Mně to delá taky. Po krátkodobejch testech tipuju, že to dělá zapomenutý CDečko v CD-ROM. Jednou nastartuje s nim a pak když tam neni tak se ho snaží najít. (Nevim jestli to je ale pravda).Citace:
Původně odeslal Slusnak
Printable View
Mně to delá taky. Po krátkodobejch testech tipuju, že to dělá zapomenutý CDečko v CD-ROM. Jednou nastartuje s nim a pak když tam neni tak se ho snaží najít. (Nevim jestli to je ale pravda).Citace:
Původně odeslal Slusnak
Ja to pochopil tak, ze si ze zaplym SATA naistaloval Win a az po tom si SATA v biosu vypnul a Win ti pak nejedou. Tak jsem ti jen rikal, ze ja to vypnul jeste pred instalaci Win a zadny problem nemam. Tak sorry.Citace:
Původně odeslal Slusnak
To PhoB:
Aha, nevěnoval jsem pozornost tomu "...jeste pred instalaci Win...". Takže se omlouvám já.
Deska jke super uz jsou s ni vyreseni vsechny problemi i kolisavy napeti zato mohl slabej a smejdskej zdroj Jinak je super aspon vsechno co jsem zatim zkousel vykon a stabilita a vybaveni je seuper. jediny co me zacina pekne stvat je ze u MSI se asi uplne zasekli a uz pres dva mesice nevydali novej bios ani naky ovladace a myslim ze to neni jen u tyhle desky. ze na jeejich web uz asi mesic a pul podle mne nikdo nesahnul pekne me stvou u novy desky neudelat po dvou mesicich zadnej bios je fakt k n..
zdravim
lidi dobry zkuste poradit, nemuzu se dostat pres 149 FSB, zkousel sem zvedat vselijak mozne napeti jak na CPU tak pameti a nic, nasobic na 8 a nic, nevim jestli se neco jineho jeste meni v biosu, nenasel by se nekdo kdo by mi napsal jak nastavit bios aby jelo fsb na 200?
Zkus tam placnout hned 200 a urcite ti to pojede...Citace:
Původně odeslal Vita Balek
to jsem taky zkousel a jen to zamrzlo :-(
zkuste nekdo poradit jak nastavit bios nebo neco takovyho diky
Kdyz vymazes BIOS jumperem, tak by ti melo PC nabehnout na 11*133 (pripadne 11*100) ale pameti na 400....pokud tak bezi PC v pohode, tak zmen pouze v BIOSu FSB na 200 * neco (jak to CPU na 100% zvlada) a melo by to chodit.Citace:
děkuji tak uz se to povedlo :D
mam ještě jeden dotaz jestli tato deska umí dual paměti nebo ne?
Asi si to spatne nazval, nebo te zajima jestli v teto desce budou fungovat pameti urcene na dual channel. Fungovat samozrejme normalne.Citace:
To co si ale asi myslel: Dual channel zadna deska s KT600 chipsetem neumi. Ma pouze "vylepseny" Single channel :D