Jo ale ja do toho nehodlam vrazit ani dvacet to o cem mluvite uz je na me strasne moc!!!!!
Podle me ty Aq co jsem slysel znely fakt dobre dexony zadupaly do zeme a prece muzu poslouchat stereo i s zesikem 5+1 ne? Tak o co jde kdyz nemam 50000?
Printable View
Jo ale ja do toho nehodlam vrazit ani dvacet to o cem mluvite uz je na me strasne moc!!!!!
Podle me ty Aq co jsem slysel znely fakt dobre dexony zadupaly do zeme a prece muzu poslouchat stereo i s zesikem 5+1 ne? Tak o co jde kdyz nemam 50000?
Ja mam Tannoy M2. Jsou to dvoupasmove stojanove bedynky a jsou moc dobre. Za 7000 pred 4 lety to bylo to nej co se dalo koupit (povyhravaly kdejaky test). M3 za 10000 jsou tripasmove sloupove. Ted se prodavaji mirne vylepsene MX2 a MX3. Podivej se po nich a poslechni si je.Citace:
Původně odeslal Lukáš David
ty o kterych jsem mluvil jsou tripasma + 2x bass reflexovy reproduktor a hrajou taky velice dobre normalne stoji 9500 a ja jsem dostal cenu 8000 s dph:) Ale mrknu se nevis nahodou kde je muzou mit v Ostrave?DIK
Nevim, jsem z Jablonce. Ale pokoukej po netu. popr. prolez kramy ve meste (a ptej se).Citace:
mate tam velkoobchod, mrkni na http://www.velkoobchod.cz/shop/listg...56&ManufID=981Citace:
a tohle je 5.1 souprava od Tannoy
http://www.velkoobchod.cz/shop/showg...&GoodsID=24243
Ved to je OK, ak sa ti tie AQ pacia tak si ich kup 8-) - je predsa NEZMYSEL vyhadzovat za bedne 30tis ked ti zvukovo vyhovuju aj bedne za 10tis :!: 8-) - si stastny muz, a ja ti uprimne zavidim 8-) - tiez by som mal radsej 10tis. repraky a zvysnych 20tis. by som mohol vrazit napr. do LCD alebo inde, ale bohuzial :? moje usi ma donutili ist az na hranicu mojich financnych moznost :!: ...ak by mi nevyhovovali ziadne bedne ani v tejto cenovej kategorii, tak si radsej ziadne nekupim :!: ...nie som blazon aby som za nieco vyvalil niekolko mesacnych platov a este s tym potom nebol spokojny :evil:Citace:
Takze moje doporucenie, ak uz musis ist do 5+1 zosika v cenach max. okolo 15tis. , tak sa urcite poobzeraj hlavne po znackach ako ONKYO, YAMAHA, a az potom to ostatne napr. PIONEER ci SONY ... na ostatne znacky mozes kludne zabudnut... napr. JVC je vyborny ak chces cely komplet aj s bednami, ale samostatne komponenty nic moc...
...u bedni som ti uz spomenul ELAC, CANTON a vyskusaj aj TANOY co ti doporucoval Decase ... su to vsetko znacky s dlhorocnou trediciou, ktore uz neico dokazali nielen v najnizsej triede ale aj v oblasti High-Endu 8-)
... NIKDY sa nenechaj obalamutit tvrdenim inych, ze napr. tie ci one bedne hraju zle ci naopak skvele - ved jedine TVOJIM USIAM musi ich zvukovy prejav vyhovovat :!: 8-)
dyt tam neni nic napsane ani obrazek jak to je velke nic.....
Potreboval bych to slyset a videt kde to mam najit???Jo a vy si myslite ze ty AQ nejsou nic moc? Mi se hzodne libil zvuk prece jenom jsou to obry- pro me. :oops:
...no to som netvrdil ...Citace:
...ja len, ze predtym sa ti zdali Dexon velmi slusne, ale po vypocuti AQ si zistil, ze AQ zadupu Dexon do zeme... :!: , preto ti doporucujem aj vypocut tie 3 znacky, aby si po kupe AQ nezistil, ze napr. Canton zadupe do zeme pre zmenu AQ :idea: ;D ...
...ako som uz povedal - vykasli sa na to ci ti niekto bude nejake repraky doporucovat ci nie - ich zvuk sa musi pacit TEBE ! :!:
jsi jak malejCitace:
http://www.tannoy.com/frame.cfm?ID=1&D=1
zavolej do toho obchodu a domluv si prezentaci.... nebo nekde jinde.
repraky do 15 000?
tot:
http://us.creative.com/products/prod...Specifications
kongig: 7.1
700W RMS (210 W 0.2 % THD + 7 x 70W 0.1 % THD)
SNR:99 dB
25 Hz- 40 kHz
Zaujimava diskusia, ale pri kupe bedni ma nemaly podiel na vysledny zvuk aj priestor, v ktorom sa pocuva. Ak mas malu izbu, slusne stereo 40W 100dB bedne si nebudes moct pustit na plne pecky, lebo samotna izba uz ten zvuk zdeformuje. Takze hnat sa za vykonom je dost zbytocne. Slusne bedne sa daju kupit za polovicu spominanych 15000, zosilnovac k nim za par tisic.
Dalsia vec je, co budes na tych bedniach pocuvat. Ak si na nich budes pustat mp3 a DivX filmy s mp3, alebo nejakym inym komprimovanym zvukom - kup si vezu s drevenymi bednami za 8000 tisic a za usetrene prachy kup rodine darceky pod stromcek.
Este moj postreh, nenasiel som aparaturu s oddelenym subwooferom, ktorej zvuk by sa mi pacil. Kazdy subwoofer ma na vstupe dolnopriepustny filter, ktory do basaku nepusta frekvencie nad cca 500 Hz. Basy maju vtedy pre mna vzdy maly attack, nemate tiez ten pocit ?
Ona to ja chapu ale zy bednybudu pouzivat na vsechno takze chci´mit nejaky solid zvuk pujdu do teech AQ + Sony myslim ze to neni spatna volba co jsem slysel
Tak uz je mam doma je to parada Ale chci se zeptat filmy mi v pohode jedou 5,1 (mama nforce) a hudby taky pokud zapnu ty vseljake ficurinky tak se stereo roztenti do peti kanalu dvd mi taky jde ale jak to bude s hrama???
SONY A/V Receiver STR DE 495
AQ Kentaur 650
Surround AQ Toba 221
Tak uz je mam doma je to parada Ale chci se zeptat filmy mi v pohode jedou 5,1 (mama nforce) a hudby taky pokud zapnu ty vseljake ficurinky tak se stereo roztenti do peti kanalu dvd mi taky jde ale jak to bude s hrama???
SONY A/V Receiver STR DE 495
AQ Kentaur 650
Surround AQ Toba 221
na kolik te to prislo?Citace:
bez kabelu a beze stovky na 19000
Chci se zeptat urcite tady nekdo zna ty vselijake dekodery atd co mam pouzivat na prehravani filmu v ac3???DOLBY PRO LOGIC,DOLBY PRO LOGIC II moovie nebo DOLBY PRO LOGIC music a pak tam jsou jeste nejake zvukove pole C.ST.EX A + B + C???
Co z toho je nejlepsi neco jsem poslouchal ale nevim presne co je co(mam v tom trochu zmatek)
No a pujde to nejak vysmazit s tema hrama???
Jo a jak se zapoji analogove bedny s onboard zvukarnou na moji desce?(A7N8X)-jde to?
PISTE PISTE PISTE PISTE PISTE DIIIIIIIIIIIIIK
musis je valit pres nejaky zesak :arrow: /2cinc+1jack/.na gut sound jsou dobre nejake aktivni monitory.
tak ted jsem nepochopil cos napsal precti si cely thread a zjistis zes napsal zbytecnost(jestli jsem to nepochpil tak se omlouvam)
Tiez chcem kupit nejake audio k PC a pomaly som zacal uvazovat nad Creative® GigaWorks™ S750 v cene 15.000,- pripadne LOGITECH Z-680 chcem to len na filmy + aby sa to dalo prenasat ak sa ide niekde na chatu... na hudbu uz mam DENON+HARMAN/KARDON+modnute Infinity repro.
Ktoru z tychto dvoch zostav mam vziat ak je cena rovnaka, podla testu na THG je lepsi creative, neviete ake su v nom pouzite menice pripadne aky je tam dekoder a zosik? Skratka ak mozte poradte pls. u logitechu sa mi paci ten display ale u creativu su dvojpasmove repraky+ vykonnejsi subwoofer
2lukas david dufam ze ti nevadi ze to pisem do tvojho dredu :wink:
jasne ze nevadi ale tady nevim jestli ti nekdo poradi. Mi ty bedny vymluvili a tak jsem si poridil to co mam v popise ale ten display na logitechach je fakt super janak ty creativy jsem neslysel. podle me je to trochu zbytecne investovat tolik penez na prenaseni ne? To ti vystaci neco mnohem levnejsiho a bedny uz doma mas ne?
ale hudbu mam v obyvacke a PC v detskej izbe, filmy pozeram na 19" LCD tak k tomu potrebujem zvuk, a moj nazor je taky ze ked uz mam nieco kupit tak nech to stoji za to, inak budem lutovat ze som nepriplatil.
trochu sa u creativu bojim rozmerov celej krabice, aby sa to vobec prenasat dalo. SKusal som si zratat kolko by ma stala skladacka a dostal som sa niekde na 20-25k ak chcem subwoofer a to je o dost viac a rozdiel v kvalite by nebol az taky velky ak vobec nejaky. pre mna je podstatny aj RMS vykon (koli chatam) a taky subwoofer do creativu uz podla mna dokaze urobit poriadny randal. Este som niekde na nete zahliadol CREATIVE GigaWorks S750-D a ten ma externy dekoder a vyzera suuuper, to by bolo priam idealne ale u nas vo velkoskladoch o nom este ani nevedia a urcite bude aj cena vyssia.
Tie Creativy su dobre , krabica ani nie je vacsia ako maju Logitechy, iba je kratsia a vyssia.
Ten dekoder DDTS-100 sa uz da kupit. Maju ho v sofose.
hej ale tam ho maju osobitne a u CREATIVE GigaWorks S750-"D" by mal byt sucastou celeho systemu, koli podpore Dolby Digital EX, DTS ES si ho za 4700 kupovat nebudem, ked uz jeden dekoder je v S750ke.Citace:
Původně odeslal Walker77
S750 nema ziadne dekodery, pripaja sa to analogovym 7.1 kablom.
S750 maju iba up-mix 5.1 -> 7.1 a 6.1 -> 7.1.
to mi chces povedat ze to nema opt. ani coax. vstup na prepojenie s nforce?Citace:
Původně odeslal Walker77