A jakou mas revizi? A ci B? Ja mam totiz A a dela to neco podobnyho... :?:Citace:
Původně odeslal MV
Printable View
A jakou mas revizi? A ci B? Ja mam totiz A a dela to neco podobnyho... :?:Citace:
Původně odeslal MV
Mě to taky nejde. Stáhl jsem si ten poslední flash firmware, kterej by měl jít spouštět z Win. Spustím ho, zeptá se to jestli doopravdy ano, tak ano, restart, pak dlouho nabíhají win ..... po náběhu vim se zobrazí flashovací program ale tlačítko "start update" mám zašedlé a nic se neděje. Takže close a další restart a nic :?: :?: Myslel jsem že ten update proběhne před startem win a ono nic :eek:
Takže kdyby jste někdo přišel s tím jak na to tak budu rád. Soubory na flashování z DOS už jsem na té stránce nenašel :-(
Jo jo tohle ja vsecko vim a taky me to nastvalo - nicmene ten dosovej flash od Toshiby opravdu jinak nez z FDD nechodi, zkus to...Citace:
Původně odeslal Markoff
Cred: Mam revizi B
Iceman: koukal jsem, ze dneska vysla nova verze H2H patche 2.0.2 http://lenni2004.narod.ru/index.html
Na trt-ove strance jeste neni, tak bych zkusil patch touhle verzi, podle navodu na lenniho webu
no tak dal som tam ten firmware ale 4x som palil ale nero naslo chyby takze asi tam kde to palilo 1x sa da 2 aj to je lepsie nez nic
Jsem lama, prostě mě to nejde, umím ho.vno a hlavně neumím anglicky ;D
Hold budu dál jak de.bil pálit něco 1x :-( :-( :-(
Pokud se někdo nudíte pošlete mě česky návod jak to udělat - nejraději psáno jak pro debila :lol:
Mno stahni si originalni firmware 1033 (http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1633). Pak stahni novy H2H patch (http://lenni2004.narod.ru/h2h.zip). Firmware i patch samozrejme rozbal a patchni primo ten exe soubor s firmwarem a flashni ve win. Pokud to ani takhle nepujde, tak uz vazne nevim jak... :?
děkuji všem co mě radili přez SZ a tady - nakonec se mě to snad podařilo - firmware se hlásí jako x433 nebo tak nějak ;D
Díky všem!
To je sice pekny,ale ono mi to rekne,ze to updatovat nemusim a neupdatne se to... :?Citace:
Původně odeslal MV
To je sice pekny,ale ono mi to rekne,ze to updatovat nemusim a neupdatne se to... :?[/quote]
Pak děláš tu samou chybu jako já. Použij původní firmware 1033 z prosince 2003. Spusť patch sw (H2H) nahoře zadej cestu k tomuhle firmware a zmáčkni "patch". Tím ten firmware změníš (poznáš podle datumu u firmware - bude dnešní).Pak zavři ten H2H a spusť ten upravenej fw porůzných hláškách proběhne restart, ve win se ti spustí update - po skončení restart a je to.
Takhe jsem to udělal. Píšu to pro všechny, kterým to nejde ať se netrápí jako já. Mějte se.
Ako si odblokovat DVD-RW Toshiba SDR-5112, aby vedela palit 4x na vsetky media (tam kde vsak palila doteraz len 1x palte radsej len 2x, inak hrozi zbyt. znicenie media) - stiahnete si orig. FW 1033 (491KB, pokial ho nemate, vzdy sa moze zist), stiahnete si patchovaci program H2H 2.0.3 (67KB). Oboje rozbalite, v patchovacom softe H2H si cez browse najdete firmware, ktory chcete patchnut, date Patch, vyjdete z programu a pustite novy firmware, tam uz len odklikate ze chcete flashnut novy firmware, vysunie sa tray (v mechanike nesmie byt ziadne medium este predtym) a pockate uz len kedy sa nahra novy FW, potvrdite OK, resetne sa comp a mechanika by sa mala hlasit uz s novym FW X433 z 12.11.2003, ktory umoznuje 4x zapis na akekolvek medium a odblokoval mechaniku na vsetky regiony. Novy patchovaci program umoznuje vsetko spravit z Windows prakticky bez restartu, restartnete si comp de facto kedy chcete vy, aby sa prejavila zmena.
orig. firmware 1033 - http://trtsoft.webzdarma.cz/toshiba/SD-R5112-1033.zip
patchovaci soft H2H 2.0.3 - http://trtsoft.webzdarma.cz/toshiba/h2h.zip
doterajsia verzia 2.0.2 orig. FW patchla zle, takze ten pri snahe o patchovanie zdechol, dosiel som na to dnes kedy som to testol a autor to hned opravil vo verzii 2.0.3...
To je divny, ja to patchoval verzi 2.0.2 a v pohode se flashlo. Ale pro jistotu to flashnu znova asi ;D Jinak s medii mas castecne pravdu - jak TRT testuje PI/PO tak je videt ze ne vsechny media 4X kvalitne zvladne. U multidisku to vyslo ale docela dobre :-)
Tak jsem to patchnul a dokonce to fakt funguje na revizi A ! :-o Zatim ze shit medii jsem zkousel jenom Datawrite(kupuju je za 14,23 s DPH) a bohuzel jak jsem cekal jelo to jenom 2x :|
vysiel novy ofic. firmware 1M33 a patchnuty XM33 (vyzaduje 1M33 najprv):
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1633
1M33 je mozno v japoncine (or napoveda urcite je, to by bol vsak detail postlacat enter), ale nemal som ho sancu odskusat, lebo rovnako ako FW 1033 mi hlasia ze nemozu najst CD mechaniku ci co, moze to mat suvis s tym, ze mechanika ma regionalny kod 0 a spravne by mala nejaky mat (2) a tiez ze je v nej patchovany FW (1033 na podporu 4x zapisu na vsetky media), ale skor to asi bude tym reg. kodom, ako ho teda zmenit bez flashovania? nejako mi to uplne vypadlo...
Mám podobný problém jako markoff:
Mám teď nahranej firmware X433 od Leniho a chtěl jsem se vrátit k původnímu 1.033. Po spuštění exe souboru mě to napíše že nebyla nalezena kompatibilní mechanika :-(
Co s tím?
Jinak proč to chci vrátit?
Při pálení v NERO na DVD-RW (emgeton, Imation) mě stále mechanika hlásí, že vypalování proběhlo neůspěšně :-(((((
I když mám média smazána úplně stále to samé. Přitom jsou soboury i filmy čitelné.
U CD a DVD-R tenhle problém není :-(
Proto jsem chtěl zkusit nahrát původní firmware - nevím co s tím :-((((
Dík za odpověď.
Poradte mi:
Mam tuto mechaniku, eProformance 4x mi pali bez problemov 4x. Ale eProformance 8x mi chcel na original firmware palit 1x .... po patchnuti firmware to sice islo 4x ale s chybami, 2x v pohode (chcem to este otestovat s Traxdata 8x ci bude taky isty problem)... bojim sa ze casom ked sa prestanu predavat 4x media budem musiet vsetko palit na 8x media max 2x kvoli chybovosti :? Mate ten isty problem ?
Ano je to tak jak píšeš. Ale myslím si, že verbatimky půjdou 4x. Budeš si muset najít ty, co jí budou chutnat.Citace:
Původně odeslal Ogrediablo
Já pálím furt jen 2x - vyhovuje mě to - pálím tak 20 DVD měsíčně.
Hmmm, no vyskusam este dnes tie Traxdata a uvidim, nechce sa mi palit 30 minut ked mozem palit 15 minut ... doprdele, je to dost nedomyslene :-(
EDIT:8.12.04 - Ani na Traxdata 8x a ani na Verbatim 8x nezapisuje bez chyb. :-( :-( :-( :-( :-(
Verbatim 8x vypalene pomocou upraveneho firmware 4x - 1vadne, 8 v poriadku, ziaden problem. Takze celkom slusny vysledok. Este skusim otestovat viac Traxdata 8x pri paleni 4x
no ja v nej mam nejaky x301 ci ako /prvy co nasiel google :-) / a pali mi na vsetko!! uplne bez problemov, akurat sa troska predlzila pristupova doba... ???
ak mozes, posli mi ten firmware na majl krwawychuchwaletz@centrum.cz
Dikes
Takze nepomohlo, z 10 ks Traxdata ide v pohode na mojom Hyudai asi 5ks, u Verbatim je pomer lepsi - 8 z 10ks. Ale aj tak to nie je na 100% :-( PC mi prehrava vsetko ok, este skusim otestovat nieco u kamosa na inom dvd playeriCitace:
Původně odeslal daart
no ja napalim na vsetko, ale pouzivam len traxdaty 4x, a dvd mi cita aj sony a orava dvd... ine stolove som neskusal....
4x v pohode, ale uz ich u nas v Kosiciach zacina byt nedostatok .... aspon tych kvalitnejsich. Myslel som 8x media.Citace:
Původně odeslal daart
z 8x pouzivam len arita a tie mi s tym firmware idu citat aj na slolnom dvd, skus tie. :!:
Arity sa mi nepacia, su nejako shitovo robene.
btw problem asi vyrieseny - je to softom ktorym som to palil - mojej vypalke nechuti Alcohol 120% 8-)
Po odinstalovani Alcoholu a paleni naspat s DVD Decrypterom to vsetko fachci - skusane Verbatim 8x, Benq 8x
pri Traxdata 8x sa rozpixelovava obraz - 50%/50% ze to bude ok. Skusane na dvd playeroch - Hyundai, Philips, Pioneer a Panasonic.