Re: ATi - Problematika BIOSU a jejich flashovani
2hafca: o te fakt nenapadlo jak ulozit puvodni bios?
vezemes program radedit a das current a loadnes si bios z karty a pak tam taky mas tlacitko save no a tim ulozis loadnuty bios z karty.
Citace:
Původně odeslal honzAK
2hafca: o te fakt nenapadlo jak ulozit puvodni bios?
vezemes program radedit a das current a loadnes si bios z karty a pak tam taky mas tlacitko save no a tim ulozis loadnuty bios z karty.
Tak to napadlo jako prvni, ale kdyz to radedit ma neaktivni tak co? A kdyz to jedna verze ma aktivni a nic to neudela?
Kdyby to chodilo, tak se tady neptam. ;D
uvedeny flashrom mi moji R9100 uplne zabil, proste do biosu flashnul same nuly, jak jsem se presvedcil pres jiny flasovaci program http://www.radeon2.ru/bios/util/flashrom1.3.exe alias atiflash, ten nastesti pracuje bez problemu.
ATi - Problematika BIOSU a jejich flashovani
Super :-o Aplikace selhala, Flashrom na Sapphire na nic, Flashnul jej ATIFlash, napodruhé. Bohužel, nápad šikuly změnit řádek v BIOS měl za následek mou novou grafárnu, aneb výrobu mrtvolky ze staré...
:oops: Snadno přehlédne každý byť zdánlivě malý rozdíl. :oops:
Má je Actebis, ale přímo se nedají koupit, a až po koupi jsem našel jiný zdroj, a ti nabízej sice dráže, ale 100proc patchnutelný :idea:
podivej se kdy je ten post psanej to je jasny ze to je stari flashrom. takze novej se musi co hledat.