Aha, v tom pripade je chyba na me strane (priznam se, ze jsem nepatral po aktualnich stanoviscich MS, ale vychazel jsem z prvnich zprav, ktere pravily opak).
Printable View
Aha, v tom pripade je chyba na me strane (priznam se, ze jsem nepatral po aktualnich stanoviscich MS, ale vychazel jsem z prvnich zprav, ktere pravily opak).
Aha, tak jsem si zrovna přečetl zprávičku, kterou jsem nedávno četl a sice tam píší, že ji budeme moct stáhnout, ale autor nespecifikoval kdo, tak uvidíme, možná máte nakonec pravdu vy :)
To je ona zprávička:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/w...dalsi-detaily/
http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...2946&Itemid=67
Ted jde jen o to, zda-li je informace pravdiva. Kazdopadne do 2010 je stale daleko a behem teto doby se muze lecos zmenit ;)
Pro všechny testery jednotlivých buildů W7:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/w...-z-beta-verzi/
Tak tu mame dalsi build, takovy pekne kulaty 7077. Jestli RC ma byt nekdy v kvetnu, tak toto muze posledni verze pred RC a tedy i posledni verze na kterou pujde upgradnout. Nechame se prekvapit.
http://www.ihackintosh.com/2009/04/w...crowmilestone/
Sice nevim jak moc je to pravdivy, ale kdyby to nekdo chtel testnout...
To jako na RC verzi nepůjde upgradnout? To mi ani neříkejte. Myslel jsem, že budu postupně upgradovat a reinstall provedu až s příchodem CZ verze.
Podle me (a vyse zmineneho clanku) ne - stejne tak neslo upgradovat z Longhorn > Vista RC
Nejlepší by asi bylo mít nějaký soft, který umožňuje zálohování nainstalovaných aplikací. Sice to sem asi nepatří, ale nevíte o něčem? Dobrý je Acronis TrueImage, ale ten zálohuje celý stav systému.
Oficialne nepujde, ale podle vseho bude stacit upravit jeden .ini? kde je specifikovan minimalni build predchozi verze pro upgrade.
Takze ja to vidim, ze ted vyzkousim upgrade z 7077 na tu RC vetvi (aktualne snad bude dostupna verze 7106) a pote uz by to melo zase bez problemu jet na RC vetvi.
http://www.ihackintosh.com/2009/04/h...ows-7-rc-71xx/
Citace:
Původně odeslal http://www.ihackintosh.com/2009/04/how-to-upgrade-from-windows-7-beta-and-pre-rc-70xx-to-windows-7-rc-71xx/
Otázkou je, jestli to nebude dělat nějakou velkou paseku. Co si pamatuju ze svých pokusů s Longhorn -> Vista RC, tak upgrade moc dobře nešlapal...
Testujete někdo již tu 7077? Jaký je tam rozdíl oproti 7068? Má cenu upgradovat? Osobně mi přišel v 7068 o dost zlepšený IE8.
7077 mam jak x86 na notebooku, tak x64 na htpc.
Konecne opravili nejake veci ohledne vykreslovani a prekreslovani, treba media player classic s tim mel problemy a obcas totalcmd, kde stopy po grafickych prvkach i po presunuti.
Pořad neopravili zinicializování a nainstallení pci sitove karty myslel jsem že to je vadnou deskou už mam jinou a ten samý problém pokud jedu na pci Tak xp pohoda win 7 nenajdou, to považuju za zásadní problém. Zkoušeno pravě jedu přes pci s chipem intel ta se krasně najde nainstaluje jen v xp:( i když taky to asi bude že jsou 7 a 9 let starý
No já se přiznám, že jsem takový magor, že povětšinou mám vždy čistou instalaci, upgrady nedělám.
Ohledně zrychlení oproti Vistám, no možná ze začátku než je systém celkově nový, tak jede Win7 o poznání rychleji a odlehčeněji, ale příjde mi, že časem je to jak Visty, ačkoliv zas takové osobní zkušenosti s Vistami nemám.
Nyní jedu na buildu 7077 (x64) a vyhovuje mi, možná je to taky tím, že jsem přešel teď na rychlejší PC (E5200@3,2Ghz+4GB RAM 1066+) a jsem spokojen, teda až na start systému, ten by měli poladit, neskutečně dlouho to startuje.
OT:
Jinak z jiného soudku, nebýt vázán na pár programů (mixing Sony Acid, Office 2007) ve Windows, tak docela pokukuji po (K)/Ubuntu 9.04, nedávno vyšel RC a za 3 dny by měl vyjít final, zkoušel jsem to a jede to vše poznatelně rychleji než na Win 7 (hlavně ta doba startu je něco neskutečného oproti Win, ale to patří do jiné diskuze.
Proto ve Windows pouzivam hybridni spanek - pocitac je zaplej do 3 sekund a i po vypadku elektriky nabehne tak do minuty.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
jj v 7kach je sleep i hibernace fakt rychla, ne jako ve vistach kde probirani se z hibernace trvalo skoro jak cistej start a pokud sem pri hibernovani zavrel display notebooku, tak se to zaseklo a uz neprobralo.
Nechci se opakovat, ale uz nekdo zkousel 7106?
Na cinske verze se opravdu nepoustim :cool:
videl jsem nekde na tu CN verzi EN "update"...
edit: aha, uz v odkaze je primo CN verze zmodovana na "EN"
Prosakl build 7106.0.090408-1623_x86fre_client_en-us_Retail_GRC1CULFRER_EN_DVD a podle tohoto nema s Cinou nic spolecne.
Ono je to to same, akorat je to v EN, nicmene uz tam kolega objevil pry tlacitka s cinstinou...
Ještě k té rychlosti.
S Vistama 64 jsem skoro neviděl rozdíl v práci PC - NB (samo že tam něco bylo, třeba v AERU a hlavně práce s diskem). S Windows 7 tam ten rozdíl vidím o poznání větší. Tak přemýšlím, jeslti to je tím, že jsou rychlejší na PC, nebo pomalejší na NB. Ale ten rozdíl je patrný třeba už v používání IE8, kdy mám na PC prostě daleko rychlejší reakce.
Je pravda že to může být také problémem s aerem, protože na Vistách jsem řešil rok problém s trhaným skrolováním pod aerem. Když se konečně vyřešil nVidia drivery 18x.x tak přišli Windows 7, kde se tak nějak taky vyskytuje, sice to skrolování není tak trhané jako bylo ve Vistách, ale každopádně úplně plynulé jak by to mělo být to není :D.
Tak jako tak mi prostě přijde, že Win 7 na mém NB nejsou rychlejší jak Visty.
Notebooky mívají pomalý disky a integrovaný grafiky... Od tý doby co jsem Aero a všechno možný povypínal jssou Visty svižnější :) To jen tak na okraj.
Vypnutí Aera -> efektivita práce o 40% dolů. Nemyslím, že mám v NB úplně tu nej-shit grafiku, i nějaká starší hra se dá zahrát.
Ale rozhodně vypínání Aera mi nepřijde jako řešení.
Vypnutí Aera jako takového ničemu nepomůže a navíc to snižuje výdrž na baterku (paradoxně a mám vyzkoušeno). Co ale pomůže je povypínání všech možných "hasnutí" a "vysouvání" nabídek a podobných ptákovin, které stejně akorát zdržujou a dělaly to už v dobách win 98.
Asi to nepatří přímo sem, ale mám dojem, že mi to dělá od instalace Windows 7.
V Outlooku 2007 mi přijde mail např. od alza.cz, který obsahuje obrázky, ale ty se mi prostě nezobrazují, vidím jen křížky. Takhle to udělá u všech mailů, které obsahují multimedia.
Nevíte čim to může být, připadně jak to fixnout?
Nic takoveho s buildem 7057 a outlookem 2007 SP1 nepozoruju
Tohle mi dělalo, když jsem ve dřív používaným firewallu neměl pro Outlook povolenej port 80.
Živé náhledy, rychlejší reakce, lepší ALT+TAB případně WIN+TAB.
Chápu, že někdo vychytávky AERA nepoužívá, ale já si na ně zvyknul.
Tak zrovna ten alt+tab me totalne sere i po roce pouzivani (nahledy oken misto prehlednejch ikonek), nevi nekdo jestli se to da vypnout?
Jinak vyhoda aera na 7kach ze na liste to ma krasna ruznobarevna okynka :D
Asi ano, protože musím kliknout pravým a dát stáhnout obrázky, pak se zobrazí normálně. Ale kde se to nastavuje, prolezl jsem už snad vše :(
Osobne to mam v Nastroje - Centrum zabezpeceni - polozka Automaticke stahovani a odfajfknuty "Nestahovat automaticky obrazky ..."
Plus jdou nastavit vyjímky pro každý server přímo u daného mailu. Pod odesílatelem se zobrazí "Klepnutím sem... atd."
Dobrá zpráva pro zdejší testery, Daemon tools jsou již kompatibilní s WIN 7.
http://cdr.cz/a/26891
První kompatibilní verze Daemona s WIN 7 je: 4.30.4
A jeste jedna dobra zprava - RC leaked.
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso (2.36 gigabyte)
7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD.iso (3.05 gigabyte)
Tož mě to je ukradené, osobně Windows 7 nezkouším a ani asi nebudu, osobně čekám na Mandrivu 2009.1, která vyjde již za necelý týden, ale to je vedlejší.
Napsal jsem to tu, protože co čtu internetové diskuze okolo WIN 7, tak po fungujícím Daemonu pod WIN 7 je sháňka, tak jsem to tu plácl. O fungujícím VirtualCloneDrive jsem samozřejmě věděl.
Jen jsem se hned po přečtení výše odkazovaného článku vzpoměl na toto forum a podělil jsem se o tuto informaci, snad někomu přišla vhod :)
Zkouším teď build 7077. Zatím spokojenost, až na malou drobnost. Že je to anglicky, s tím jsem počítal. Že některé programy nekotektně zobrazují češtinu, to jsem nedomyslel, ale snad bych překousnul, ale že nemůžu psát s diakritikou v některých programech, to jsem nedomyslel vůbec.
Dá se to nějak řešit? Dá se zařídit, abych psal česky všude, nebo aby se čeština zobrazovala všude? Asi né co? Tohle jsem nikdy předtím nemusel řešit, tak tápu...
Jinak mně překvapilo že ta funkce mírného ztmavení displeje při nečinnosti se aplikuje i při přehrávání filmu, zatím jsem nedohledal, jestli se to dá nějak nastavit, a taky mi chybí, že mi na HP ntb nefungují klávesy pro ztamvení/zesvětlení a úpravu hlasitosti. JSou to klávesy, co tohle dělají při současném stlačení fn klávesy, jiné funkce jako sleep, printscreen s fn fungují.
edit: tak to ztmavení je nastavení Dim the display, ale jak vynutit aby se to neaplikovalo při přehrávání videa jsem nenašel.
Tak co zkousel nekdo ten build 7100? Me se do toho moc nechce, rozpoznat nejaky zmeny to chce primo na zelezo, reinstall se me nechce a upgrade uz vubec ne :)
Trefa do čerého. Regional settings jsem měl, ale volbu "Language for non unicode programs" jsem prostě přehlédl. K+
Užívám nyní 7100 x64 (clean instalace) a oproti 7077 zde nevidím žádné markatní rozdíly, možná snad až na rychlejší start (minimální rozdíl) a reakce PC se mi zdají subjektivně nyní lepší (časem se to zhorší, dle mě je to jen díky čerstvé instalaci).
Testováno na E5200@3,2Ghz ; 4GB RAM
Ten build 7100 je tedy už oficielně RC, které mělo vyjít až 7.5.? Na tenhle build docela čekám na hlavním PC.
Jinak s tou českou diakritikou jsem měl také potíže, až pak jsem si nastavil to zobrazovaní non-unicode také a šlo to. Je to docel ošemetné.
S Daemon Tools je to super, sice jsem už přešel na PowerISO, ale je dobré vědět, že se SW díky Windows 7 hýbe.
Podle vseho by 7100 melo byt RC1, ale pak jaksi neplati informace, ze nebude mozne udelat upgrade z predchozich buildu.
Kdyz se podivam do vyse zminovaneho souboru cversion.ini v buildu 7100, tak je zde minimalni podporovana verze pro upgrade uvedena 7077 a to jak pro x86, tak x64. Mohl jsem tedy bez jakehokoli zasahu provest upgrade z minuleho buildu 7077 a ted mam tedy na notebooku 7100.
Nechtel bych to zakriknout, ale vypada to, ze uz mi funguje ta digitalni televize (viz zde).
Takže abych mohl upgradnout na PC z 7068, tak musím upravit ten INI soubor? No tak vyzkouším to, o nic nejde.
Sice ten upgrade trvá déle, ale furt je to rychlejší než instalovat veškerý SW zvlášť.
dej vedet,ja mam 7057 a taky zvazuju upgrade
Ohledně dotazu zda se jedná o verzi official, která by měla vyjít 7.5.2009?
-Abych se přiznal netuším jak tomu je, češtinu tento build neobsahuje, takže IMHO 7.5. výjde stejný build s podporou více světových jazyků.
Ale jde pouze o osobní odhad. ;)
Eh. On má být RC k dispozici v CZ? To snad ne ne?
No právě jsem se dočetl na webu, že by to měla být opravdu RC verze, jen oficielně dostupná bude až 5.5.2009.
No já zase četl údajný šum o tomto, že by to mělo být ve více jazycích.
Zda tomu tak bude, to se dozvíme až v den oficiálního vydání ;D
JInak něco málo o novinkách v RC 7100 zde:
Windows 7 New Features
Citace:
We've seen plenty of speculation on this date, but thanks to a quick email from Microsoft reps -- and a handy post on the Windows Blog -- we now have confirmation. According to the cats and kittens in Redmond, the Windows 7 RC will be officially available to MSDN and TechNet subscribers on April 30th, and will be made publicly available on May 5th. End transmission... and bust out the champagne.
Source: http://www.engadget.com/2009/04/24/o...lable-may-5th/
Podle zpráv na internetu je leaknutá 7100 opravdu RC1, která vyjde 5. dubna.
Tukancheez:
CZ bude až final verze. RC má být ve více jazycích, ale CZ nee.
A kdyby to nekoho zajimalo, tak nova verze Alcohol 120% uz na Windows 7 bezi.
"Windows XP mode" pod Windows 7 :)
http://cdr.cz/a/26893
Tak 7068 úspěšně upgradován na 7100 (bez sebemenšího problému). Provedl jsem pouze úprava cversion.ini na 7068.
Nikde ovšem nevidím ten Windows XP Mode.
BTW. na NB s 7077 mám problémy - už potřetí pouštím upgrade :rolleyes:
Uvažuji i přechodu na W7, brzy mne čeká reinstall WXP se kterými jsem spokojený. Co jsem četl tak by W7 měly být rychlejší (superfetch?), proto bych jim rád dal druhou šanci. Jen mne zajímá jestli se dají používat s vypnutým vzhledem, ala W98. Pokud by někdo mohl udělat screenshot budu rád. Díky
2 Prokop. Ano, W7 stačí nastavit "pro výkon" a skutečně vypadají jako W98, krásně hranaté, šedé a bez serepetiček. Z druhé strany mně W7 ihned zaujaly. Soudím, že ta práce se jim fakt povedla a to proto, že na nový hlavní panel jsem si zvyknul téměř po hodině a bez nucení a tahle změna mi maximálně vyhovuje a hojně ji využívám. Asi se mi to prostě líbí. Ty drobnost,i pro někoho zbytečné vychytávky jsou docela fajn a i když jsem z Vistou spokojen, tak W7 se teprve nebudu bránit. Práce jako pro Windowsáka mi prostě s nima příjde perfektní, konečně. Pracuju denně s WXP a jsem na ně zvyklý, přesto, když jsem na notebook s Vistou instalnul XP, přišla mi práce s nimi příliš těžkopádná, někdo by i řekl, zvyknul jsem si na určitý komfort, který mi byl vnucen, a teď jej konzumně vyžaduji. Z druhé strany, proč ne, pokrok jde stále kupředu a W7 mi nabídlo víc, takže proč jej ořezávat. Mmch instaloval jsem jej kolegovi na Duron 1600, 1GB RAM a funguje to výborně, až na ten procesor, ten je místy zcela vyížen. Ale můj skromný odhad je, že AXP na stejné frekvnci už podá takový výkon, že je na něm W7 zcela použitelné. Na jiném PC jsem zkoušel W7 na nějakém Intelu, tipuju 3GHz, 512 RAM a integrovaná VGA a fičelo to jak z praku.
Obecný dotaz. Všude se píše, že 7100 je konečně RC verze. Přitom, když odklepáváte v betě EULA, tak je tam psáno Release candidate. Máme menší spor s kolegou, kdy já stavím na tom, že oficiálně má RC vyjít až 5. května pro smrtelníky a předchozí buildy do 1077 byly pouze beta, on staví na tom, že i předchozí verze byly RC, protože to je v EULA. Jak to tedy je? Protože v EULA je skutečně nápis Release candidate. A důkaz co je a co není RC a proč by nebyl?
Vybizi se otazka, proc je to dulezite? :)
Jinak oficialne vysla/vyjde pouze beta a ted RC, bavit se o verzich "ukradenych" z dilen M$ je trosku mimo, tam muze byt cokoli.
(to ze ty verze nejspis vypousti sam M$ ponechme ted mimo diskusi)
Lze Win7 rozjet v nějakém virtual softwaru (pod winxp) i s aerem?
Pokud vím, tak bohužel ne :(
Tak jsem si to nainstaloval na MS VirtualPC (WinXP, C2D) a je to nepoužitelně (na seriózní práci) pomalé, to mě trochu překvapilo (aero samozřejmě nejede). Ale jen tak si hraju, takže mě to nepálí. :)
tak hodnotit to podla virtualpc je imho dost nesmyselne, ja som nainstalil betu build 7000 cca pred dvoma mesiacmi na skusku a odvtedy som do xpciek nebootoval, w7 mi uplne vyhovuju, jedina vec ktora mi nefunguje je update firmwaru cez usb pre eten, ale to je vraj issue uz od visty .. z mojej strany uplna spokojnost
EDIT
aha pardon, pochopil som to ako hodnotenie W7
Citace:
Já samozřejmě nehodnotím běh Win7, ale běh Win7 ve VirtualPC... to je dost rozdíl. Moc dobře vím, jak na tom Win7 jsou a už se těším na oficiální ostrou verzi.
Já samozřejmě nehodnotím běh Win7, ale běh Win7 ve VirtualPC... to je dost rozdíl. ;D Moc dobře vím, jak na tom Win7 jsou a už se těším na oficiální ostrou verzi.
ve virtualu běhaj pomalu i XP... relativně pomalu vzhledem k tomu co je to za v dnešní době nenáročnej systém.
Ale diví se někdo? Když emulovanej hw je P3 a S3 Trio nebo co? :) systém v systému... atd.
tohle není směrodatný vůbec v ničem!
To me pripomina muj pokus s Hyper-V na notasu, Win2003 se instalovali asi hodinu, Win2008 projistotu asi pul dne.
Zlatej vmware, tam to frci jedna basen.
JJ, zrovna jsem chtěl podotknout že s VMWarem běhají OS docela rychle. Navíc už má akcelerovaný OpenGL.
Je to ovšem trochu dražší záležitost.
Sice se rika ze veci zadarmo jsou nejdrazsi, ale asi to nebude platit uplne vzdy :)
Pravda tu akceleraci ma jenom placenej workstation, ale ta je mi dost ukradena.
Tak jsem si ze zvědavosti ještě nainstaloval VirtualBox a tam to jede parádně. :) Teda Aero se nechce spustit, hlásí to, že by možná ale jelo, kdyby byly WDDM ovladače na grafiku. Dokonce má ten virtualbox 3D akceleraci, ale po jeho zapnutí jsem v systému nepoznal rozdíl (ale nijak víc jsem to nezkoušel).
Pro uplnost, je k dispozici language pack pro tyhle jazyky: English, French, German, Japanese, Spanish
Language pack?
Language Pack.
EDIT:// Akorad mi po upgradu z 7057 na 7100 prestala fungovat hibernace, akorad to vypne monitor a lockne ucet.
Co jsem četl, RC lze instalovat i přes Visty. Osobně bych to ale nedělal :)
A MS se nepoučí a nepoučí. Opět tu máme 500 Internal Server Error a její kamarádky...
EDIT: Zajímavé, jenom co jsem odeslal tenhle příspěvek, tak se všechno rozjelo :).
Na MSDN maji SHA1 hashe, minimalne ta 64bit je identicka s tou z torrentu (ten vetsi ISO bez viru :) ), 32bit sem nekontroloval
File Name: en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010.iso
SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712
File Name: en_windows_7_ultimate_rc_x64_dvd_347803.iso
SHA1: FC867FE1AB2E0A9796F9E4D155B44EA6998F4874
No radsi to preinstaluju nacisto, tech problemu se ukazuje vice.
šalamounské :)
čekal jsem teda, že dají "deadline" podstatně dřív
Jo a mně to stáhnout nejde. Pořád se mi tam točí zelený kolečko a ani ťuk.
Tak jsem zkusil i pres ten verejnej a v poho
Tak už to mám taky.
Jen doufám, že Vista ovladače pro Intel síťovku a chipset půjdou v pohodě :)
Tak jsem právě pánové zjistil, že CZ Windows 7 RC opravdu existuje - http://www.zive.cz/Clanky/Windows-7-...7/default.aspx, akorát asi nebude nikde k sehnání :D
no je to closed beta....stejne jako slovensky, ktery taky "unikly", takze je to imho otazkou casu...
tak 7100 RC pres 7068 nenainstaluji ani pri zmene INI souboru. Upgrade se spusti a na konci zahlasi BSOD a po par restartech se rozbehne rollup zpatky.
Při instalaci RC na starý DELL D600 bez problémů, jen s Radeonem 9000 systém narozdíl od Vist díky ovladačům nepovolil Aero a při prvním pokusu instalovat drivery pro DELLáckou WIFInu se kousl, po restartu ale proběhla instalace korektně. Na notebooku jsou sice pomalejší, než XP (především co do doby startu - 45 vs. 15 s), nicméně jakmile systém naběhne, programy startují o poznání rychleji než v XP, svižnost je vyjma průhledného výběrového obdelníku subjektivně stejná jako u XP a systém narozdíl od Vist dokáže uvolnit paměť.
Asi jediné, co mi na sedmičkách nakonec vadí a asi nebude vyřešeno, je vypuštění starého Start Menu (cítím se asi tak, jako by mi někdo v autě nahradil volant joystickem), k tomu hůř přehledné procházení složkami v dialozích a zatím špatná stabilita Opery.
RC díky tomu půjdou na stolní PC jako hlavní systém a zpětně jsem rád, že pro staré PC jsem pořídil XP HE a rodinou se nenechal přemluvit na Visty, na nové po vydání půjdou W7.
Ta Opera mě zajímá. Jak se to chová?
dotaz pro ostatní: funguje na sedmičkách Nero?
Stabilita Opery je špatná pouze v posledním buildu. S Win 7 to nemá moc do činění.
AMD ATI Radeon WHQL drivery
http://cdr.cz/a/26960
Ale že by se obtěžovali připsat tam
Note: The Windows 7 driver is not final and is provided "as is." It is not supported by AMD, and may contain software bugs. It has not completed full AMD testing. Use of this software is at your own risk., to ne.
Někde jsem tu zahlíd potíž s Radeonem 9000, hlásím potíže s 9600Pro. Systém si nainstaluje drivery Microsoft WDDM. Ale je potíž s 3D aplikacema, nefungují nebo padají. Na stejném buildu a mobilní ATIně 1300 s drivery od ATI ty stejné aplikace normálně fungují.
Když tam vnutím starší driver, nějaký 8.1, je to nainstalované, driver je od ATI, zdá se, že i ty aplikace fičí, ale nejede AERO. Když se tam dají 9.3, či 9.4, píše to, že drivery jsou aktuální a není třeba dávat nové, zůstanou tam teda ty Microsoft WDDM.
Našel někdo řešení?
Tak jsem taky RC neodolal.. zatim jsem mel problem jenom s nefunkcnosti Google chrome..
nakonec stacilo jenom poupravit zastupce:
right click on your chrome icon then select properties. Under the shortcut tab you will see Target. The line ends with chrome.exe so just add --in-process-plugins after that. So the line should look something like this:
C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\Applicat ion\chrome.exe --in-process-plugins
Dalsi vec co jsem udelal bylo vypnuti User Account Control.. asi nejotravnejsi vec na svete..
Potom jsem vypnul to zhlukovani oken v taskbaru...
A jeste bych rad vypnul tu uzasnou autmatickou maximalizaci oken pri najeti ke strane obrazovky.. nevite kde se to dela?? :-)
Rad bych ciste pro informaci vedel nasledujici, muze se k tomu nekdo vyjadrit?
-nahore se pise, ze neni moznost zapnout klasickou starou nabidku Start. Nezkousel to nekdo obejit? Ten novej panel Start je tak silene neprehlednej, ze jsem jej nikdy nezacal pouzivat.
-funguje Nero?
-funguje i jiny antivir jak beta Kasperskeho?
-zkousel nekdo XP mode na cpu, ktery nema virtualizacni technologii (E4400 napr.). Dle tohoto mam asi smulu (myslel jsem, ze by to bylo bez HW virtualizace jen pomalejsi).
2PetrT: Pouzivam NOD 2.7 a na 32bit verzi beha bez problemu. K ostatnimu se bohuzel nemohu vyjadrit, jelikoz nic z toho nepouzivam.