Je, staci dat RAM TIMING by SPD na DISABLED, pak ti tam naskoci hafo moznosti.Citace:
Původně odeslal Charlie
Printable View
Je, staci dat RAM TIMING by SPD na DISABLED, pak ti tam naskoci hafo moznosti.Citace:
Původně odeslal Charlie
1) Normalne, uz jsem to tu psal snad 1000xCitace:
Původně odeslal alby
bud (FSB/MEM):
400 (1:1)
333 ci 320 (6:5 ci 5:4)
266 (6:4=3:2)
pri FSB275 a DDR400 mas pameti na 550MHz :eek: (coz ti nerozchodi zadny dnesni pameti)
2)IAA je k nicemu, akorat to zpomaluje, staci nainstalovat Intel INF driver ...
neni pravda...viděl jsem u kámoše chybu i po 8 hodinách,ale je fakt že i těch 6 většinou stačí.Citace:
Původně odeslal Westler
No a i kdyby ti to hodilo chybu po 1 tydnu, tak si reknes ze to neni primestable? ??? Tohle fakt neres! Bral jsem to z hlediska pravdepodobnosti...Citace:
Původně odeslal Over
pri FSB275 a DDR400 mas pameti na 550MHz :eek: (coz ti nerozchodi zadny dnesni pameti)
to sem psal jako priklad , ja je ted mam na 266 a fsb 260 (+/-)
sorry za OT ale asi to tu aj ktosi cita kto ma 2.4ky HT >> pls mrkni na http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25611
su to dobre skore? potrebujem to vediet kvoli recenzii .. diky moc !
MadCap
No a vo co go? ??? Procs tohle jako napsal?Citace:
Původně odeslal alby
sorac asi sem te spatne pochopil , myslel sem ze si myslis :o( (kua to je obrat) ze kecam s tema pametema :o)
peace!
Tak po delší době jsem sem zavítal. Po dalších nezdařených pokusech jsem zůstal na těch hodnotách, které jsem kdysi psal. Víc z tohoto procáku nevymáčknu (max lehce nad 2,9). Bohužel je to opravdu zravna kus, který asi nepůjde více. No nic i tak je to dobrý výkon. Možná, že si mi podaří sehnat za ten můj box verzi - zatím je to ale ve hvězdách.
To mi je lito. Ten muj taky neni zrovna nejlepsi - nevim jak to udelat PRIMESTABLE sakra !!! Mel jsem FSB249, napeti 1.55V a prime bylo stabilni celou noc, dneska jsem to zkusil a po hodine nasel chybu !!! grr!!! :evil:Citace:
Původně odeslal Strider
Nevim, ale podle me to pametma nebude, i kdyz na nich mam jen 2.5V, co myslite?
prime je divny software .. skus superPI ci bude tiez hadzat chyby .. prime niekedy chybuje aj ked to je rockROCkdoubleROCK solid :)Citace:
Původně odeslal Westler
MadCap
A jakou verzi ?, ja mam nejakou SHIT! Posli mi plz link (nejlepe SZ). DIKY :-)Citace:
Původně odeslal MadCap
jen at ho hodi sem, taky by me to zajimalo, ktera verze SuperPi haze chyby, pac v ty co mam ja sem to nigdy nevidel :-) (a nebo mam tak stabilni komp :smoke: ;D)
tak jsem ted zkousel 3dmark a bezel az do 264FSB pri 1.625V, pritom posledni primestable je 248FSB pri 1.55V :eek:
(vic voltu na primestable jsem nezkousel, ale bylo by to tak asi 250FSB pri 1.575V)
jo a vysledek - no mrknete se do podpisu :wink:
velký ..., evidentně jsi viděl "rocksolid" z rychlíku. Tyhle argumenty jsou akorát nalhávání si sama sobě,jak mám stable systém,jen si to přiznat.Citace:
Původně odeslal MadCap
BTW,dokonce ani Prime nedokáže vytížit dostatečně CPU,aby odhalil všecky chyby,protože nepoužívá všecky instrukce CPU a tím pádem nevytíží všecky výpočetní jednotky na maximum...zkuste si někdy ripnout filmek(několik hodin)ve virtualdubu a uvidíte :)
Prave ze me to dost mrzi, kdyz se dostanu na 260FSB a pritom primestable je jen 248FSB (vse pri 1.55V). Zkousel jsem fsechno mozny - casovani pameti, napeti pameti i cpu, PAT, ruzny nastaveni biosu a nic... porad to samy...Citace:
Původně odeslal Over
Co to je kua za lidi, co maji 3.4, 3.5 ci 3.6GHz pri DEF. NAPETI? ???
BTW: To prime vzdycky zkousim nekolikrat, jaxem tu uz psal, tak jsem mel 249FSB celou noc a nic, prime v pohode a pak najednou ho pustim a za hodku chyba... no nenas.re to?
su to normalni ludia akurat maju chip z lepsej casti waffle :-)Citace:
Původně odeslal Westler
Tak ted bezim uz nejaky cas na 2,87 GHz. Vymena procesoru se nekona a tak mi to musi stacit. Jestli sem nekdo muze hodit odkaz na nejaky program, ktery testuje stabilitu, tak budu vdecen. Diky.
hod do google hladanie prime95 alebo "cpu test"Citace:
Původně odeslal Strider