by nekde porovnani s vetrackem od Herculesu? (tichym, medenym) Nechce se mi jen tak vyhodit prachy, kdyz by to bylo min ucinny (a nebo hlucnejsi)
Ani jedno nehrozí...Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
bohuzel sem jeste nemel cest ho slyset na vlasni usi,takze by me zajimalo jak moc muze byt tichy (nechci dB ale realnou zkusenost)
treba ve srovnani s AC pro TC na 2k otacek,nebo neco podobnyho...
proste me zajima co vsechno mi prehluci :)
Můj větrák má uvedeno ve specifikacích 25 dB a přes něj není slyšet VGA Silencer vůbec nikdy :-o Na nižší rychlost bych si dovolil tvrdit, že není slyšet ani s uchem přímo u větráku, alespoň já neslyším vůbec NIC! ;D
jj potvrzuji, je opravdu tichy. musim vypnout vsechny vetraky abych rozeznal rozdil hluku mezi tichym a hlucnym chodem. a s ucinosti je lepsi me pomohl asi o 20 Mhz na jadre, ale vadi mi ze ta stycna plocha je tak uzka
Mám ho doma taky. Rozdíl mezi high a low modem je trochu slyset, ale chladic od CPU prerve v pohode oboji, takze to neresim a jedu na HIGH.
Jinak mi s tim jádro jede na 400 MHz, předtím to dávalo jen 350.
no jo jenze ja mam Vsechno ztiseny,tak bych se nerad dockal neprijemneho prekvapeni... pac se rozhoduju,jestli tohle nebo heat pipe od ZalmanaCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Koukam mame podobnej problem... :-)Citace:
Původně odeslal Chihuri
myslim ze ty prachy neprohloupis, i kdybys mel ten pasiv rozrezat a dat na pameti..nebo pred ten vetrak muzes dat este jeden odpor aby se este vic zpomalil, nebo by sel mozna i vymenit
....k ty tichosti,mam noname 9700 s referencnim vetrakem.Vrazil jsem tam VGA Silencer a v rychlejsim modu je hlucnejsi nez ten puvodni vetrak.V silent modu je prijemne tichej.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
No to sice jo, ale je to i ucinny? Ten medenej chladic herculesu je celkem good...Citace:
Původně odeslal nex