MSI K8N Neo4 Platinum S939 NF4U skladem?
mrknete na mindfactory.de na MSI K8N Neo4 Platinum S939 NF4U.
Myslim ze ta deska je skladem ale nevim to jiste. Co znamena "LAGER"? MAji pod tim napsano "bestand(skladem?)50+". Neumim nemecky a slovnik mi moc nepomohl.
Jestli ji maji skladem tak jdu do ni - konecne nforce4 ULTRA :D . Je ta, za 130euro, to znamena treba pres NUGETA do 5000Kc :o[/b]
Re: MSI K8N Neo4 Platinum S939 NF4U skladem?
Citace:
Původně odeslal quasi
Jestli ji maji skladem tak jdu do ni - konecne nforce4 ULTRA :D . Je ta, za 130euro, to znamena treba pres NUGETA do 5000Kc :o
To jo, ale Ultra se mi nejeví jako ideální, do budoucna se bude hodit SLI deska, myslím, že se bude tento režim dát konečně reálně využít již v příští generaci karet, případně s příchodem rychlého dodělání profilů pro hy od nV na SLI režim. Rozdíl v ceně není už tak velký a rozhodně se záruka u nás bude hodně hodit, koukni jak jsem dopadl. ;D
Re: MSI K8N Neo4 Platinum S939 NF4U skladem?
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Citace:
Původně odeslal quasi
Jestli ji maji skladem tak jdu do ni - konecne nforce4 ULTRA :D . Je ta, za 130euro, to znamena treba pres NUGETA do 5000Kc :o
To jo, ale Ultra se mi nejeví jako ideální, do budoucna se bude hodit SLI deska, myslím, že se bude tento režim dát konečně reálně využít již v příští generaci karet, případně s příchodem rychlého dodělání profilů pro hy od nV na SLI režim. Rozdíl v ceně není už tak velký a rozhodně se záruka u nás bude hodně hodit, koukni jak jsem dopadl. ;D
Mam 6600GT a v nejblizsi dobe (1-2 roky) myslim nebudu uvazovat o upgadu grafiky. No a az to bude aktualni tak si poridim stejne i novy board s novym chipsetem. Delam to tak uz dlouho a vyhovuje mi to. Takze pro mne je ULTRA idealni a za usetreny penizky poridim TCCD ramky :D S tim DE mas asi pravdu, ale uz cekam od listopadu a nemam na to nervy :? Proc mam porad pocit ze v ty EU jeste nejsme :?:
MSI K8N Neo4 Platinum S939 NF4U
Takze ty MSI K8N Neo4 Platinum kterych meli na mindfactory.de vcera na sklade pres 50ks (nad 50ks oznacuji "50+"), no tak ty uz behem toho dne vsechny prodali. A proto se ptam "kde je nejaka spravedlnost, proc zrovna nackove maji co chteji a my zase nic" :?